Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 20:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 23 Noi 2007, 05:00 
Nou Venit

Citat:
cate discutii!!!!!:njump:la mine totul decurge normal, zic eu. am facut eco de m-am plictisit...mai am o analiza si gata...ma rog la d-zeu ca luna asta sa fi fost bine si sa fie acolo un bebe...
am scapat si de chist. era cauza unui folicul care nu se sparsese si nu eliberase ovocitul. acum totul este ok...sper...
gina in cate saptamani esti?
ai ramas f repede. eu am renuntat din ianuarie la anticonceptionale si tot nimic...
cristina,scz ca ma bag asa,sunt noua pe aici,dar vreau sa te intreb,cat de mare era chistul tau?si sunt cu rioasa ce pastile ti-a dat doctorul,daca ti-a dat.a fost cumva utrogestan?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 05:12 
Nou Venit

Citat:

Mi-e mai bine, dar si eu am zile bune si rele...nu mai iau pastilele in fiecare zi dar cand simt ca mi-e rau le iau repede...acum si cu schimbarea de mediu si de mancare m-a mai dat un pic peste cap si acum 2 zile mi-a fost tare rau de am stresat-o pe soacra-mea ca de la mancarea ei mi-a fost rau :nwink:
De crescut nu imi zice ca si eu sunt tare stresata ca abia is in 21 de sapt si is mare cat China deja...ce o sa fie pe la final nici nu vreau sa ma gandesc...:( sanatoase sa fim ca in rest m-oi chinui sa le dau jos :)
mi se pare ciudat ca inca ti-e rau bamba,eu am 18 saptamani,dar nu-mi mai e rau de mult,de celputin 3 saptamani,dar ma gandesc ca la fiecare femeie e diferit.si apropode cezariana,si aici ,in uk e la fel,nu potialege ca vrei tu cezariana,doar daca considera medicul ca bebele e cu capul in sus,..s.a.dar chiar si asa,voi fetele care vreti cezariana....stiti ce dureroasa e taietura aia?apoi ramane semnul pentru toata viata.va spun eu din experienta aproximativa...nu pt cezariana am eu,pt chist,dar e o taietura de toata frumusetea...si o durere.....nu v-as sfatui....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 12:52 
Diva

Citat:
mi se pare ciudat ca inca ti-e rau bamba,eu am 18 saptamani,dar nu-mi mai e rau de mult,de celputin 3 saptamani,dar ma gandesc ca la fiecare femeie e diferit.si apropode cezariana,si aici ,in uk e la fel,nu potialege ca vrei tu cezariana,doar daca considera medicul ca bebele e cu capul in sus,..s.a.dar chiar si asa,voi fetele care vreti cezariana....stiti ce dureroasa e taietura aia?apoi ramane semnul pentru toata viata.va spun eu din experienta aproximativa...nu pt cezariana am eu,pt chist,dar e o taietura de toata frumusetea...si o durere.....nu v-as sfatui....

nici in beligia nu poti alege si nici in ro nu cred. doar ca in ro toata lumea o face! nu ramane o taietura mare...am vz si eu cum arata...e un punctulet mic pe linia chilotului...cat despre durere...sunt sigura ca e mai putin dureros decat o nastere cu travaliu de n ore..oricum, eu nu sustin ca e o mai buna alegere doar cred ca e bine sa stii exact ce posiblitati ai..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 14:01 
Diva

Citat:

nici in beligia nu poti alege si nici in ro nu cred. doar ca in ro toata lumea o face! nu ramane o taietura mare...am vz si eu cum arata...e un punctulet mic pe linia chilotului...cat despre durere...sunt sigura ca e mai putin dureros decat o nastere cu travaliu de n ore..oricum, eu nu sustin ca e o mai buna alegere doar cred ca e bine sa stii exact ce posiblitati ai..

:)Din cate stiu in Ro cred ca poti inca sa alegi dar nu bag mana in foc...fetele de aici stiu mai bine...cat despre durerile de n ore Clarut, toata lumea zice ca uiti de ele cand il/o tii in brate...eu cel putin asta sper...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 14:04 
Diva

Citat:
mi se pare ciudat ca inca ti-e rau bamba,eu am 18 saptamani,dar nu-mi mai e rau de mult,de celputin 3 saptamani,dar ma gandesc ca la fiecare femeie e diferit.

