Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 13:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 27 Noi 2007, 22:17 
Diva

buna seara va spun si eu! eu pot spune ca sunt un caz mai "special" lucram la aceeasi firma, doar ca el este in centrala si eu intr-o sucursala si anul acesta petrecerea se face la comun, centrala impreuna cu sucursalele si agentiile! Asa ca vom merge impreuna!(dar si asa eu o sa stau mai mult cu colegii mei iar el cu ai lui, ca nu ne ducem la petrecere sa stam doar noi 2! Ne distram cu totii! Dar dc trebuia sa mergem separat, nu era nici o problema la vechiul lui loc de munca asa se proceda, se duceau doar angajatii si a fost ok!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 13:41 
Nou Venit

Buna dimineata la toate!!!
V-am urmarit si eu discutiile. Referitor la petrecerile de Craciun, la mine la serviciu se organizeaza pe 21sau 22 decembrie. Este o petrecere unde poti veni insotit de familie. Anul trecut eu am fost impreuna cu iubitul meu si ne-am simtit foarte bine. El imi cunostea deja colegii si a fost frumos. In acest an nu stiu daca ma va insoti pentru ca nu stiu daca va fi acasa

:( El lucreaza in armata a urmat niste stagii de pregatire si nu stie sigur daca va fi liber in acea perioada. Daca nu vine voi merge singurica, nu-i nici o problema.
Eu doar incerc de cateva luni sa ma obisnuiesc cu lipsa lui. Din ianuarie el va fi in Constanta la postul lui iar eu in Craiova si ghiciti cine se ocupa de organizarea nuntii, mai mult singurica?? EU. Insa cred ca prin toamna lui 2008 ma mut si eu acolo cu el la Constanta ca doar asa-i sta bine nunui cuplu, impreuna.
Sa va mai spun ceva interesant. E un fel de joc pe care noi il jucam la serviciu in perioada sarbatorilor. Se numeste ingerasul :D Fiecare din noi tragem un biletel pe care este scris numele unui coleg de-al nostru. Numele persoanei de pe biletel se numeste a fi protejatul celui ce a tras biletul. si asa mai departe astfel incat fiecare persoana trebuie sa aiba un ingeras dar sa fie si ingeras pt altcineva. Partea distractiva este ca tu nu-ti cunosti ingerasul, tu sti decat persoana pe care o protjezi. Stfel timp de o saptamana fiecare imparte cadouri protejatului sau si are grija de el. Dezvaluirea ingerasilor are loc in seara petrecerii de Craciun, unde fiecare trebuie sa-i pregateasca ingerasului sau ( care este anonim) un cadou.
Este un joc distractiv si in acest fel un prilej de a oferi mici cadouri si atentii colegilor. Eu am cam 24 de colegi in birou.
O zi buna tuturor va doresc!!! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 13:59 
Diva

Citat:
Buna dimineata la toate!!!
V-am urmarit si eu discutiile. Referitor la petrecerile de Craciun, la mine la serviciu se organizeaza pe 21sau 22 decembrie. Este o petrecere unde poti veni insotit de familie. Anul trecut eu am fost impreuna cu iubitul meu si ne-am simtit foarte bine. El imi cunostea deja colegii si a fost frumos. In acest an nu stiu daca ma va insoti pentru ca nu stiu daca va fi acasa

:( El lucreaza in armata a urmat niste stagii de pregatire si nu stie sigur daca va fi liber in acea perioada. Daca nu vine voi merge singurica, nu-i nici o problema.
Eu doar incerc de cateva luni sa ma obisnuiesc cu lipsa lui. Din ianuarie el va fi in Constanta la postul lui iar eu in Craiova si ghiciti cine se ocupa de organizarea nuntii, mai mult singurica?? EU. Insa cred ca prin toamna lui 2008 ma mut si eu acolo cu el la Constanta ca doar asa-i sta bine nunui cuplu, impreuna.
Sa va mai spun ceva interesant. E un fel de joc pe care noi il jucam la serviciu in perioada sarbatorilor. Se numeste ingerasul :D Fiecare din noi tragem un biletel pe care este scris numele unui coleg de-al nostru. Numele persoanei de pe biletel se numeste a fi protejatul celui ce a tras biletul. si asa mai departe astfel incat fiecare persoana trebuie sa aiba un ingeras dar sa fie si ingeras pt altcineva. Partea distractiva este ca tu nu-ti cunosti ingerasul, tu sti decat persoana pe care o protjezi. Stfel timp de o saptamana fiecare imparte cadouri protejatului sau si are grija de el. Dezvaluirea ingerasilor are loc in seara petrecerii de Craciun, unde fiecare trebuie sa-i pregateasca ingerasului sau ( care este anonim) un cadou.
Este un joc distractiv si in acest fel un prilej de a oferi mici cadouri si atentii colegilor. Eu am cam 24 de colegi in birou.
O zi buna tuturor va doresc!!! :D

neata, fetelor!
frumos jocul si eu il jucam cu fetele mele, colegele de cam din camin, in timpul studentiei. noi nu i-au pus nici un nume jocului, doar trageam biletele, iar cadoul il dadeam cu o zi inainte sa plecam acasa, cand organizam si o cina festiva:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 14:07 
Veteran

