Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 29 Noi 2007, 18:12 
Diva

Citat:

Buna Roxana si salutare la toate fetele. Ultimul meu mesaj era in data de 15 in care ma rugam sa mai stea bebicul in burtica pana pe data de 19 cand eram programata la cezariana.
N-a fost sa fie asa. In noaptea de 15 spre 16, la ora 2 mi s-au rupt membranele. La ora 4 eram la spitalul Be...., si la ora 5.25 am nascut tot prin cezariana un scumpete de baiat de 4 kg si 53 cm. ALEXANDRU-STEFAN.
Este o minunatie de copil. Senzatia pe care o ai cand il tii in brate nu poate fi descrisa in cuvinte, nu mai spun daca il alaptezi.
Am iesit din spital la ora cand trebuia sa ma internez de fapt. Totul a decurs bine. Cicatricea este OK/

Felicitari !!! Multa sanatate si sa va bucurati de el, sa va traiasca!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2007, 00:20 
Diva

Citat:

Buna Roxana si salutare la toate fetele. Ultimul meu mesaj era in data de 15 in care ma rugam sa mai stea bebicul in burtica pana pe data de 19 cand eram programata la cezariana.
N-a fost sa fie asa. In noaptea de 15 spre 16, la ora 2 mi s-au rupt membranele. La ora 4 eram la spitalul Be...., si la ora 5.25 am nascut tot prin cezariana un scumpete de baiat de 4 kg si 53 cm. ALEXANDRU-STEFAN.
Este o minunatie de copil. Senzatia pe care o ai cand il tii in brate nu poate fi descrisa in cuvinte, nu mai spun daca il alaptezi.
Am iesit din spital la ora cand trebuia sa ma internez de fapt. Totul a decurs bine. Cicatricea este OK/

Buna, Mihaela! Ma bucur ca sunteti amandoi bine. Daca poti zii cum a fost la clinica Be...?
Sa fiti sanantosi si sa va bucurati de bebe!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2007, 01:33 
Diva

Citat:

Sa va traiasca baiatul si sa fiti fericiti alaturi de el!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2007, 01:35 
Diva

Noi am avut azi ecograf...e fetita 95%, totul e normal, anatomic totul s-a dezvoltat perfect si bebe cantareste 1 pound si 1 ounce care ii in jur de 500g...restul kilogramelor e problema lui mama :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2007, 15:35 
Diva

Citat:
Noi am avut azi ecograf...e fetita 95%, totul e normal, anatomic totul s-a dezvoltat perfect si bebe cantareste 1 pound si 1 ounce care ii in jur de 500g...restul kilogramelor e problema lui mama :))

bamba, felicitari pt fetita :napplause:... eu astazi am implinit 16 saptamani :nparty: :ndance: mai am putin si ajung la mijlocul "drumului" :D
bamba, vad ca nici tu nu ai poze cu burtica :unsure: :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Dec 2007, 20:08 
Diva

Citat:

bamba, felicitari pt fetita :napplause:... eu astazi am implinit 16 saptamani :nparty: :ndance: mai am putin si ajung la mijlocul "drumului" :D
bamba, vad ca nici tu nu ai poze cu burtica :unsure: :D

Mda...singurele poze care le-am facut au fost la 8 sapt...ar trebui sa fac dar inca nu m-am hotarat daca chiar vreau sa am amintiri de cum arat acum :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2007, 05:22 
Nou Venit

bamba, vad ca nici tu nu ai poze cu burtica :unsure: :D:felicitari bamba::nparty:pentru fetita...si noi speram sa fie tot fetita,dar pina la urma cum o fi numai sanatos sa fie.saptamana viitoare implinim 20 saptamani,asa ca pe 10,adica inainte de nunta speram sa aflam vestile...:(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2007, 18:47 
Diva

Citat:

Mda...singurele poze care le-am facut au fost la 8 sapt...ar trebui sa fac dar inca nu m-am hotarat daca chiar vreau sa am amintiri de cum arat acum :))

:D impartasim acelasi motiv pentru care n-am facut poze :D... desi s-ar putea ca mai tarziu sa regret ca nu am nicio poza... dar cand ma vad :nbump: si cand ma gandesc ca ma mai vad si altii... :mellow:... poate de craciun, totusi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2007, 18:59 
Veteran

Citat:

:D impartasim acelasi motiv pentru care n-am facut poze :D... desi s-ar putea ca mai tarziu sa regret ca nu am nicio poza... dar cand ma vad :nbump: si cand ma gandesc ca ma mai vad si altii... :mellow:... poate de craciun, totusi :D

Cunosc o fata care s-a ingrasat 26 kg in timpul sarcinii. A facut un tratament hormonal ca sa poata pastra sarcina. Asa ca, fiti fericite daca va ingrasati pt ca e normal, si nu din alte motive...
Abia astept sa vad pozele:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2007, 20:01 
Nou Venit

Citat:
Cunosc o fata care s-a ingrasat 26 kg in timpul sarcinii. A facut un tratament hormonal ca sa poata pastra sarcina. Asa ca, fiti fericite daca va ingrasati pt ca e normal, si nu din alte motive...
Abia astept sa vad pozele:-*

