Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 09:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 18 Dec 2007, 12:53 
Diva

Citat:

neata, se simte bine mirosul de sarbatoare, abia astept!

astazi sunt moarta de somn... aseara am fost la petrecere!!!:.:.

Neatza fetelor!!! Se simte , se simte mirosul sarbatorilor :ndance::ndance::ndance:!

Eu am petrecerea vineri pe 21, abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 13:06 
Diva

Citat:

luni seara petrecere???

daaaaa... si eu am zis la fel... dar a fost super...a meritat chiar dc a fost luni!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 14:41 
Diva

'Neata, fetele...
Voi ati observat ca a nins si la Ghidul Miresei? :-` ca nu v-am auzit comentand... :((
Spor la lucru tuturor... (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 15:17 
Diva

Citat:
'Neata, fetele...
Voi ati observat ca a nins si la Ghidul Miresei? :-` ca nu v-am auzit comentand... :((

Daaaa... foate frumos impodobit 'Ghidul Miresei' cu caciulite si zapada:napplause::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 15:33 
Diva

Citat:

vreti sa va intoarceti in romania?...de cati ani esti plecata?...noi da, ramanem in state de sarbatori...acasa la noi :) in rom mi-a placut anul asta da nu mai e casa mea...e casa a lor mei, a lui sora-mea...dar a mea casuta ii aici acum si parca nicaieri nu ii mai bine decat la tine acasa...noi nu mai plecam nicaieri pana nu se naste Alexia...ca nu mai imi asum risc sa fiu plecata departe de doctorul meu :)

da...asa am vrea..de un an jum sunt plecata...nu-i mult dar ma gandesc ca pana acum ar fi trebuit sa ma integrez in noua societate:unsure: mie nu-mi place tara asta, nu-mi plac oamenii, serviciile...e o dezamagire totala. e ok ca imi pot permite mai multe dpdv material, mi-ar placea sa-mi dau copiii la o scoala franceza...cred ca le-ar fi mult mai usor sa invete de mici dar astea sunt singurele elemente pozitive:( ne-am luat si ap aici si tot nu ma simt ca acasa....asa ca nu cred ca avem de ce sa ramanem:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 17:35 
Diva

Citat:
'Neata, fetele...

foarte frumos....se simte si aici Craciunul.
Ceva cadouri, prime...nu ne dati la cele fidele ghidului?(a intrebat pofitoarea din mine)...:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 18:20 
Diva

Citat:
da...asa am vrea..de un an jum sunt plecata...nu-i mult dar ma gandesc ca pana acum ar fi trebuit sa ma integrez in noua societate:unsure: mie nu-mi place tara asta, nu-mi plac oamenii, serviciile...e o dezamagire totala. e ok ca imi pot permite mai multe dpdv material, mi-ar placea sa-mi dau copiii la o scoala franceza...cred ca le-ar fi mult mai usor sa invete de mici dar astea sunt singurele elemente pozitive:( ne-am luat si ap aici si tot nu ma simt ca acasa....asa ca nu cred ca avem de ce sa ramanem:nscmoll:

ii altceva daca nu iti place tara, oamenii...daca ar fi fost sa iti placa si sa fie numai dorul de rom ar fi fost altfel ca ar fi compensat faptul ca iti place acolo si ai fi stiut pt ce stai...da asa...da eu stiam ca francezii is oameni faini...andrei ii de aceeasi parere?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 18:26 
Diva

Citat:
'Neata, fetele...

e foarte frumos! cred ca ar mai merge cateva podoabe:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 18:38 
Diva

Citat:
e foarte frumos! cred ca ar mai merge cateva podoabe:p

ar mai merge....niste ghirlande de brad ceva...globuri :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 18:44 
Diva

Citat:

ii altceva daca nu iti place tara, oamenii...daca ar fi fost sa iti placa si sa fie numai dorul de rom ar fi fost altfel ca ar fi compensat faptul ca iti place acolo si ai fi stiut pt ce stai...da asa...da eu stiam ca francezii is oameni faini...andrei ii de aceeasi parere?

francezii imi plac...dar astia sunt belgieni:lol: adica un amestec francezi, olandezi si nemti:) care mai de care mai prosti si mai fuduli:-` mai sunt si exceptii firesteO:)
andrei e si mai inversunat impotriva lor:nlol:
voua cum va e in state? v-ati facut prieteni? de cati ani sunteti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 19:23 
Diva

Citat:
francezii imi plac...dar astia sunt belgieni:lol: adica un amestec francezi, olandezi si nemti:) care mai de care mai prosti si mai fuduli:-` mai sunt si exceptii firesteO:)
andrei e si mai inversunat impotriva lor:nlol:
voua cum va e in state? v-ati facut prieteni? de cati ani sunteti?

:)) mie imi place aici f mult...ca si societate si stil de viata...e organizat, curat, bine pus la punct...oamenii is ok...uscaturi sunt peste tot deci nu judec dupa aia...suntem de 7 ani aici...avem si prieteni americani da avem prieteni romani...suntem vreo 4-5 cupluri cu care ne vedem mai des si petrecem impreuna...acum toti avem sau o sa avem copii (urmatoarea generatie de romani americanizati :) si deci avem multe preocupari comune...

pana anul asta, adi zicea ca el vrea in rom etc si ca eu vreau aici :-`...acum si-a schimbat un pic ideile...l-a lovit putin haosul din romania si tot stresul general si a putut face mai bine comparatie cu ce ii aici :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 22:15 
Diva

Citat:

ar mai merge....niste ghirlande de brad ceva...globuri :)

daaa, chiar ar mai merge!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2007, 23:36 
Diva

Citat:

