Citat:
Mie imi placea.....anul trecut.Eram si mai activa.
discutiile erau mai interesante si nu se limitau la chestiuni de rutina: buna dimineata, noapte buna, hai la cafea, azi ploua/ninge /e soare, etc. Acum timpul meu este mai mereu fff limitat si nu prea am chef sa discut nimicuri.
Recunosc, sunt vinovata,

, mai intru din cand in cand si va citesc 'din umbra' si, recunosc iarasi, ma uit la pozele din galerie uneori cu multa placere alteori cu stupoare din cauza calitatii indoielnice a unor "doamne".
Buna seara fetelor! sunt de acord cu ce spui tu draga Alex si cu ceea ce sustii si tu Laura (apropo! esti o scumpa: multumesc pentru mesaj!

)! Si mi-e imi e drag site-ul, forum-ul acesta de mirese! Desi a trecut deja un an de la nunta (in cazul meu 1 si doua luni pe 7 decembrie), desi e clar ca nu prea as mai avea ce cauta pe aici, cred ca nu trec 2-3 zile fara sa intru sa mai vad ce si cum! Ma amuz copios dar ma si supar nitelus cand vad ce discutii/comentarii se mai isca cateodata! Miresicile de anul asta sunt mai aprige! asta nu ar fi nimic, dar unele dintre vizitatoare ajung sa posteze expresii care nu sunt de citit! stiu, avem cu totii libertatea sa spunem ce gandim, cand dorim si unde dorim, iar internet-ul e cel mai prolific mediu in acest sens! Probabil ceea ce nu ajung sa inteleaga unele dintre noi este ca atunci cand postam o fotografie putem primii si critici! si am vazut ca replica e pe masura: m-ai criticat, te critic si eu! si asta nu ar fi nimic, daca s-ar discuta in limitele bunului simti...dar se poate sa fiu eu prea neobisnuita cu stilul acesta de a vorbii!
Cum spuneam, intru cu mare placere sa mai vad pe aici cine mai este, ma uit intai la fotografii, imi plac miresicile si ce tine de nunta (atitudine curioasa si pentru mine fiindca inainte de nunta mea eram nonmireasa si tot ceea ce presupunea asta)!
Dupa cum vedeti, sunt o vorbareata! asa ca pun punct! deocamdata!