Buna dimineata!
Roxana, esti gata pt marea mutare? Iti doresc multa bafta in haosul asta de oras!:mellow:

Abia astept sa vina Craciunul:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 15:16 
Diva

Citat:
Buna dimineata!
Roxana, esti gata pt marea mutare? Iti doresc multa bafta in haosul asta de oras!:mellow:

Abia astept sa vina Craciunul:lol:

neata, Ariana!
pregatita si nu prea...pt ca stiu ca imi va fi greu. e un nou inceput si in afara de asta il las si pe sotul meu acasa:(( si stiu ca imi va fi ffffff dor de el:((
multumesc mult!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 15:19 
Veteran

Bine macar ca nu vei fi singura, singura! Am inteles ca vii cu o prietena!
Daca te putem ajuta cu ceva cand ajungi aici, let us know!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 15:21 
Veteran

Laura, vad ca ai aproape cele mai comentate poze!
Ma distreaza foarte tare ce pot scrie unele persoane! Acum am descoperit comentariile de la buchetul tau de mireasa:nlol:
Doamne, ce pot scorni!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 18:05 
Diva

Citat:
Laura, vad ca ai aproape cele mai comentate poze!
Ma distreaza foarte tare ce pot scrie unele persoane! Acum am descoperit comentariile de la buchetul tau de mireasa:nlol:
Doamne, ce pot scorni!

da...stiu ca se comenteaza la pozele mele.Dar poate si eu dau uneori apa la moara.Nu ma pot abtine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 20:04 
Diva

Citat:
Bine macar ca nu vei fi singura, singura! Am inteles ca vii cu o prietena!
Daca te putem ajuta cu ceva cand ajungi aici, let us know!:-*

multumesc, Ariana!
asa e nu voi fi singura cuc. voi sta in ap cu o fata, care e si ea maritata:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 20:11 
Diva

Citat:

da...stiu ca se comenteaza la pozele mele.Dar poate si eu dau uneori apa la moara.Nu ma pot abtine...

acum am vazut si eu comentariile. tot ce pot sa zic e ca sunt facute din invidie si rautate. cred ca o pers anume a obiectat in ceea ce priveste buchetul Laurei din cauza ca si ea a comentat costumasul superb si elegant:Dal respectivei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 21:04 
Diva

Citat:

acum am vazut si eu comentariile. tot ce pot sa zic e ca sunt facute din invidie si rautate. cred ca o pers anume a obiectat in ceea ce priveste buchetul Laurei din cauza ca si ea a comentat costumasul superb si elegant:Dal respectivei.

Eh, comentariile alea sunt manifestari ale frustrarilor. Ce voi le bagati in seama? Seara buna fetelor si o zi buna maine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 21:43 
Veteran

Dar sunt f interesante! Pt mine sunt neasteptate si ma uimesc/distreaza tare de tot(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2007, 23:58 
Veteran

Laura, am o intrebare. in ce domeniu lucrezi?
Eu pariez pe vanzari dar ai zis tu mai demult ceva de niste rapoarte pe care le faci, asa ca....ma mai gandesc:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:01 
Diva

Citat:
Laura, am o intrebare. in ce domeniu lucrezi?
Eu pariez pe vanzari dar ai zis tu mai demult ceva de niste rapoarte pe care le faci, asa ca....ma mai gandesc:nwink:

da...lucrez in vanzari.se vede asa de tare?:nblink::nblink::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:09 
Veteran

Serios???? ce tare sunt!!!!
Da, chiar se vede! esti foarte infipta, foarte sigura pe tine...ma rog, ai si de ce, din ce am vazut eu!
Bravo tie!:ndance::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:14 
Veteran

Hai sa ne intalnim cand ajuneti tu si Roxana in Bucuresti. Cu Simona(Tiru), cu cine mai e pe aici si cine mai vrea... Ok?:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:19 
Diva

Citat:
Serios???? ce tare sunt!!!!
Da, chiar se vede! esti foarte infipta, foarte sigura pe tine...ma rog, ai si de ce, din ce am vazut eu!
Bravo tie!:ndance::lol:

da....cred ca sunt infipta.Nu stiu daca vanzarile m-au facut asa, sau lucrez in vanzari pt ca sunt asa....nesimtita si tupeista uneori.
Oicum m-am format in timp.Lucrez deja de ceva timp in vanzari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:21 
Veteran

Cum am mai spus, bravo tie!
Dar in ce domeniu vinzi? Nu vreau sa-mi spui firma la care lucrezi:nwink:, doar domeniul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:30 
Diva

Citat:
Cum am mai spus, bravo tie!
Dar in ce domeniu vinzi? Nu vreau sa-mi spui firma la care lucrezi:nwink:, doar domeniul

sunt Area Sales Manager(ce pompos suna...)pe Ardeal, la o firma care vinde geti de voiaj, serviete...faze din astea si sunt asociata la o firma care vinde niste medicamente....si i-au procent ......
faze din astea.frec menta toata ziua...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2007, 00:32 
Veteran

Suna, suna:napplause:
Ce sa zic, target mic, procent mare!
te pup si sper sa ne vedem!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]