Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 19:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila...vol.III
MesajScris: 21 Noi 2007, 18:10 
Veteran

Citat:
am si eu o intrebare dubioasa. cumnata-mea face doar cununie civila cu gandul s-o faca pe cea religioasa mai tarziu si nu stie daca merge sa poarte rochie de mireasa la primarie(are o rochie simpla si eleganta). n-a mai fost la alte nunti si nu stie daca se poarta asa ceva(?)

nu am mai vazut pana acum mireasa la cununia civila. doar am auzit de cazuri cand aveau cununia religioasa imediat dupa.
si daca acum se imbraca in mireasa la cununia religioasa ce face?
cred ca ar merge foarte bine o rochita alba, dar nu de mireasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2007, 18:53 
Diva

Citat:
am si eu o intrebare dubioasa. cumnata-mea face doar cununie civila cu gandul s-o faca pe cea religioasa mai tarziu si nu stie daca merge sa poarte rochie de mireasa la primarie(are o rochie simpla si eleganta). n-a mai fost la alte nunti si nu stie daca se poarta asa ceva(?)

sora mea a fost imbracata in mireasa la cununia civila..dupa au avut-o p-aia religioasa si pe urma petrecerea..
mie nu mi se pare nimic dubios dc se imbraca la cununia civila in mireasa...mai ales dc rochita e simpla si eleganta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2007, 20:20 
Diva

Citat:

sora mea a fost imbracata in mireasa la cununia civila..dupa au avut-o p-aia religioasa si pe urma petrecerea..
mie nu mi se pare nimic dubios dc se imbraca la cununia civila in mireasa...mai ales dc rochita e simpla si eleganta..

nu e nimic dubios sa fii mireasa la cununia civila, mai ales daca imediat are loc si cea religioasa si petrecerea, dar cand e vb de cununia civila realizata intr-o zi si dupa nu stiu cate luni se petrec restul evenimentelor...cam dubios; sa apari in rochie de mireasa la civil si peste un an la biserica la fel...:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2007, 22:02 
Diva

Citat:

mie mi se pare dubios sa faci numai civila si sa te imbraci in rochie de mireasa... si la anul (sau cand or face si cununia religioasa) isi ia alta rochie de mireasa? :blink:
practic, "mireasa" esti in biserica, nu la starea civila... la starea civila/primarie esti "cetatean" :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 20:03 
Nou Venit

Buna fetelor!
eu am cununia civila pe 8 martie ( o zi frumoasa,nu?) si habar am in ce sa ma imbrac

(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 21:09 
Diva

Citat:
Buna fetelor!
eu am cununia civila pe 8 martie ( o zi frumoasa,nu?) si habar am in ce sa ma imbrac

(?)

Frumoasa zi, dar in ultimii ani destul de racoroasa. Am retinut din ultimii doi ani, ca desi am vrut sa ma imbrac intr-un costum ceva cu sacou, nu s-a putut. S-ar putea sa ai nevoie nu doar de un sacou, poate chiar de o pelerina... un pardesiu dragut. Am vazut la tv o data, nu mai stiu ce vedeta, avea o rochhie draguta si un pardesiu frumos in clini pana la genunchi, tot la cununia civila. oricum ai timp sa te mai gandesti si sa cauti variante.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2008, 17:12 
Diva

am si eu inca o nelamurire:cununia civila se poate face in ce localitate vrem?gasisem undeva ca se poate face intr-o localitate unde isi are domiciliul cel putin unul dintre miri.sper sa fie asa!ma ajutati?sunteti mai bine informatie?daca da,spuneti-mi si mie:npray::npray::npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2008, 17:57 
Diva

Citat:
am si eu inca o nelamurire:cununia civila se poate face in ce localitate vrem?gasisem undeva ca se poate face intr-o localitate unde isi are domiciliul cel putin unul dintre miri.sper sa fie asa!ma ajutati?sunteti mai bine informatie?daca da,spuneti-mi si mie:npray::npray::npray:

da, poti face casatoria civila in locul de unde e unul dintre voi. adica de ex, la noi in bucuresti zice ca putem face casatoria intr-unul din sectoarele unde domiciliam. asa ca ma gandesc ca se poate si in cazul altor localitati. insa, cel mai bine ar fi sa cauti pe net site-ul primariei orasului sau al prefecturii judetului unde vreti sa faceti cununia civila. acolo gasesti informatii sau macar un numar de tel unde poti afla tot ce vrei.
bafta multa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2008, 20:36 
Veteran

Citat:

Da, asa e. Poti face cununia in orasul in care unul dintre miri are domiciliul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 13:22 
Diva

Citat:
Da, asa e. Poti face cununia in orasul in care unul dintre miri are domiciliul.
asta e un lucru bun!:ndance:sa explic:noi avem domiciliul in constanta,dar de origine suntem din prahova.cununia religioasa+petrecere facem in ph,dar eu tin mortis ca macar cununia civila sa fie la malul marii.doar ca unele persoane importante incearca sa ne covinga sa o facem si pe asta tot in ph.dar daca nu se poate.dpv legal,ce sa-i faci?:ndance::ndance::p:p o sa ma interesez si la primarie...sa fiu si mai sigura.sper ca ati inteles ca nu-s prea coerenta la ora sata.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 03:04 
Diva