Eu cred ca depinde de fiecare persoana in parte. O buna prietena a mea nu s-a ingrasat decat cu 15 kg si o sa nasca peste 2 saptamani.
Din cate am auzit si eu cam 15 kg este normal sa pui pe tine in toata perioada. Asa ar fi ideal! Am mai auzit o chestie: persoanele care nasc normal isi recapata mai rapid silueta decat cele care nasc prin cezariana.
Eu vorbsc si eu din auzite ca viitoare mamica voi fi peste cativa ani, dar e bine sa sti!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Dec 2007, 20:27 
Veteran

Probabil ca se recupereaza mai greu cele care nasc prin cezariana pt ca e vorba de o taietura mareeee.... Eu am avut 3 taieturi mici, de 5 cm maxim, si am stat aproape numai in pat 2 sapt si m-am ingrasat 5 kg. Cred ca la cezariana e muuuult mai greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 15:15 
Diva

Buna fetelor. Am revenit si eu. Noi suntem bine, mai avem putin, maxim 2 saptamani. In legatura cu kg. am pus pana acum 15, sper sa nu mai iau mai mult de 1,2 kg pana la final.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 17:35 
Diva

Citat:
Buna fetelor. Am revenit si eu. Noi suntem bine, mai avem putin, maxim 2 saptamani. In legatura cu kg. am pus pana acum 15, sper sa nu mai iau mai mult de 1,2 kg pana la final.

Unde ai disparut asa fara urma? chiar incepusem sa ma ingrijorez...:( ma bucur ca sunteti bine! Esti gata de nastere? cred ca abia astepti sa se termine si sa iti vezi fetita nu? :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 17:39 
Diva

Citat:

lasa gina ca le dam noi jos dupa aia...am pus-o pe o prietena sa jure ca ma taraste la sala si ma inchide in sauna cu orele :)) partea care ma face sa ma simt mai bine ii ca am citit intr-una din cartile mele ca, kg care le pui la inceputul sarcinii se pun pe bebe...ce pui la sfarsit nu se pun asa mult pe bebe...asa ca ma consolez ca tot raul e spre bine...cel putin a mea e in procentajul ridicat in ceea ce priveste greutate (69% dintre copii)...deci s-ar putea sa fie adevarat :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 18:18 
Veteran

Oana, ai fetita sau baiat?:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 18:24 
Diva

Ariana, am fetita.

Bamba am fost cam ocupata cu serviciul, am lucrat pana acum o luna aprox. si apoi am mai mers pe acolo, apoi curatenie, cumparaturi si acum in sfarsit sunt la ai mei la Cluj, aici voi naste si sunt mai libera. Am mai intrat si v-am citit intre timp. Oricum felicitari si tie pentru fetita, ca citeam ca si voi tot fetita o sa aveti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 19:02 
Diva

Citat:
Ariana, am fetita.

Bamba am fost cam ocupata cu serviciul, am lucrat pana acum o luna aprox. si apoi am mai mers pe acolo, apoi curatenie, cumparaturi si acum in sfarsit sunt la ai mei la Cluj, aici voi naste si sunt mai libera. Am mai intrat si v-am citit intre timp. Oricum felicitari si tie pentru fetita, ca citeam ca si voi tot fetita o sa aveti!

oana, ma bucur ca ai mai dat un semn :D... m-am tot gandit la tine, am crezut ca deja ai nascut si nu mai ai timp sa intri... abia astept sa pui poze cu fetita voastra :D... nu stiu daca ai mai scris pe aici: cum o va chema? chiar, v-ati gandit la numa? si, daca da, de ce ati ales tocmai numele ala/alea? :D (mai deschid si eu un subiect :D)
noi mergem diseara iar la eco, iar maine ne recolteaza sange pentru triplu test :mellow:... ma cam streseaza seringile si acele :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2007, 20:45 
Diva

Citat:
Ariana, am fetita.

felicitari , Oana.Ma bucur pentru tine.Daca esti in Cluj, poate ne si vedem:nwink:.
Ai grija de tine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2007, 17:29 
Diva

Gina, o va chema Mira Cristina. Mira e numele pe care il avem dinainte sa ne fi casatorit, ne-a placut foarte mult si Cristina, e interesanta povestea, pentru ca initial vroiam alt nume daca ar fi fost fetita, dar eram insarcinata in vreo 2 luni, nu stiam ce am in burtica si am visat un barbat care mi-a zis ca pe fetita mea trebuie sa o cheme Crsitina si toata lumea careia i-am povestit mi-a zis ca s-ar putea sa fi fost ingerul ei pazitor si sa-mi fi spus numele pe care trebuie sa il aiba. Si cand ne-am dus la eco, toata lumea imi zicea ca va fi baiat dupa teste, forma burtii, etc., dar surpriza, este fetita si atunci clar am zis ca o va chema si Cristina.:neyes:
Tu ce ai? Parca ziceai ca ai baiat , dar nu erati siguri. Ai aflat intre timp?

Laura mi-ar facea placere sa ne intalnim, asa ca te invit la mine cand doresti, eu sunt mai mult pe acasa. Daca vrei iti trimit PM cu adresa. De iesit o fac mai rar, pentru ca obosesc foarte repede. Mai nou merg cu masina, dar nu mai conduc de cand sunt la Cj ca tata are Logan si e cam naspa de condus, merg la cumparaturi max. juma de ora si inapoi ca sunt gata ca bateria.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2007, 17:36 
Diva

Citat:

Multumim frumos! Cum de ai mers sa nasti la Cluj? sunt mai buni doctori acolo sau numai ai vrut sa fii aproape de ai tai? In traficul din Cluj nici nu ma mira ca preferi sa stai mai mult in casa :))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]