Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 15:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Animale de companie
MesajScris: 09 Ian 2008, 17:12 
Diva

Citat:
Si eu am un caine foarte frumos - Ares il cheama si e din rasa ciobanesc belgian groenendael.
se poate vedea aici>
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... &filter=-1
E un catel tare cuminte, are aproape 3 anisori si a fost campion pe Romania la juniori pana anul trecut, iar anul asta a fost campion pe Romania la clasa deschisa. Deocamdata el este 'copilasul' nostru si umblam cu el tot timpul pe la concursuri prin toata tara .
Chiar radeam cu sotul meu ca are mai multe diplome decat amandoi la un loc.:D:D

Cred ca cineva a mutat poza!:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 17:50 
Diva

Citat:

Nu a mutat-o nimeni; a avansat pe pagina 12 in urma adaugarii altor poze. Linkul direct catre poza este asta:
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1

P.S. Long time, no see...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 18:01 
Diva

Citat:

da..chiar asa...nu ne-am mai vazut de ceva vreme:( sau ne urmaresti din umbra?:p;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 18:03 
Diva

ca tot suntem la animale de companie. eu mi-am adus pisica. dc vrea cineva detalii despre formalitati, nu ezitati;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2008, 00:32 
Diva

Citat:

m-am uitat de vreo 3 ori la data...sa vad daca e in 2008.ai disparut de mult timp....nu iti mai place ghidul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 16:20 
Veteran

Eu am un pisoi. Tom se numeste, este european şi il am de la 3 saptamani.Acum in martei face 2 anisori. Eu spun ca este un pisoi cu caracter pentru ca face ce vrea cand vrea. Daca vrea sa-il mangai te lasa daca nu iti lasa niste urme. Este ca si copilul meu, eu asa ii si spun. Cand nu aveam animale si pentru ca stiam ca lasa par spuneam ca eu nu voi avea niciodata dar cand l-am vazut ce scumpel era, si tărcat (preferatele mele) l-am luat. Cateodata ma intreb daca este fericit, daca il chinuim dar prietenul meu imi spune ca daca el este chinuit cele de pe strazi cum sunt. Si daca vine la mine in brate si ma iubeste cred ca totusi e fericit. De cand il am nu am mai fost racita desi eu raceam iarna din luna in luna. Si oricat de suparata, obosita as fi cand il vad cu ochisorii lui imi bucura sufletul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 20:44 
Veteran

Citat:
Eu am un pisoi. Tom se numeste, este european şi il am de la 3 saptamani.Acum in martei face 2 anisori. Eu spun ca este un pisoi cu caracter pentru ca face ce vrea cand vrea. Daca vrea sa-il mangai te lasa daca nu iti lasa niste urme. Este ca si copilul meu, eu asa ii si spun. Cand nu aveam animale si pentru ca stiam ca lasa par spuneam ca eu nu voi avea niciodata dar cand l-am vazut ce scumpel era, si tărcat (preferatele mele) l-am luat. Cateodata ma intreb daca este fericit, daca il chinuim dar prietenul meu imi spune ca daca el este chinuit cele de pe strazi cum sunt. Si daca vine la mine in brate si ma iubeste cred ca totusi e fericit. De cand il am nu am mai fost racita desi eu raceam iarna din luna in luna. Si oricat de suparata, obosita as fi cand il vad cu ochisorii lui imi bucura sufletul.

poze! poze! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 18:05 
Veteran

Citat:

poze! poze! :D

Eu sunt restanta cu multe poze trebuie sa-mi fac timp sa le pun si eu pana la nunta:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2008, 20:01 
Veteran

si eu am un patruped pe care-l iubesc mai mult decat mi-am inchipuit vreodata. este un caniche pitic negru si-l cheama Lucky. l-am adoptat in urma cu cinci ani si pot sa spun ca mi-a schimbat viata si m-a ajutat sa devin un om mai bun.
"cainele este o prelungire a fiintei noastre sufletesti"-nu mai stiu cine a spus asta, dar acum stiu ca e adevarat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 21:26 
Senior

Citat:
si eu am un patruped pe care-l iubesc mai mult decat mi-am inchipuit vreodata. este un caniche pitic negru si-l cheama Lucky. l-am adoptat in urma cu cinci ani si pot sa spun ca mi-a schimbat viata si m-a ajutat sa devin un om mai bun.
"cainele este o prelungire a fiintei noastre sufletesti"-nu mai stiu cine a spus asta, dar acum stiu ca e adevarat

eu am o pisicuta, puffy, europeana, care in orice moment imi poate face niste puiuti mici. abia astept sa ma joc cu ei, dar ma ingrozeste gandul ca o sa-mi strice frumusete de perdea.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2008, 11:02 
Senior

