Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 11:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 16 Feb 2006, 02:18 
Diva

Citat:
anna,cam scump la 45 euro meniul dar cred ca tu esti din bucuresti de e 45 euro. la noi a fost 750.000 meniul.
revenind voi cu cat timp inainte ati fost sa va programati la biserica ? se poate fixa biserica si cu vreo 3 luni inainte sau cum?(X)

La mine la Buzau mi-a spus preotul sa il anunt cu o luna inainte dar am observat ca aici in Bucuresti se face programarea cu multe luni inainte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:54 
Diva

Citat:

Si eu cred ca ar trebui sa rezolvi cu biserica. Altfel risti sa nu prinzi o ora care sa te avantajeze.

Da...asta e inconvenientul principal...ora! Am fost imediat dupa Boboteaza la Manastirea Casin..si orele cele mai importante erau ocupate( adik orele 16 , 17 , 18)Nu puteam sa pun la 15 ...ca pana seara la 19 ce faceam?? Patru ore!! Poze?? Cate poze??Ma plimbam aiurea prin oras?. (X)(X):o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:45 
Diva

Citat:

Si noi am vrut sa facem la Casin, dar sincer, ni s-a parut cam scump 7,5 mil, si in plus am vazut ca trei sferturi din biserica era racaita, si parca n-as crede ca termina asa repede de renovat si pictat! Nu as vrea sa avem schele in cap! Desi e adevarat, imi place acolo! Dar depaseam bugetul prea tare(mai bine punem la decorari diferenta de bani)!O:)

Sincer....mie stii ce mi-a placut la Casin?? Zona in care e amplasata, fatada bisericii , scarile ( erau perfecte pt. poze)..si cam atat! Cat despre bani...exagerat de mult(desi platesc nasii.. nu vrem sa-i bagam, pana in gat in cheltuieli)! In momentul
in care preotul ne-a spus "scorul", mi-a murit... si acum ..mi se pare pur si simplu..doar un loc cu fitze( nu un lacas sfant). :x:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:02 
Diva

Citat:

Da, nici noi nu vrem sa bagam nasii in cheltuieli. Asa am si hotarat: noi ne platim tot, iar daca ei considera ca vor sa participe cu ceva ce tine de ei...bine! Daca nu, nu e nici o problema. Cam e un loc cu fitze Casinul. E adevarat, si noi ne-am gandit ca e frumos de poze:p! Dar noi am zis ca nu se merita, cel putin in cazul nostru. Am fost la o nunta asta vara la biserica Mavrogheni, langa Muzeul Taranului Roman, si a fost super fain! Biserica e micuta (e considerata monument istoric daca nu ma insel), dar curtea era plina de verdeata ceea ce da frumos in poze :~*, si preotul de treaba! Si in plus sunt bancute in curte unde mai pot sta cei care nu au rabdare la slujba (ca e clar ca nu toti vor sta in biserica), locuri de parcare in afara bisericii....Ce mai, ne-a placut si am rezervat acolo!:flowers:

Sa fie intr-un ceas bun!! Cel mai mult conteaza preotul ...nu locatia. Daca el e cu frica de D-zeu..atunci se merita sa rezervi!!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:05 
Diva

fetele, haideti ca am rezolvat si cu biserica ,am paltit taxa dar cica trebuie sa ne vada pe mine si pe iubi,ca a fost maica-mea sa vb cu el. banuiesc ca atunci cand ne ducem sa vorbim cu el trebuie sa mai platim ceva nu?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:21 
Diva

Citat:

Nu cred ca trebuie sa mai platiti ceva daca ati platit taxa de programare. Vrea probabil sa va vada si sa va spuna ce urmeaza sa mai faceti, sau cand sa mai veniti. Fiecare preot are obiceiurile lui. Restul de bani se dau la nunta!%%-

noi vrem sa ne platim noi biserica , nu am putea sa-i dam de pe acuma si restul de banii sau trebuie atunci ,cum se procedeaza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:30 
Diva

Citat:
fetele, haideti ca am rezolvat si cu biserica ,am paltit taxa dar cica trebuie sa ne vada pe mine si pe iubi,ca a fost maica-mea sa vb cu el. banuiesc ca atunci cand ne ducem sa vorbim cu el trebuie sa mai platim ceva nu?(X)

Felicitari..nu se mai plateste nimik ..preotul vrea sa va vada si sa va intrebe diverse chestii inainte de nunta(marturisire, impartasanii, etc)!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:33 
Diva

Citat:

noi vrem sa ne platim noi biserica , nu am putea sa-i dam de pe acuma si restul de banii sau trebuie atunci ,cum se procedeaza?

intai dai avans si apoi .......dupa nunta nasii platesc restul %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:52 
Diva

Citat:

intai dai avans si apoi .......dupa nunta nasii platesc restul %%-%%-

stii nu ne place sa ne simtim pe urma obligati cu ceva fata de ei. noi ne gandeam ca sa platim si ce mai trebuie sa platim in ziua nuntii. noi vrem sa ne platim noi in mare parte totul.nu prea ne-ar placea sa plateasca nasii restul de aceea va intreb . noi am platit taxa pt programare 300.000 nu cred ca mai trebuie alti banii ma refer pt preot?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 16:53 
Diva

Citat:

stii nu ne place sa ne simtim pe urma obligati cu ceva fata de ei. noi ne gandeam ca sa platim si ce mai trebuie sa platim in ziua nuntii. noi vrem sa ne platim noi in mare parte totul.nu prea ne-ar placea sa plateasca nasii restul de aceea va intreb . noi am platit taxa pt programare 300.000 nu cred ca mai trebuie alti banii ma refer pt preot?(X)

Ba trebuie..insa se vor plati in ziua nuntii. Vb. cu baiatul tau ...eventual atunci ..la nunta ..sa fie pe faza si sa-i dea nasului bani pt. preot!!%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:14 
Diva

Citat:

Ba trebuie..insa se vor plati in ziua nuntii. Vb. cu baiatul tau ...eventual atunci ..la nunta ..sa fie pe faza si sa-i dea nasului bani pt. preot!!%%-%%-

aha credeam ca putem sa-i dam si acum. daca vb cu al meu sa-i dea banii lu' nas nu stiu daca o sa-i convina poate ca insista el sa plateasca nici nu stiu.poate putem sa dam noi banii de pe acuma pt preot cine stie sa nu mai fie nevoie sa dea nasul atunci sau sa-i dam noi bani nasului sa-i dea preotului , sa vedem cum facem!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:19 
Diva

Citat:

Daca ei au placere sa plateasca de ce nu ii lasi? Poate se supara daca platiti voi sau le dati bani.

stii nu prea am avut ocazia sa discutam despre biserica si care plateste biserica ,ca ei locuiesc in alt oras si cu ei ne vedem abia in martie. atunci zicea nasa sa vb de nunta!ce trebuie cumparat!
ai dreptate,mady! decat sa se supere mai bine ii lasam sa plateasca ei biserica acuma sa vedem ca trebuie vorbit si cu ei despre biserica una alta!:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]