Nunta mea a fost pe 8 septembrie anul acesta. Eu si cu sotul meu ne-am distrat de minune

. Spre deosebire de alte miresici eu sincer nu am avut deloc emotii si toata lumea se mira de asta. Nu m-am stresat deloc, chiar daca noaptea tot visam ba ca nu era aranjata sala, ba ca nu avem programare la starea civila
si cate si mai cate.
In dimineata nuntii m-am trezit la 7, am mers la coafeza sa ma aranjeze pt cununia civila, apoi am mers la starea civila. Mi-am anuntat parinti, bunici, socri sa nu ii vad ca plang ca eu ii trimit acasa, dar soacra mea nu s-a putut abtine, ca doar na i-am luat baiatul de acasa

.
Dupa cununie am facut cateva poze si apoi iar la coafor pt bigudiuri. Am mers acasa, m-au ajutat mama si sora mea cu rochia, a venit coafeza sa ma aranjeze, m-a machiat o domnisoara de onoare si apoi am asteptat mirele si invitatii. Cand a ajuns Alex era sa pice din picioare dragul de el (nu am vrut sa vada rochia pana la nunta). Am pus flori la mire, nasi, parinti, domnisoare si cavaleri, am aruncat cozonacul si am mers la biserica.
Cununia religioasa a fost de 45 de minute, dar mie mi-a parut ff scurta.
Am mai facut cateva poze la biserica, apoi la restaurant inainte sa vina invitatii si apoi am asteptat lumea care a venit pana pe la ora 10 si ceva.
Petrecerea a fost extraordinara, muzica foarte frumoasa, toata lumea a dansat si s-a distrat. Am fost si furata si dusa la discoteca de cumnatul meu si cativa prieteni.
Nu prea m-au batut la cap invitatii sa dansez cu ei, am dansat cam cu cine am vrut eu

. Pe la 5 dimineata nu imi mai simteam picioarele(asta a fost partea cea mai proasta) si nici nu prea am apucat sa mananc.
Buchetul l-am dat surorii mele si la fel si voalul.
In mare a fost cea mai fericita zi din viata mea pana acum si atunci cand vad cate o nunta ma apuca nostalgia si mai vreau si eu una

(, de obicei nu prea imi place sa fiu in centrul atentiei, dar la nunta a fost super.
Casa de piatra la cele care s-au casatorit si spor la pregatiri la viitoarele miresici.