SUNT MATUSA!!!:ndance:pufy a nascut ieri, prin cezariana pentru ca au aparut complicatii, 3 puiuti mari si frumosi.
Dana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2008, 16:18 
Junior

Noi avea un catzelus si o pisicutza,insa am fost nevoiti sa-i lasam la parinti pentru ca stam la bloc.Catelusul e de talie mica si e foarte jucaus...:heart:...iar pisicutza e foarte pufoasa,alba in intregime,si cu niste okisori superbi,de culoarea cerului.Am cumparat-o din strada...o vindea o batrana...era decembrie si foarte frig...si era un pui de vre-o 3-4 saptamani..mi se facuse mila de ea (de pisika) si am luat-o.Pe timpul iernii am tinut-o numai in casa,insa primavara o lasam sa iasa in curte si au prins-o niste copii si au aruncat-o intr-un put.Sarmanica,mieuna atat de tare,incat a auzit-o un vecin (el afandu-se in casa!).A scos-o din fantana si a tinut-o la el,intr-o plapuma,o noapte intreaga,iar dimineatza ne-a adus-o!Nu-mi venea sa cred!!!De atunci,Kiki (asa ii spunm pisicii) se tine departe de persoanele necunoscute,mai ales de copii.
E foarte afectuasa si inteligenta...insa,nu aude (mi-a zis un veterinar ca toate pisicile pufoase,albe si cu oki albastri nu aud).Am incercat sa o iau la mine...dar nu-i place sa stea toata ziua inchisa in casa...si stie minunat sa ma manipuleze...face greva foamei...si ,p/u k nu pot sa o vad asa...o duc la mama:(

Sper in curand sa imi iau niste pestisori...sau o testoasa...mi se pare casa pustie fara animalutze!:cat::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2008, 17:59 
Diva

Ai facut o fapta foarte frumoasa cu Kiki... Saraca pisica, prin cate a trecut... :( :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2008, 17:26 
Junior

Citat:
Ai facut o fapta foarte frumoasa cu Kiki... Saraca pisica, prin cate a trecut... :( :((

Fetelor ma aflu in continuare in posesia a doua pisicutze absolut superbe in varsta de 7 saptamani. daca stiti pe cineva care isi doreste :nblink:....pot sa va trimit poze .E vorba despre o pisicutza si un motanel , ambii educati la tavitza si care mananca de toate ! I-am deparazitat si au si carnetzele de sanatate acum:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2008, 13:56 
Diva

ANUNT IMPORTANT - 7 catelusi de rasa

Am primit acest anunt pe adresa noastra de mail de la ghid:

Sunt 7 baietei mici si simpatici, de talie mica, cretulii si grasunei, in varsta de 6 saptamani , locuiesc impreuna cu mama lor in curtea unei unitati militare din Chitila (a fost aruncata acolo inainte sa fete). Am primit termen ca pana joi sa le gasim stapan, pt ca apoi vor fi luati de hingheri . Tel 0741753433, [email protected]. Va rog din suflet, ajutati-ma sa ii ajut! Poate doriti sa faceti public acest anunt, sa adoptati sau puteti sa gazduiti temporar pe unul dintre ei.
http://s259.photobucket.com/albums/hh28 ... 20amarati/ Multumesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2008, 03:02 
Nou Venit

yo mi-as dorii un catelus de buzunar:njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 17:08 
Moderator Ghidul Miresei

foarte frumusi catelusii....am avut multi catei pana acum, as mai lua doar ca acum nu mai prea pot avea grija de el....imi ajung perusii :) macar pe astia ii pot lasa acasa ca nu fac nimic...dar cu cateii e mai mult de munca si daca stau la bloc :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Aug 2008, 11:24 
Nou Venit

si eu am o animaluta nebuna pe care o iubesc la nebunie. dar am o problema este doberman si nu stiu unde s-o las in ziua nuntii. fiind asa mare toata lumea se sperie de ea si nu vrea nimeni sa stea atunci vreo 2 zile cu ea. va rog ajutati-ma:nbump:, cu o idee ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Aug 2008, 01:00 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si eu am o animaluta nebuna pe care o iubesc la nebunie. dar am o problema este doberman si nu stiu unde s-o las in ziua nuntii. fiind asa mare toata lumea se sperie de ea si nu vrea nimeni sa stea atunci vreo 2 zile cu ea. va rog ajutati-ma:nbump:, cu o idee ceva

daca erai din Cluj pe bune ca stateam eu cu ea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2008, 15:40 
Nou Venit

eu am o pisicuta....care de fapt nu mai e chiar pisicuta ca are 8 ani si tare mult mi as dori sa nu vina momentul sa o pierd.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]