Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 05:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 16 Feb 2006, 14:30 
Diva

Citat:

Dar trebuie sa facem tot posibilul sa fie si Iubitii multumiti....Ca si ei merita:love:

Bravo..ca tot i-ai adus in discutie..bietii de ei,...am observat ceva..si pe site si in viata reala..nu se acorda o importanta atat de mare la ceea ce si-ar dori ei! Sunt niste biete suflete care trebuie sa se multumeasca cu ce pica! Pe forum este un subiect dedicat lor...insa nimeni nu posteaza nimik. La galerie..erau doar 2 poze cu incaltamine (am mai pus eu 6 intre timp) si nu mai vorbesc despre costum.., in timp ce rochii de mireasa sunt postate cu sutele! Cred ca am devenit egoiste! Ne gandim mult prea mult la noi! Pe ei nu i-am bagat niciodata in discutie! :((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:40 
Diva

Citat:

Vezi ca suntem rele?:p Este in aceeasi masura si ziua lor. Si eu tind sa profit de faptul ca Emil e mai cumintel si evita sa-si dea cu parerea, dar am inceput sa ma obisnuiesc sa-l intreb si pe el. Chiar daca sunt 90% sigura ca facem cum vreau eu.:D

Da...asta voiam sa subliniez..ca ei saracii sunt ca niste catelushi..care nu stiu ce sa mai faca sa ne simtim noi bine si sa fim fericite! Cateodata mi-e mile de toti barbatii de pe lumea asta!!:love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:44 
Diva

Citat:

Da...asta voiam sa subliniez..ca ei saracii sunt ca niste catelushi..care nu stiu ce sa mai faca sa ne simtim noi bine si sa fim fericite! Cateodata mi-e mile de toti barbatii de pe lumea asta!!:love::lips:

mila ca mila...dar tot e mai bine asa, nu? decat sa fie invers si sa fim noi "catelusii" ...:)
ce e mai interesant e ca ei au impresia ca le conduc pe toate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:46 
Diva

Citat:

mila ca mila...dar tot e mai bine asa, nu? decat sa fie invers si sa fim noi "catelusii" ...:)
ce e mai interesant e ca ei au impresia ca le conduc pe toate...

:D:D:p:p ai si tu dreptatea ta!!!:p:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:56 
Diva

Citat:

:)
acum revenind la tort, eu am intrebat pe la mine, prin Galati, si mi s-a spus ca ideal este ca o portie sa aiba intre 100 si 150gr. Iar ca sa evit inconvenientele ca cineva sa manance mai putin tort decat vecinul, cele de la cofetarie vor taia tortul inainte sa mi-l dea in bucatele egale, iar cei de la restaurant vor trebui doar sa puna bucatile in farfurii.

gaby

pe cuvant de stiam cat trebuie sa fie portia pt fiecare invitat in parte. dar nu ar trebui sa nu fie taiat de inainte ,normal nu trebuie sa taie mirii primele doua bucati si pe urma cei de la restaurant restul de bucati sau cum se procedeaza?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:06 
Diva

Citat:

Si eu l-as duce la restaurant taiat in portii egale, sa n-am surprize. V-am spus ce au patit niste prieteni:D
(X):-`(X):-` Cate chestii...eu nu o sa pot sa-i fac numik...ca restaurantul face tot!!:D So..sper ca portiile sa fie egale!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:43 
Diva

Citat:
(X):-`(X):-` Cate chestii...eu nu o sa pot sa-i fac numik...ca restaurantul face tot!!:D So..sper ca portiile sa fie egale!!

nu prea as vrea sa vin cu tortul feliat , eu cred ca ar trebui sa faca asta personalul restaurantului nu? eu asa stiam. fetele,stiti cumva ce compozitie ar trebui sa contina tortul inauntru? ca nu stiu!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:48 
Diva

Citat:

nu prea as vrea sa vin cu tortul feliat , eu cred ca ar trebui sa faca asta personalul restaurantului nu? eu asa stiam. fetele,stiti cumva ce compozitie ar trebui sa contina tortul inauntru? ca nu stiu!:p

Pai are blat..(adik aluat:D:D:)si crema.., fructe si.... atat!!Parerea mea!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:57 
Diva

Citat:

Pai are blat..(adik aluat:D:D:)si crema.., fructe si.... atat!!Parerea mea!%%-

crema ma refer in interior sa fie de vanilie ceva. ca mie mi-a placut un tort dragut din revista mireasa si asa vreau sa arat pe exterior. de aceea v-am intrebam ce crema sa aiba inauntru!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:04 
Diva

Citat:

Asta depinde de tine. Il faci pe gustul tau. Eu v-am zis fac joffre cu diplomat. Gina parca face diplomat cu fructe, alta fata face ceva cu o crema de nuci verzi.... Dupa gust.:p

da am inteles,sa vad cum sa-l fac ma mai gandesc ,momentan nu am idee!mersi mult!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 23:49 
Diva

Citat:

crema ma refer in interior sa fie de vanilie ceva. ca mie mi-a placut un tort dragut din revista mireasa si asa vreau sa arat pe exterior. de aceea v-am intrebam ce crema sa aiba inauntru!

care tort iti place din revista? si mie imi place unul de acolo....cel cu trandafiri roz...doar ca mi-ar placea sa fie unul intreg...fara suporturile alea dintre etaje...tie care iti place?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:26 
Diva

Eu as vrea unul de inghetata ... pe caldura aia numai bine pica ... :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:44 
Diva

Citat:
Eu as vrea unul de inghetata ... pe caldura aia numai bine pica ... :lol:

apropo de inghetata...noi o sa avem in meniu si inghetata...cred ca o sa pice foarte bine desi inca nu stiu sigur momentul in care o sa fie servita..in cupe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:46 
Diva

Citat:
apropo de inghetata...noi o sa avem in meniu si inghetata...cred ca o sa pice foarte bine desi inca nu stiu sigur momentul in care o sa fie servita..in cupe...

Dupa tort este numai bine ... dupa ceva dulce pica bine si ceva racoritor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:13 
Diva

Citat:
Dupa tort este numai bine ... dupa ceva dulce pica bine si ceva racoritor.

ai dreptate, nu m-am gandit la asta...oricum, nu cred ca toata lumea o sa vrea inghetata..dar eu vreau sa fie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:26 
Diva

Citat:
ai dreptate, nu m-am gandit la asta...oricum, nu cred ca toata lumea o sa vrea inghetata..dar eu vreau sa fie...

Sunt sigura ca toti vor fi incantati ... este un desert foarte preferat si binevenit dupa o asemenea petrecere. :wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]