Citat:
asta e un lucru bun!:ndance:sa explic:noi avem domiciliul in constanta,dar de origine suntem din prahova.cununia religioasa+petrecere facem in ph,dar eu tin mortis ca macar cununia civila sa fie la malul marii.doar ca unele persoane importante incearca sa ne covinga sa o facem si pe asta tot in ph.dar daca nu se poate.dpv legal,ce sa-i faci?:ndance::ndance::p:p o sa ma interesez si la primarie...sa fiu si mai sigura.sper ca ati inteles ca nu-s prea coerenta la ora sata.:nwink:

Cununia civila se poate face in orice oras. Poti sa o faci la Constanta, la Bucuresti, la Craiova, in Prahova... Numai sa duci la timp actele necesare si sa te programezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2008, 13:34 
Diva

Citat:
Cununia civila se poate face in orice oras. Poti sa o faci la Constanta, la Bucuresti, la Craiova, in Prahova... Numai sa duci la timp actele necesare si sa te programezi.
intre timp m-am interesat si intr-adevar poti face un orice oras vrei cu conditia sa ai viza de flotant si sa faci o cerere..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 15:21 
Veteran

eu imi doream foarte mult sa fac cununia civila la ora 4, biserica la ora 5
sa fie una dupa alta, eu sa ma imbrac direct in rochia de mireasa caci imi era mult mai usor asa, tinand cont ca mirele ma ia de la buzau pentru a ne cununa in ploiesti

dar din pacate ne-au anuntat cei de la strea civila ca au program doar pana la ora 13, sambata - asa ca ne-au dat toate planurile peste cap:((

in concluzie acum trebuie sa plec si in cautarea tinutei pt starea civila
oricum nu imi iau cine stie ce tinuta spectaculoasa caci o sa fie prezenti la starea civila doar nasii si parintii nostrii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 16:21 
Diva

vazusem in mall,la parter niste costumase dragute...ce rau imi pare ca nu mi-am luat unul de acolo...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 17:08 
Diva

este imposibil ca sa aiba program sambata pana la ora 3.
Scuze de genul acesta se practica si in bacau dar in momentul in care le dai ceva iti fixeaza ora si la 10 noaptea daca vrei.
eu am niste prieteni care la fel au patit si cand i-au dat un pachet de cafea imediat au avut program si loc pentru ei.
nu iti pierde nadejdea mai incearca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2008, 17:24 
Veteran

multumesc mult marrya... o sa vorbesc cu tipa care oficiaza cununia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2008, 00:01 
Diva

Citat:
multumesc mult marrya... o sa vorbesc cu tipa care oficiaza cununia

Eu as vrea pt cununia civila o rochie cu blazer (ca e in octombrie si intentionez sa fie cat mai de dimineata ca sa avem timp apoi sa ne pregatim pt restul). Am cautat vineri in tot orasul si nu am gasit nimic sa-mi placa. Sigur, mai am timp, dar am vazut niste materiale fffff dragute si cred ca-mi iau sa-mi fac ceva pe comanda. Mai ales ca am patit o chesti sambata la o nunta: o pustoaica ave rochie identica cu a mea!!!!!!!!! Sa mor, fetelor... Am zis ca de acum inainte nu-mi mai cumpar rochii de ocazie, mi le fac pe comanda!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2008, 14:54 
Senior

Buna fetelor..am si eu o intrebare, nu in legatura cu tinuta ci cu depunerea actelor pt cununia civila. Mai peste tot am citit ca trebuiesc depuse exact cu 2 saptamani inainte. De exemplu, nunta daca e pe 9 august trebuie neaparat sa depun actele pe 26 iulie, sau e ok daca le depun pe 28? Puteti sa ma lamuriti? Credeti ca s-ar putea rezolva ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2008, 20:14 
Diva

Citat:
Buna fetelor..am si eu o intrebare, nu in legatura cu tinuta ci cu depunerea actelor pt cununia civila. Mai peste tot am citit ca trebuiesc depuse exact cu 2 saptamani inainte. De exemplu, nunta daca e pe 9 august trebuie neaparat sa depun actele pe 26 iulie, sau e ok daca le depun pe 28? Puteti sa ma lamuriti? Credeti ca s-ar putea rezolva ceva?

Nu poti sa le depui cu mai mult de 10 zile inainte. Dar daca la tine 10 zile inainte inseamna 26, poti sa le depui si pe 28, numai ca probabil nu vei mai gasi la ora la care vrei tu... asta daca vrei la o ora anume. Altfel, oamenii aia stau pana termina pe toti de cununat. La noi, in zilele aglomerate de vara am vazut ca se fac cununii civile si pe la ora 17.00

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2008, 18:56 
Diva

Citat:
noi voiam pe data de 10 mai,am fost pe 2(am crezut ca pe 1 nu se lucreaza)si deja nu se mai putea decat pt 11.am renuntat,si pe 13 am fost iar pt data de 24.dar iar nu s-a putut ca erau 12 zile la mijloc.asa ca daca vrem pe 24 trebuie sa ne ducem neaparat maine,FIX cu 10 zile inainte.asa e in CT.nu am inteles care era problema daca depuneam cu 12 zile inainte.m-au si enervat alea...:alien:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 125 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]