:)) mie imi place aici f mult...ca si societate si stil de viata...e organizat, curat, bine pus la punct...oamenii is ok...uscaturi sunt peste tot deci nu judec dupa aia...suntem de 7 ani aici...avem si prieteni americani da avem prieteni romani...suntem vreo 4-5 cupluri cu care ne vedem mai des si petrecem impreuna...acum toti avem sau o sa avem copii (urmatoarea generatie de romani americanizati :) si deci avem multe preocupari comune...

pana anul asta, adi zicea ca el vrea in rom etc si ca eu vreau aici :-`...acum si-a schimbat un pic ideile...l-a lovit putin haosul din romania si tot stresul general si a putut face mai bine comparatie cu ce ii aici :)

din prietenii mei care sunt plecati, toti vor sa se intoarca, ciar daca e clar ca nu poti compara viata de aici cu cea din afara.Se simte diferenta si cand treci granita in Ungaria in privinta organizarii.
Dar prietenii mei state se plang de lipsa prietenilor.Spun ca acolo nu exista vizite la vecini.....sau sa mergi la vecini dupa un ou imprumut.Poate voi ati fost mai norocosi ca aveti grupul asta de prieteni care va umplu golul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 00:06 
Diva

Citat:

din prietenii mei care sunt plecati, toti vor sa se intoarca, ciar daca e clar ca nu poti compara viata de aici cu cea din afara.Se simte diferenta si cand treci granita in Ungaria in privinta organizarii.
Dar prietenii mei state se plang de lipsa prietenilor.Spun ca acolo nu exista vizite la vecini.....sau sa mergi la vecini dupa un ou imprumut.Poate voi ati fost mai norocosi ca aveti grupul asta de prieteni care va umplu golul.

buna seara!
intre-adevar se simte mirosul sarbatoarilor, mai ales in magazine...aglomeratie, nervi, colinde, ornamente, cadouri...

fetelor, eu si Simona va propunem o intalnire, pt joi, ora 18.30 in KFC din Carrefour Orhideea! va asteptam cu drag! speram sa ne strangem cat mai multe:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 02:45 
Diva

Citat:

buna seara!
intre-adevar se simte mirosul sarbatoarilor, mai ales in magazine...aglomeratie, nervi, colinde, ornamente, cadouri...

fetelor, eu si Simona va propunem o intalnire, pt joi, ora 18.30 in KFC din Carrefour Orhideea! va asteptam cu drag! speram sa ne strangem cat mai multe:njump:

oooo...intalnire de gradul zero.si eu nu sunt in bucuresti....:nscmoll:

eu joi si vineri sunt in brasov.
care din fetele din brasov vrea sa ne intalnim joi seara????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 08:18 
Diva

Citat:

poate ca am fost noi mai norocosi...da nici americanii nu pot sa zic ca is reci sau ceva...in ziua cand ne-am mutat in casa am avut niste prieteni in vizita...vecina de langa noi a venit cu o tava cu o sticla de vin si pahare pt toti cati eram la noi atunci ca si cadou de casa noua....nici in Rom nu cred ca face cineva asa ceva...bine nu zic ca toti is asa da sunt si oameni tare primitori...
si depinde f mult in ce zona stai...noi stam intr-o zona de suburbii sa ii zic asa si viata e mai relaxata, oamenii mai calzi...in orasele mari am observat si eu ca ii altfel viata si nu prea mi-a placut...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 11:40 
Diva

Citat:

poate ca am fost noi mai norocosi...da nici americanii nu pot sa zic ca is reci sau ceva...in ziua cand ne-am mutat in casa am avut niste prieteni in vizita...vecina de langa noi a venit cu o tava cu o sticla de vin si pahare pt toti cati eram la noi atunci ca si cadou de casa noua....nici in Rom nu cred ca face cineva asa ceva...bine nu zic ca toti is asa da sunt si oameni tare primitori...
si depinde f mult in ce zona stai...noi stam intr-o zona de suburbii sa ii zic asa si viata e mai relaxata, oamenii mai calzi...in orasele mari am observat si eu ca ii altfel viata si nu prea mi-a placut...

buna dimi....imediat e Craciunul....:ndance::ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 12:10 
Diva

Citat:

buna dimi....imediat e Craciunul....:ndance::ndance::ndance:

buna, buna! se apropie cu pasi repezi! abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 13:30 
Diva

Citat:

buna, buna! se apropie cu pasi repezi! abia astept!

neata! ce bine e sa fii liber si sa faci nani pana la 10 :D
si eu abia astept sarbatorile; voi fi acasa cu sotul meu, posibil sa mergem si la munte pt 2 zile (depinde de cat de obositi vom fi dupa drumul buc-sv si serv), vom merge la petrecerea organizata de firma unde lucreaza sotul (28 dec), ne vom intaln cu nasii, cu prietenii...abia astept...:njump:

de intalnire ce se mai aude? nimeni nu se ofera voluntar???asteptam intariri.Ariana, Ayrun...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2007, 14:21 
Veteran

Citat:

neata! ce bine e sa fii liber si sa faci nani pana la 10 :D
si eu abia astept sarbatorile; voi fi acasa cu sotul meu, posibil sa mergem si la munte pt 2 zile (depinde de cat de obositi vom fi dupa drumul buc-sv si serv), vom merge la petrecerea organizata de firma unde lucreaza sotul (28 dec), ne vom intaln cu nasii, cu prietenii...abia astept...:njump:

de intalnire ce se mai aude? nimeni nu se ofera voluntar???asteptam intariri.Ariana, Ayrun...

Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim dar nu pot joi...si vineri plecam...
Trebuie sa mergem la nasi... ca sa nu mai spun ca inca nu am luat NIMIC cadou si sunt in criza de timp! tr sa rascolesc azi tot Bucurestiul sa le iau ceva.
Dupa Rev ne vedem, ok?:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]