Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 20 Dec 2007, 19:05 
Diva

Citat:

fetelor..cand am eu mult de lucru sunteti vorbarete....):():(va pup.
mai intru diseara.sper sa fiti la fel de acive ca sunt singura intr-o camera de pensiune in brasov.si pe frigul asta eu nu ies nicaieri...asa ca va invit pe ghid.
pupici.

din pacate eu diseara slabe sanse sa fiu pe ghid...in primul rand voi fi iesita cu Simona si in al doilea rand cand ajung va fi sigur colega mea de ap pe net...si cum avem un sg calc pe care il impartim...mai greu...si o las pe ea, ca eu am stat toata ziua si ea la serv...sa vb cu prietenii si sotul ei:nwink:
pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 19:25 
Diva

Citat:

cum adica sa nuajungi sa iti schimbi numele?

atatea acte le trebuie...si intreb o data, de doua ori clar ce trebuie...ma uit si pe site sa fiu sigura...le trimit in sfarsit toate la ai mei...si supriza...mai trebuie ceva de care nu ne-au spus pana acum....o sa se gate vreodata???:gun::gun::gun: asa le-as face la toti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 19:38 
Diva

Citat:

atatea acte le trebuie...si intreb o data, de doua ori clar ce trebuie...ma uit si pe site sa fiu sigura...le trimit in sfarsit toate la ai mei...si supriza...mai trebuie ceva de care nu ne-au spus pana acum....o sa se gate vreodata???:gun::gun::gun: asa le-as face la toti!

da pai cam asa se intampla...mai ales cu cei care sunt plecati in strainatate si nu sunt prezenti sa isi rez personal treburile cu actele...faza e ca de multe ori fac la fel si cu cei care sunt prezenti iti zic de 2-3 acte cand vii mai zic ca mai trebuie o hartie si tot asa...de parca nu ar putea zice din prima: ai nevoie de x,y,z...
dar ce sa faci...this is Romania!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 19:40 
Diva

Citat:

da pai cam asa se intampla...mai ales cu cei care sunt plecati in strainatate si nu sunt prezenti sa isi rez personal treburile cu actele...faza e ca de multe ori fac la fel si cu cei care sunt prezenti iti zic de 2-3 acte cand vii mai zic ca mai trebuie o hartie si tot asa...de parca nu ar putea zice din prima: ai nevoie de x,y,z...
dar ce sa faci...this is Romania!:(

si inca ceva...ce am auzit de la un functionar public, in timp ce stateam sa imi rez si eu ceva pr...venise mama unui tanar plecat in starinatate sa ii faca nu stiu ce acte la primarie si era a treia oara cand se prezenta si tot era trimisa sa mai aduca si cutare act...functionarul a zis:eeeee, e plecat in state, pai are bani...sa se descurce...ce are pretentii la mine sa ii rezolv problemele?:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 19:45 
Diva

Citat:

functionarul a zis:eeeee, e plecat in state, pai are bani...sa se descurce...ce are pretentii la mine sa ii rezolv problemele?:x

Nu...am pretentii de la tine sa iti faci treaba freaking idiot!!! :gun::gun:

Da nici macar la ei pe site nu scrie ca ar mai trebui si copii dupa certificatele de nastere...in fine...sper sa le fie bune copii care sa le trimit pe fax ca nu ma apuc sa le legalizez aici...

aa si ce ma mai enerveaza si mai tare ii ca totul ar fi fost super simplu daca ne-am mai fi casatorit inca o data civil in Rom cand am facut si casatoria religioasa...cum ne sugereaza toata lumea...cat de idiotica e toata chestia asta? daca vrei sa faci un lucru legal si corect, iti pun betze in roate....daca faci ceva ilegal, scapi usor si fara bataie de cap!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 19:58 
Diva

Citat:

Da nici macar la ei pe site nu scrie ca ar mai trebui si copii dupa certificatele de nastere...in fine...sper sa le fie bune copii care sa le trimit pe fax ca nu ma apuc sa le legalizez aici...

aa si ce ma mai enerveaza si mai tare ii ca totul ar fi fost super simplu daca ne-am mai fi casatorit inca o data civil in Rom cand am facut si casatoria religioasa...cum ne sugereaza toata lumea...cat de idiotica e toata chestia asta? daca vrei sa faci un lucru legal si corect, iti pun betze in roate....daca faci ceva ilegal, scapi usor si fara bataie de cap!

da, pai cam asa sta treaba...uuufffoameni corupti scapa basma curata iar altii, nevinovati infunda puscaria:x:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 20:30 
Diva

Citat:
inca ceva...tortul ala in forma de..a fost de la petrecerea burlacelor! nu intrati la ganduri:p

acuma am vazut tortul....(X)(X)(X):nlol::nlol:nu pot sa cred ce tare e....!!!!:drool:(X);):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 20:34 
Diva

