Citat:
of...batranetile astea:p parerea mea e ca....treci printr-o perioada;) once a fashion victim always a fashion victim:nlol: nu e nimic rau in asta...chiar cred ca e bine sa fii interesata de tot ce e nou, in orice domeniu. e o dovada ca esti o fire deschisa!:nwink:
da....cam asa e....tocmai am revazut ce am scris si mi-am adus brusc aminte ca tocmai mi-am luat saptamna trecuta (ce-i drept am o scuza-a fost ziua mea

)o geanta mare de piele...destul de scumpa...
asa o fi cu perioada...insa am asa de multe carpe si brizbrizuri ca deja e stresant dimineata deoarece apar tot mai des problemele:
1. azi cu ce ma mai imbrac?
2. nu ma imbrac asa ca m-am mai imbracat cu fusta/blugul/pantalonul si ieri si nu e bine -oricum o tampenie daca judec la rece
3. ...cea mai enervanta problema...e...ca nu apuc sa port nici macar jumatate din ce mi-am luat...restul demodandu-se sau fiind achizitii de moment...sau, cel mai rau, nu apuc sa le imbrac ca am prea multe si trece anotimpul pana le imbrac pe toate
4. am culori putine dar fixe: negru, MOV, alb, nuante de maro/gri/culorile pamantului, turcuoaz.
5. ma enerveaza la culme sa tot schimb gentile intre ele si sa curat si bag la loc in cutii pantofii purtati in ziua respectiva
6. am peste 30 de perechi de chiloti- o fixatie de-a mmea... din care, insa, ii port doar pe preferati. in rest ideea ca ii am acolo ma incalzeste de minune:~*:-`
Asa ca deja imi cheltuiesc energia si timpul pe lucruri de nimic. Cred ca eram mult mai fericita in timpul facultatii cu 3 perechi de blugi de mers la cursuri si n tricouri. Macar gaseam repede si eficient tinuta dorita.