Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 12:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 08 Ian 2008, 16:03 
Diva

Bine v-am gasit fetelor ! La multi ani pe 2008 !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2008, 17:23 
Diva

Citat:
Bine v-am gasit fetelor ! La multi ani pe 2008 !!!

La multi ani Ayrun!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2008, 18:33 
Diva

Citat:

buna dimineata!
clarut, bine ai revenit, mi-ai lipsit :-*
p.s. mie imi place site-ul asa, albastru :D

hihi..gand la gand:) am intrat si eu in secret sa-ti vad burtica:love: nu mai aveam rabdare! :wacko: sunteti foarte frumosi:neyes: si fericiti:love: imi pare rau ca n-am scris nimic atunci dar eu acasa sunt intotdeauna pe drumuri...si seara pic de somn...home sweet home:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2008, 20:29 
Diva

Citat:
hihi..gand la gand:) am intrat si eu in secret sa-ti vad burtica:love: nu mai aveam rabdare! :wacko: sunteti foarte frumosi:neyes: si fericiti:love: imi pare rau ca n-am scris nimic atunci dar eu acasa sunt intotdeauna pe drumuri...si seara pic de somn...home sweet home:D

clarut...ce faci?La multi ani.
La multi ani si tie Ayrun! si la toate miresicile care au intrat doar acum pe site.
Clarut, inca esti in Romania?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2008, 20:33 
Diva

Citat:

La multi ani si tie Ayrun! si la toate miresicile care au intrat doar acum pe site.

la multi ani:-*
nu, am sosit ieri. ziceam doar ca n-am intrat cat am fost acasa decat ca sa-i vad burtica ginei:wacko: ca n-am avut timp:( dar m-am gandit la voi:nwink:
imi pare rau pt antiradarul tau..si pt masinuta:(
apropos de planuri: eu vreau sa-mi iau o masinuta anul asta. cine ce sfaturi are?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2008, 20:34 
Diva

Citat:

am vazut intre timp ca ai plecat.....nu citisem tot.:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 14:13 
Diva

Neata fetelor! Eu sunt la serviciu si am f multa treaba, maine este ziua sotului meu si trebuie sa merg sa cumpar prajituri, ptr colegi de la birou si sa ince pregatirile ptr weekend,ptr ca duminica este si ziua mea si sarbatorim impreuna!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 14:54 
Diva

Citat:
Neata fetelor! Eu sunt la serviciu si am f multa treaba, maine este ziua sotului meu si trebuie sa merg sa cumpar prajituri, ptr colegi de la birou si sa ince pregatirile ptr weekend,ptr ca duminica este si ziua mea si sarbatorim impreuna!!!

neata fetelor! am reaparut si eu pe site:nwink:
ce imi place albastrul asta;)

Simona, spor la pregatiri si la multi ani sotului tau si sa aveti un week-end frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 15:45 
Diva

neata fetelor:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 17:09 
Diva

Citat:

neata fetelor! am reaparut si eu pe site:nwink:
ce imi place albastrul asta;)

Simona, spor la pregatiri si la multi ani sotului tau si sa aveti un week-end frumos!

Multumim frumos! :-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 17:24 
Diva

Citat:
neata fetelor:-*

Clarut, cum ai petrecut de sarbatori in Ro?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 17:59 
Diva

Citat:

Clarut, cum ai petrecut de sarbatori in Ro?

pai de craciun cu socrii la ploiesti, pe urma 2 zile la cta, 2 la bucuresti, revelionul la sighisoara, o scurta vizita la sibiu unde am ramas impresionata de piata centrala. arata extraordinar. am mai vazut niste biserici cetate pe langa sighisoara + sighisoara...am mancat numai mancare traditionala:food::D iar la bucuresti...si gata vacanta:(( dar a fost frumos!!! si mai vreau acasa:love:
voi cum ati petrecut? ca am citit ceva pe aici...dar nu toata lumea s-a destainuit?:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 18:39 
Diva

Citat:
o scurta vizita la sibiu unde am ramas impresionata de piata centrala. arata extraordinar.

Asa-i ce frumos e Sibiul? am ramas impresionata si eu si am socat pe toata lumea ca am plans cand am plecat de acolo...eu aia careia nu ii place in Rom :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 20:20 
Diva

Citat:

Asa-i ce frumos e Sibiul? am ramas impresionata si eu si am socat pe toata lumea ca am plans cand am plecat de acolo...eu aia careia nu ii place in Rom :nwink:

vezi...incet, incet ne valorificam si noi tara;)
mie imi pare rau ca n-au facut parcul ala la sighisoara...ca si acolo e un potential:love: dc s-ar investi ar fi exraordinar! chiar ne gandeam cu andrei ca am putea si noi avea o vale a tarnavei:-` n-ar fi asa spectacoloasa ca alte vai:p dar sunt asa multe cetati si biserici cetati lasate in paragina, parasite sau locuite de tot felul de dubiosi:ermm: care restaurate ar devenii cu siguranta mari atractii tursitice..eu inca sper:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 21:36 
Veteran