Citat:

nu te enerva....n-are sens.ca pe astia ii doare in cot de nervii nostrii.
cafeluta , tigara si pauze lungi sa fie....
ca functionari idioti sunt destui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 20:40 
Diva

Citat:

nu te enerva....n-are sens.ca pe astia ii doare in cot de nervii nostrii.
cafeluta , tigara si pauze lungi sa fie....
ca functionari idioti sunt destui.

cam asa ii din pacate...da a si avut tupeul anul trecut o functionara (la care ajunsesem cu pile...deh ca in Rom), cand am incercat prima data sa imi schimb numele, sa imi zica, ca imi da amenda daca nu mi-l schimb in timp util (X)(ca nici eu nu mi-am putut tine gura cand am vazut cate betze in roate imi baga si i-am zis ca atunci o sa stau cu numele de fata pana imi fac pasaport american ca aia nu imi considera certificatul de casatorie fals ca si romanii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 20:44 
Diva

Citat:

cam asa ii din pacate...da a si avut tupeul anul trecut o functionara (la care ajunsesem cu pile...deh ca in Rom), cand am incercat prima data sa imi schimb numele, sa imi zica, ca imi da amenda daca nu mi-l schimb in timp util (X)(ca nici eu nu mi-am putut tine gura cand am vazut cate betze in roate imi baga si i-am zis ca atunci o sa stau cu numele de fata pana imi fac pasaport american ca aia nu imi considera certificatul de casatorie fals ca si romanii

cate aberatii...cate tampenii...:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:03 
Diva

Citat:

cate aberatii...cate tampenii...:mellow:

imi scad vertiginos stelele la concurs....ma plac fetele de numa...:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:08 
Diva

va las fetelor ca am programare la coafor si dupa aia am de mers intr-o inspectie la o casa...pe cand ma intorc eu o sa fiti in lumea viselor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:16 
Diva

Citat:
va las fetelor ca am programare la coafor si dupa aia am de mers intr-o inspectie la o casa...pe cand ma intorc eu o sa fiti in lumea viselor :)

te tunzi?
eu sambata imi fac toate poftele...manichiura, pedichiura, cosmetica....imi fac si o spalare de culoare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:39 
Diva

Citat:

te tunzi?
eu sambata imi fac toate poftele...manichiura, pedichiura, cosmetica....imi fac si o spalare de culoare...

da ma tund...cat sa il aduc iar la o forma rezonabila...creste atat de repede de la toate vitaminele care le iau ca trebuie tot la o luna si ceva sa ma duc sa ii dau iar forma...si dupa aia ma vopsesc :) batranetile astea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:50 
Diva

Citat:

da ma tund...cat sa il aduc iar la o forma rezonabila...creste atat de repede de la toate vitaminele care le iau ca trebuie tot la o luna si ceva sa ma duc sa ii dau iar forma...si dupa aia ma vopsesc :) batranetile astea...

:))e...batranete....frumusete ii spune.si intretinere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 23:24 
Diva

Citat:

:))e...batranete....frumusete ii spune.si intretinere.

stiam eu ca ma lasati singura.....:p:psunt obligata sa ma uit la "Inima de tigan".si sunt 2 episoade......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 23:40 
Diva

Citat:

hello, hello....lume noua(dar veche....).Ai cam absentat Ayrun.
Apropos....e beton scrisorica.

:D , asa este am cam absentat, dar revin cu fortze noi! am avut mult de lucru, maine aste ultima zi si apoi concediuuuuuuuu:ndance::ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 23:48 
Diva

Citat:

:D , asa este am cam absentat, dar revin cu fortze noi! am avut mult de lucru, maine aste ultima zi si apoi concediuuuuuuuu:ndance::ndance::ndance:

eu sunt in brasov...singurica....si ma cam plictisesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 23:55 
Diva

clarut, eu credeam ca sunt in lista ta de prieteni :((... si, cand colo, dau sa ma mai uit la pozele tale si ia-le de unde nu-s :((... bine, eu le stiam de cand au fost facute (cu petrecerea burlacelor, nunta si luna de miere :D), dar vroiam sa le mai vad :((... offfff, lipseste omul cateva zile de pe site si gata, e scos din lista de prieteni :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 23:58 
Diva

Citat:
clarut, eu credeam ca sunt in lista ta de prieteni :((... si, cand colo, dau sa ma mai uit la pozele tale si ia-le de unde nu-s :((... bine, eu le stiam de cand au fost facute (cu petrecerea burlacelor, nunta si luna de miere :D), dar vroiam sa le mai vad :((... offfff, lipseste omul cateva zile de pe site si gata, e scos din lista de prieteni :D

:nlol::nlol:deci tu le-ai vazut de mult????
si mai spui ca nu esti in lista de prieteni....:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]