Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 01:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 20 Dec 2007, 21:07 
Diva

Citat:

ai fost gand in gand cu mine...chiar vroiam sa iti zic sa pui ceva foto sa te vedem cu burtica...la fel ii zic si Ginei...si nu va mai sfiiti..sunteti frumoase, veti fi mame...ce poate fi mai frumos?
abia astept sa se aprobe foto si sa te vad:njump:

Nu ii vb de sfiala...da ii greu sa accepti (si sa placi :)) toate schimbarile care se petrec cu tine in toate lunile astea...si atunci te intrebi...pt ce sa fac poze...ca sa imi fac si mai mare ciuda...si nu are nimic de a face cu bebele...da daca as putea sari direct de la a nu fi insarcinata la a tine bebele in brate ar fi ideal...toata etapa asta intermediara nu ii prea placuta...:)))) inca 16 sapt!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2007, 21:38 
Diva

Citat:

Nu ii vb de sfiala...da ii greu sa accepti (si sa placi :)) toate schimbarile care se petrec cu tine in toate lunile astea...si atunci te intrebi...pt ce sa fac poze...ca sa imi fac si mai mare ciuda...si nu are nimic de a face cu bebele...da daca as putea sari direct de la a nu fi insarcinata la a tine bebele in brate ar fi ideal...toata etapa asta intermediara nu ii prea placuta...:)))) inca 16 sapt!:mellow:

mie imi plac mult de tot femeile inarcinate.sunt foarte frumoase si radiaza de fericire.
Eu cand o sa fiu insarcinata o sa fac multe multe poze chiar daca o sa arat ca o balena.......:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 00:07 
Diva

oana, aveti o fetita superba!!!! :love: cred ca esti in al noualea cer :ndance: sa fie sanatoasa si norocoasa, ca la frumusete are cui semana :D
bamba, abia astept sa vad poza :D... eu promit ca voi pune o poza zilele astea. chiar nu am (inca), dar voi face cu siguranta cat de curand :D
ce parere aveti despre superstitia cu "nu cumoara nimic copilului pana nu se naste"? de felul meu nu prea cred in asa ceva, dar incerc sa fac abstractie de maica-mea si nasa-mea, care se uita cam asa :ermm: la mine cand zic ca peste o luna-doua ma apuc serios de cumparaturi :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 00:18 
Diva

Citat:
oana, aveti o fetita superba!!!! :love: cred ca esti in al noualea cer :ndance: sa fie sanatoasa si norocoasa, ca la frumusete are cui semana :D
bamba, abia astept sa vad poza :D... eu promit ca voi pune o poza zilele astea. chiar nu am (inca), dar voi face cu siguranta cat de curand :D
ce parere aveti despre superstitia cu "nu cumoara nimic copilului pana nu se naste"? de felul meu nu prea cred in asa ceva, dar incerc sa fac abstractie de maica-mea si nasa-mea, care se uita cam asa :ermm: la mine cand zic ca peste o luna-doua ma apuc serios de cumparaturi :p

chiar astazi m-a intrebat cineva daca sa cumpere sau nu hainute pt o grviduta.daca e bine...
sincer e prima data cand am auzit asta, azi dimineata.
ce superstitie mai e si asta????mi ales ca toata lumea cumpara inainte sa se nasca copilul.
singurele probleme, sunt ce culorisa cumperi?pentru fetite sau pt baietei...
asa ca, daca vezi ceva ce iti place, nu vad de ce sa nu cumperi.Asta e ca si perlele sau calele la nunta.(pe care eu....:~*:-`le-am evitat...dar nu datorita superstitie , ci pt ca nu imi placeau.cred...(?)
glumesc acum.fi serioasa, nu exista superstita asta.suntem femei emancipate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 04:02 
Diva

Chiar nu cred ca e vorba de superstitii aici...ma refer la cumparaturi pt bebe versus "sa nu ai cale sau perle la nunta"...ii mai mult vorba de faptul ca orice sarcina e un risc si pana nu ajungi in ziua cand sa nasti nu stii niciodata...cum a fost cazul la prietena mea care a pierdut sarcina la 19 sapt...stiu ca se zice ca daca treci de primul trimestru e ok dar uite ca sunt cazuri in care nu e ok...norocul ei ca nu cumparase nimic...ce se facea daca pe langa toata jalea pe care o avea in suflet, mai venea acasa si se tot uita la hainutze sau alte chestii care le avea prin casa daca ar fi cumparat ceva...