Buna, fetelor!
Nu stiu cum faceti voi sa va intalniti pe forum....ca eu sunt depasita de ceea ce se numeste timp.
Pt mine cred ca ziua are doar 12 ore ca nu ma mai incadrez in timp de loc...iar de citit pe forumuri nici nu poate fi vorba.
Revenind la capitolul "vacanta" - am petrecut-o precum la serviciu: am avut n vizite de facut ca ramasesem restantiera la vizitat si discutat cu prietenii apropiati, Cadouri de impartit si primit....:neyes:.Munte. Si muuuuulta mancare. Deja se cam vede:back::food::-`
Problema e ca m-am cam invatat cu mancare multa si variata si, ceea ce e cel mai rau, cu statul seara treaz la televizor sau la discutii.
Voi cum v-ati redresat ca mie imi pica ochii pe birou dimineata.
:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2008, 23:02 
Diva

nu esti singura careia ii pica ochii pe birou dimineata, si eu sunt la fel nu reusesc sa ma obisnuiesc cu programul asta de mers la munca sub nici o forma:( incerc sa ma bag in pat cat mai devreme... ma rog devreme inseamna 23.00... dar nimic...cat despre forum... asa printre picaturi pe la serv mami mult si seara cateva min, s-au dus vremurile de alta data cand stateam ore in sir si ma uitam la o poza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2008, 00:19 
Diva

Citat:
Buna, fetelor!
Nu stiu cum faceti voi sa va intalniti pe forum....ca eu sunt depasita de ceea ce se numeste timp.
Pt mine cred ca ziua are doar 12 ore ca nu ma mai incadrez in timp de loc...iar de citit pe forumuri nici nu poate fi vorba.
Revenind la capitolul "vacanta" - am petrecut-o precum la serviciu: am avut n vizite de facut ca ramasesem restantiera la vizitat si discutat cu prietenii apropiati, Cadouri de impartit si primit....:neyes:.Munte. Si muuuuulta mancare. Deja se cam vede:back::food::-`
Problema e ca m-am cam invatat cu mancare multa si variata si, ceea ce e cel mai rau, cu statul seara treaz la televizor sau la discutii.

Se vede foarte tare mancarea de sarbatori.....tre sa scot iar bicicleta..:blink::blink:
Nici eu nu adorm seara decat pe la 1-2, din pacate...nu stiu cum sa fac sa adorm mai repede.Dar eu nici nu trebuie sa ma trezesc decat pe la 8-9.De fapt la cat vreau.:nblink::nblink::nwink:
Ieri am descoperit ca mi-a disparut si o gentuta cu farduri si cu tot aurul....pe care niciodata nu il purtam la mine, dar il aveam de revelion.Si....am scos gentuta sa ma machiez inainte sa cobor....si am uitat-o intre scaune.:(((X):(
Sunt turbata):():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2008, 00:25 
Diva

Citat:

vezi...incet, incet ne valorificam si noi tara;)
mie imi pare rau ca n-au facut parcul ala la sighisoara...ca si acolo e un potential:love: dc s-ar investi ar fi exraordinar! chiar ne gandeam cu andrei ca am putea si noi avea o vale a tarnavei:-` n-ar fi asa spectacoloasa ca alte vai:p dar sunt asa multe cetati si biserici cetati lasate in paragina, parasite sau locuite de tot felul de dubiosi:ermm: care restaurate ar devenii cu siguranta mari atractii tursitice..eu inca sper:npray:

Si noi vrem sa ne facem o pensiune....adica visam:love:
sper sa valorificam visele astea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2008, 00:49 
Diva

Citat:
pai de craciun cu socrii la ploiesti, pe urma 2 zile la cta, 2 la bucuresti, revelionul la sighisoara, o scurta vizita la sibiu unde am ramas impresionata de piata centrala. arata extraordinar. am mai vazut niste biserici cetate pe langa sighisoara + sighisoara...am mancat numai mancare traditionala:food::D iar la bucuresti...si gata vacanta:(( dar a fost frumos!!! si mai vreau acasa:love:
voi cum ati petrecut? ca am citit ceva pe aici...dar nu toata lumea s-a destainuit?:p:D

buna seara fetelor!
frumos ai petrecut Clarut!
in ceea ce priveste sarbatorile la mine, cel mai important a fost ca am fost acasa, cu sotul meu si nu printre straini in buc. noi am fost la campulung mold 2 zile de craciun, am avut musafiri 3 zile la rand, o zi pauza, apoi iar musafiri, apoi pauza 2 zile si iar musafiri 2 zile la rand. am fost la nasi, au fost naii la noi, am fost la nasa de botez, la bunica la tara. ne-am dat cu saniuta, cu sacul de plastic,am papat (greutatea s-a mentinut, tot 50 kg) ne-am distrat, iar de rev in centru pt artificii si apoi acasa la o fosta colega de serv, unde am fost 11 oameni.
a fost fff frumos, am primit multe cadouri, am dat...dar a fost asa de scurt
:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2008, 00:53 
Diva

Citat:

Si noi vrem sa ne facem o pensiune....adica visam:love:
sper sa valorificam visele astea.

si noi am vrea o afacere a noastra, dar domeniul nu e turismul.adik nu ne-am gandit la asa ceva. am tot avut idei si le tot schimbam...pana va veni si momentul potrivit cine stie ce vom mai alege:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]