Citat:
Cu o carticica si niste "prafuri" . Prafurile alea se combinau cu lapte si iese un fel de shake(de vanilie, cioco, caramel). In fine , nu prea mi-au placut si nu am baut decat 2-3 dar cand beam unul de ala imi trecea foamea pt 2-3 ore. dar carticica a fost super tare. In fc de inaltime trebuia sa mamanc un nr de cal pe zi si un anumit nr de portii (de ex, doar 2 portii de fructe pe zi, nu kg intregi...). A durat destul, adica 2 luni jumate dar a fost ok si cel mai fain e ca nu m-am mai ingrasat deloc, deloc.
Si aveai un numar de calorii pe care le puteai consuma in fc saptamana pe langa alea zilnice. de ex, aveam 800 de cal extra pe sapt si o pizza medie are cam 800, asa ca puteam manca o pizza daca nu mai puteam de pofta:lol:
Ma rog, e mult de povestit, nu stiu daca ai inteles ceva:p
Un fel de Weight Watchers de care sunt aici...in functie de greutate/inaltime si de cat vrei sa slabesti iti stabilesti un nr de calorii pe care sa il consumi zilnic si ai libertatea sa iti alegi cam ce vrei tu sa mananci...cu conditia sa te mentii in nr ala de calorii...
Pt fumat, daca nu vrei sa te lasi asa la rece, poti sa incerci gumele de mestecat cu nicotina...eu zic ca isi fac efectul pt ca iti mai dau un pic de nicotina cand iti cere corpul neaparat...cu plasturii de pus pe mana, noi nu credem ca functioneaza...adi fuma tigara linistit si avea plasturele lipit pe umar