In alta ordine de idei, eu am cumparat o singura rochitzica de catifea roz pal care mi-a placut tare mult si cu care vreau sa o scot din spital....in rest acum imi fac baby registry...aici te inregistrezi la magazine pt bebelashi si prietenii, rudele etc iti cumparat cadouri din ce ai pus tu acolo...ce ramane necumparat, pot cumpara la final...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 04:09 
Diva

Citat:
Chiar nu cred ca e vorba de superstitii aici...ma refer la cumparaturi pt bebe versus "sa nu ai cale sau perle la nunta"...ii mai mult vorba de faptul ca orice sarcina e un risc si pana nu ajungi in ziua cand sa nasti nu stii niciodata...cum a fost cazul la prietena mea care a pierdut sarcina la 19 sapt...stiu ca se zice ca daca treci de primul trimestru e ok dar uite ca sunt cazuri in care nu e ok...norocul ei ca nu cumparase nimic...ce se facea daca pe langa toata jalea pe care o avea in suflet, mai venea acasa si se tot uita la hainutze sau alte chestii care le avea prin casa daca ar fi cumparat ceva...

In alta ordine de idei, eu am cumparat o singura rochitzica de catifea roz pal care mi-a placut tare mult si cu care vreau sa o scot din spital....in rest acum imi fac baby registry...aici te inregistrezi la magazine pt bebelashi si prietenii, rudele etc iti cumparat cadouri din ce ai pus tu acolo...ce ramane necumparat, pot cumpara la final...

super....
in legatura cu "superstitia" hai sa ne gandim numai la lucruri bune.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 12:27 
Diva

Citat:

mersi Roxana...esti draguta ca intotdeauna :)

Gina draga, am pus o poza la instrumente cu burticutza la 24 de sap (sau burtoiul mai bine zis:))...ii randul tau acum!

vreau si eu sa te vad cu burtica :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 15:35 
Diva

Fetelor sa stiti ca durerile nasterii le uiti in momentul in care iti vezi comoara. Toata lumea imi spunea asta si nu-mi venea sa cred. A fost greu intr-adevar, travaliul a durat circa 5 ore, dar totul a meritat. Am nascut normal, fara epidurala, desi la inceput mi-am dorit epidurala, dar dr mi-a spus ca daca va fi nevoie o vom face si ... n-am mai facut-o. Deci burticute nu va faceti griji, totul va fi bine, trebuie sa ganditi pozitiv pana la final. Eu si pe masa de nasteri vorbeam cu burtica, o linisteam si o rugam sa ma ajute sa scapam repede. Incercati de pe acum sa vorbiti foarte mult cu bebe ca el intelege.
Si inca ceva, faceti multe poze, nu conteaza ca v-ati ingrasat, astea sunt amintiri frumoase, apoi veti avea ce sa le aratati comorilor, cum cresteau ei acolo.
In legatura cu superstitiile, eu nu cred in ele asa ca am cumparat totul din-aninte. Totusi incercati sa nu cumparati prea multe lucruri, eu am cumparat atatea incat sunt sigura ca nu va reusi sa le imbrace pe toate, pentru ca ei cresc foarte repede.
O sa mai intru, cand ma lasa Mira sa va mai scriu. Va pup, :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 17:17 
Diva