La fiecare femeie e diferit...sunt femei carora li-e rau toata sarcin...nici mie nu mi-e rau in fiecare zi....de vreo 3 sapt nu am mai luat pastilele in mod regulat cum obisnuiam sa le iau dar uite ca mai sunt zile cand bebe vrea sa fie de-a contra si mi-e rau...si ca sa nu ajung iar dexhidratata si cu perfuzii bag repede o pastila...la mine, daca ma apuc sa vars nu ma mai opresc cam asa functioneaza :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 14:24 
Diva

Citat:

La fiecare femeie e diferit...sunt femei carora li-e rau toata sarcin...nici mie nu mi-e rau in fiecare zi....de vreo 3 sapt nu am mai luat pastilele in mod regulat cum obisnuiam sa le iau dar uite ca mai sunt zile cand bebe vrea sa fie de-a contra si mi-e rau...si ca sa nu ajung iar dexhidratata si cu perfuzii bag repede o pastila...la mine, daca ma apuc sa vars nu ma mai opresc cam asa functioneaza :)

eu inca nu sunt hotarata cum voi naste :unsure:... cam asa-i, in romania cam ai posibilitatea sa alegi (poate nu chiar asa usor cum pare, dar e posibil)... ceea ce pe mine ma linisteste psihic :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 15:58 
Diva

Citat:

:)Din cate stiu in Ro cred ca poti inca sa alegi dar nu bag mana in foc...fetele de aici stiu mai bine...cat despre durerile de n ore Clarut, toata lumea zice ca uiti de ele cand il/o tii in brate...eu cel putin asta sper...:)

ai zis bine...uiti de ele cand il tii in brate! si inainte?!:lol: cred ca e ok dc nasti natural si faci epidurala..dar ma rog inca nu m-am informat suficient..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 16:08 
Diva

Citat:

eu inca nu sunt hotarata cum voi naste :unsure:... cam asa-i, in romania cam ai posibilitatea sa alegi (poate nu chiar asa usor cum pare, dar e posibil)... ceea ce pe mine ma linisteste psihic :D

la asta ma gandesc si eu...liniste:-)
am multi prieteni prin alianta (de-ai sora-mii) care sunt trecuti de 35 de ani si care tot fac bebelusi de vreo 2 ani:-` si tot aud povesti...culmea e ca plangerile vin de la fetele care au nascut natural...ca e naspa, dureros, ca le-au taiat de nu s-au mai putut misca 2 saptamani(X), ca dc ar fi stiut cum e ar fi facut cezariana...bla bla...asa ca e normal sa ma intreb si eu cum e mai bine..si astept si de la voi impresii de dupa..;) asa ca va rog sa nu uitati chiar tot:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 17:06 
Diva

Citat:
la asta ma gandesc si eu...liniste:-)
am multi prieteni prin alianta (de-ai sora-mii) care sunt trecuti de 35 de ani si care tot fac bebelusi de vreo 2 ani:-` si tot aud povesti...culmea e ca plangerile vin de la fetele care au nascut natural...ca e naspa, dureros, ca le-au taiat de nu s-au mai putut misca 2 saptamani(X), ca dc ar fi stiut cum e ar fi facut cezariana...bla bla...asa ca e normal sa ma intreb si eu cum e mai bine..si astept si de la voi impresii de dupa..;) asa ca va rog sa nu uitati chiar tot:p:D

sa stii ca acelasi lucru il aud si eu :blink:... am cumostinte care au nascut normal si mi-au spus ca au fost proaste ca nu au ales cezariana si ca pe mine nu ma sfatuiesc sa nasc normal :mellow:... se spune ca te recuperezi mai greu daca nasti prin cezariana, dar stiu si eu? cu toata jena, va spun sincer ca prefer sa-mi taie burtica decat... stiti voi ce :~*
dar, repet, inca mai am timp de gandire :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 17:12 
Diva

si inca ceva... as alege nasterea normala cu epidurala, dar m-am temut mereu (si inca ma mai tem) de eventuale complicatii care pot aparea in timpul travaliului :mellow:... ca sunt cateva ore buuuuuune, timp berechet sa te enerveze toate asistentele, sa-ti creasca tensiunea aiurea, sa... multe :mellow: acum nu ma port ca-n povestea cu drobul de sare, dar nici nu pot sa nu intorc problema pe toate fetele :D... dar la cezariana? in 15 minute esti gata... ca-n scufita rosie: vine vanatorul, taie burta lupului, o scoate pe scufita rosie (bine, si pe bunica, dar mai bine lasa :p) si sanatate maxima :D... tzac-pac, te-ai culcat cu burta, te-ai trezit cu bebe :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 18:46 
Nou Venit

Citat:
si inca ceva... as alege nasterea normala cu epidurala, dar m-am temut mereu (si inca ma mai tem) de eventuale complicatii care pot aparea in timpul travaliului :mellow:... ca sunt cateva ore buuuuuune, timp berechet sa te enerveze toate asistentele, sa-ti creasca tensiunea aiurea, sa... multe :mellow: acum nu ma port ca-n povestea cu drobul de sare, dar nici nu pot sa nu intorc problema pe toate fetele :D... dar la cezariana? in 15 minute esti gata... ca-n scufita rosie: vine vanatorul, taie burta lupului, o scoate pe scufita rosie (bine, si pe bunica, dar mai bine lasa :p) si sanatate maxima :D... tzac-pac, te-ai culcat cu burta, te-ai trezit cu bebe :D
dar....ai uitat un lucru...dupa ce te-ai trezit,acea taietura(si crede-ma am vaz in spital cand m-am operat eu,2 femei cu cezariana,o taietura cam maricica)apoi durerile le ai mult timp dupa.eu de ex. am avut oper in august,iar acum inca ma mai doare cand stau mai mult de o ora in picioare,iar taietura ,mi-a spus si doctorul,se reface in 6 luni.e alegerea ta bineinteles...dar nu te-as sfatui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 21:38 
Diva