Citat:
Fetelor sa stiti ca durerile nasterii le uiti in momentul in care iti vezi comoara. Toata lumea imi spunea asta si nu-mi venea sa cred. A fost greu intr-adevar, travaliul a durat circa 5 ore, dar totul a meritat. Am nascut normal, fara epidurala, desi la inceput mi-am dorit epidurala, dar dr mi-a spus ca daca va fi nevoie o vom face si ... n-am mai facut-o. Deci burticute nu va faceti griji, totul va fi bine, trebuie sa ganditi pozitiv pana la final. Eu si pe masa de nasteri vorbeam cu burtica, o linisteam si o rugam sa ma ajute sa scapam repede. Incercati de pe acum sa vorbiti foarte mult cu bebe ca el intelege.
Si inca ceva, faceti multe poze, nu conteaza ca v-ati ingrasat, astea sunt amintiri frumoase, apoi veti avea ce sa le aratati comorilor, cum cresteau ei acolo.
In legatura cu superstitiile, eu nu cred in ele asa ca am cumparat totul din-aninte. Totusi incercati sa nu cumparati prea multe lucruri, eu am cumparat atatea incat sunt sigura ca nu va reusi sa le imbrace pe toate, pentru ca ei cresc foarte repede.
O sa mai intru, cand ma lasa Mira sa va mai scriu. Va pup, :-*

intra ...ca noi suntem aci.si cele nestiutoare asteptam vesti despre fiecare etapa....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 17:59 
Diva

Super Oana!! deci se poate si fara epidural ca toata lumea aici imi tot zice ce greseala o sa fac bla bla...in afara de 2 persoane, tu acum esti a treia :)

Am auzit si eu ca uiti de dureri dupa ce il/o vezi...vara lui Adi a nascut sapt trecuta un bebe de 4700 si daca ea nu a avut dureri nu stiu cine a avut...la 2 zile dupa aia parca nici nu isi mai aducea aminte cat de rele au fost :))

Ayrun...ii la mine la instrumente, dar nu stiu daca s-a aprobat! O sa mai facem la Craciun...cand is mai rezonabil imbracata si nu in pijama :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 18:10 
Diva

imi place mult cum ai povestit! :love: ai fost o curajoasa! felicitari!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 18:11 
Diva

Citat:
Super Oana!! deci se poate si fara epidural ca toata lumea aici imi tot zice ce greseala o sa fac bla bla...in afara de 2 persoane, tu acum esti a treia :)

Am auzit si eu ca uiti de dureri dupa ce il/o vezi...vara lui Adi a nascut sapt trecuta un bebe de 4700 si daca ea nu a avut dureri nu stiu cine a avut...la 2 zile dupa aia parca nici nu isi mai aducea aminte cat de rele au fost :))

Ayrun...ii la mine la instrumente, dar nu stiu daca s-a aprobat! O sa mai facem la Craciun...cand is mai rezonabil imbracata si nu in pijama :))

wow, ce burticuta!:neyes: f frumos!!!! mie imi place asa in pijama...radiezi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 18:16 
Diva

Citat:

wow, ce burticuta!:neyes: f frumos!!!! mie imi place asa in pijama...radiezi!

acum am vazut ca s-a aprobat...mersi clarut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2007, 20:45 
Diva

Citat:

acum am vazut ca s-a aprobat...mersi clarut!

super graviduta.....:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2007, 01:01 
Diva

Citat:
super graviduta.....:-*
]

multumim frumos laura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2007, 23:32 
Diva

Citat:
]

multumim frumos laura!

ce imi place cum povesteti Oana de fetita ta si de nastere...
Bamba, esti frumoasa graviduta si vrem mai multe foto!
Pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Dec 2007, 11:00 
Diva

bamba, imi place poza ta :D
am facut si eu o poza-doua, dar inca nu am apucat sa le postez... poate reusesc azi, cand ajung acasa de la munca, ca aici nu le am... ca doar am promis :D

am pus poze la instrumente... doar pentru prieteni :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2007, 14:06 
Diva

Citat:
am facut si eu o poza-doua, dar inca nu am apucat sa le postez... poate reusesc azi, cand ajung acasa de la munca, ca aici nu le am... ca doar am promis :D

Gina, ti-am vazut pozele cu burtica...esti superba, radiezi de fericire. iti sta f bine!
sa fiti sanatosi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2007, 14:14 
Diva

Citat:

super pozele tale....asteptam vesti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2007, 17:30 
Diva

Citat:

vreau sa-ti vad si eu buricaaaaa :((

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]