Sunt argumente pro si contra de ambele parti...intr-un fel ma bucur ca nu trebuie sa decid nimic :) mai avem vreme sa ne documentam pana ajungem in punctul critic :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2007, 00:01 
Diva

Citat:

Zece :) Ii superba!

noi avem mel asta pe dvd de la nunta, cand am fost la cetatea de Scaun si a si facut montajul ca si cum ar fi filmat cu incetinitorul si a iesit suuuuuperb, mai ales ca si mie imi place de mor mel asta:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2007, 04:19 
Nou Venit

Citat:

imi pare rau sa aud asta, Cristina! dar eu zic sa perseverezi si sigur pana la urma veti reusi sa aveti un bebe frumos si sanatos!
multa bafta si sa fiti sanatosi!
multmesc roxana !esti o scumpa , ai tot timpul ceva bun de spus pt fiecare !e de admirat o asha persoana!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2007, 21:16 
Nou Venit

Citat:
Sunt argumente pro si contra de ambele parti...intr-un fel ma bucur ca nu trebuie sa decid nimic :) mai avem vreme sa ne documentam pana ajungem in punctul critic :))
intotdeauna au fost,pina la urma fiecare ia decizia care i se pare mai potrivita....si sunt complet de acord cu acest lucru.cum te mai simti bamba?misca bebele?banuisc ca da.eu trec de la o stare la alta ,cand sunt foarte trista,cand sunt foarte fericita...si am emotii...in curand facem si noi cununia civila...ma emotioneaza si mai tare:huh:cred ca din cauza sarcinii...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2007, 21:19 
Nou Venit

Citat:
intotdeauna au fost,pina la urma fiecare ia decizia care i se pare mai potrivita....si sunt complet de acord cu acest lucru.cum te mai simti bamba?misca bebele?banuisc ca da.eu trec de la o stare la alta ,cand sunt foarte trista,cand sunt foarte fericita...si am emotii...in curand facem si noi cununia civila...ma emotioneaza si mai tare:huh:cred ca din cauza sarcinii...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2007, 14:09 
Diva

Citat:

Misca f mult...:)) E normal sa ai stari din astea...suntem hormonale :)) Asa ca nu e bine sa se puna nimeni cu o femeie insarcinata ca ies scantei :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 16:03 
Nou Venit

Citat:

e vb de clinica particulara Be...?
din cele auzite de mine e super ok acolo, cel putin fata de spital. din pacate nu am f multe informatii si detalii pe care sa ti le spun.
multa bafta si nastere usoara!%%-

Buna Roxana si salutare la toate fetele. Ultimul meu mesaj era in data de 15 in care ma rugam sa mai stea bebicul in burtica pana pe data de 19 cand eram programata la cezariana.
N-a fost sa fie asa. In noaptea de 15 spre 16, la ora 2 mi s-au rupt membranele. La ora 4 eram la spitalul Be...., si la ora 5.25 am nascut tot prin cezariana un scumpete de baiat de 4 kg si 53 cm. ALEXANDRU-STEFAN.
Este o minunatie de copil. Senzatia pe care o ai cand il tii in brate nu poate fi descrisa in cuvinte, nu mai spun daca il alaptezi.
Am iesit din spital la ora cand trebuia sa ma internez de fapt. Totul a decurs bine. Cicatricea este OK/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 14:30 
Diva

Citat:

Buna Roxana si salutare la toate fetele. Ultimul meu mesaj era in data de 15 in care ma rugam sa mai stea bebicul in burtica pana pe data de 19 cand eram programata la cezariana.
N-a fost sa fie asa. In noaptea de 15 spre 16, la ora 2 mi s-au rupt membranele. La ora 4 eram la spitalul Be...., si la ora 5.25 am nascut tot prin cezariana un scumpete de baiat de 4 kg si 53 cm. ALEXANDRU-STEFAN.
Este o minunatie de copil. Senzatia pe care o ai cand il tii in brate nu poate fi descrisa in cuvinte, nu mai spun daca il alaptezi.
Am iesit din spital la ora cand trebuia sa ma internez de fapt. Totul a decurs bine. Cicatricea este OK/

felicitari! sa fiti sanatosi si frumosi!
multumim mult ca ai intrat sa ne spui:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 15:28 
Diva

Citat:

ma bucur ca sunt toate bune si frumoase pana la urma :napplause:... felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii :-*... si poate pui poze cu bebitza :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]