Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pregatiri 2008
MesajScris: 21 Ian 2008, 12:43 
Diva

Am si eu nunta tot pe 4 oct 2008, dar sincer sa fiu nu am nici un stres deoarece meniul ma costa 200 lei de persona in care sunt incluse toate cheltuielile: mancare,cafeaua baututile alccolice si racoritoarele, muzica, decoratul salii, plata ospatarilor, fructele, prajiturile, tortul.Mi-am dat comanda de verighete ca sa le cumpar cu pretul vechi. mai trebuie sa ma imbrac si am terminat.Nu prea simt ca am nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 13:13 
Veteran

Citat:
Am si eu nunta tot pe 4 oct 2008, dar sincer sa fiu nu am nici un stres deoarece meniul ma costa 200 lei de persona in care sunt incluse toate cheltuielile: mancare,cafeaua baututile alccolice si racoritoarele, muzica, decoratul salii, plata ospatarilor, fructele, prajiturile, tortul.Mi-am dat comanda de verighete ca sa le cumpar cu pretul vechi. mai trebuie sa ma imbrac si am terminat.Nu prea simt ca am nunta.

:) esti o fericita! iti ramane timp sa-ti alegi rochia, pantofii, accesoriile si sa-ti organizezi luna de miere.
ai rezolvat si cu fotograful, cameramanul si biserica?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 13:16 
Diva

Fotograful si cu cameramanul am rezolvat imediat dupa ce ne-am fixat data, iar cu biserica inca nu, deoarece inca nu me-am hotarat la ora, suntem in dubiu.Era pe forum o discutie la ce ora se fixeaza biserica cu diferite pareri si nu o mai gasesc.Nu stii unde este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 15:52 
Diva

Buna

Noi avem nunta in 11 mai - din cate am vazut printre primele din anul acesta

Pana acum am rezolvat cu restaurantul, DJul, fotograful. Cum ne-am facut in toamna logodna avem verighetele, iar cununia religioasa este stabilita. Preotul ne-a asigurat ca vom face si o repetitie generala cu o zi inainte de nunta.

In plus mi-am cumparat deja rochia - mare usurare.
Mai trebuie sa ii gasim lui un costum - poate aveti sugestii de unde putem cumpara un costum putin mai special decat cele obisnuite de servici.

Voi ce dati invitatilor cand pleaca acasa?

Si cand va faceti proba de coafor?

:ndance::ndance::nbride::nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 15:53 
Diva

Si foarte important - unde gasesc pantofi de mireasa?

:rolleyes::rolleyes:

Nu as vrea sa am niste pantofi albi simpli - ca cei de toata ziua
:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 17:01 
Diva

Citat:
Si foarte important - unde gasesc pantofi de mireasa?

:rolleyes::rolleyes:

Nu as vrea sa am niste pantofi albi simpli - ca cei de toata ziua
:((

la pantofi chiar ai multe optiuni....sunt atatea magazine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 17:26 
Diva

Citat:

la pantofi chiar ai multe optiuni....sunt atatea magazine

dar peste tot gasesc doar pantofi ca cei pe care ii port la servici, numai ca intr-adevar sunt albi

mie mi-ar place unii de satin sau matase - ceva pe care sa se vada ca e pentru mirese in mod special.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 19:01 
Veteran

Citat:
Fotograful si cu cameramanul am rezolvat imediat dupa ce ne-am fixat data, iar cu biserica inca nu, deoarece inca nu me-am hotarat la ora, suntem in dubiu.Era pe forum o discutie la ce ora se fixeaza biserica cu diferite pareri si nu o mai gasesc.Nu stii unde este

din pacate nu.
la mine a fost simplu: preotul a mai avut o singura ora libera si atunci am fost. mi s-a parut f devreme, dar a iesit f bine in ziua nuntii. ne-am plimbat prin parc mai mult (ne-am distrat f tare pt ca am fost cam 1 ora fara nuntasi, doar cu cameramanii si fotograful si ne-am simtit vedete ... mai ales ca aratam ca-n filmele de epoca :nlol:). dupa aceea, la restaurant, am vazut un apus superb de pe terasa fara sa trebuiasca sa stam sa intampinam invitatii.
asa ca poate sa iasa frumos si fara o programare standard. trebuie sa va ganditi ce-ati vrea sa faceti in timpul respectiv. daca vreti sa mai mergeti in parc la poze si cat timp v-ar lua drumurile (in bucuresti asta e f important).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 19:15 
Diva

noi facem nunta catolica - si cum nu sunt foarte multe, in ziua aceea vom fi singura pereche care are cununia religioasa.

din punctul meu de vedere nu se putea mai bine - eu tin foarte mult la cununia religioasa si ma bucur ca vom putea avea o ceremonie completa, fara graba. in plus, sper ca o sa reusesc sa decoram putin si biserica ca sa fie cu adevarat un moment special.

important este sa fie dupa cununia civila - am inteles ca preotul nu poate cununa daca nu aveti certificatul de casatorie de la primarie

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ajutor:d
MesajScris: 22 Ian 2008, 02:17 
Senior

buna fetele..am si eu o intrebare pt k sapt viitoare o sa merg sa-mi rezerv restaurantul pt anul viitor si vreau sa va intreb cum "rezolv" problema??adik:ce trb sa fac,ce sa-i propun alora,cum sa fac contractul..??ms

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 10:03 
Diva

Da eu am nunta in octombrie si nu pot sa fiu asa de sigura pe vreme, de aceea sunt foarte indecisa cu biserica, daca ploua ce fac, este obositor sa stai la restaurant si sa astepti.M-am gandit in jur de ora sase, sper ca o sa gasesc liber.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 12:49 
Diva

Citat:
Da eu am nunta in octombrie si nu pot sa fiu asa de sigura pe vreme, de aceea sunt foarte indecisa cu biserica, daca ploua ce fac, este obositor sa stai la restaurant si sa astepti.M-am gandit in jur de ora sase, sper ca o sa gasesc liber.

in primul rand trebuie sa iti programezi cununia civila, apoi discuti cu preotul pentru stabilirea orei. niste prieteni de-ai nostri au stabilit ora 19.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 13:27 
Diva

voi cam cati invitati aveti la nunta?

la noi sunt cam 400 de perosane pe lista de invitati -din care am inteles ca macar 350 vin SIGUR

numai mie mi se pare prea mult?:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 21:00 
Nou Venit

gata am rezolvat si biserica la ora 19 si 15 minute,spre surprinderea mea era aproape plin pt 19 iulie doar la ora 16 mai era liber,cum e cu sfatul fetelor putem de acum sa facem rezervare si cam cat ne costa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 12:44 
Diva

Nu am cum sa stabilesc mai intai cununia civila deoarece ora o afla cu 2 saptamani inainte de nunta, si mi se pare cam tarziu atunci pentru biserica.Mai iau in calcul si posibilitatea de a face starea civila la biserica. Nu stiu daca se mai poatea.Eu m-am gandit la ora 17.30 cununia civiala iar biserica la ora 18.Sper ca e bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 12:57 
Diva

Citat:
voi cam cati invitati aveti la nunta?

la noi sunt cam 400 de perosane pe lista de invitati -din care am inteles ca macar 350 vin SIGUR

numai mie mi se pare prea mult?:wacko:

nu...sunt muuuulti:blink: dar, dc e familie mare;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 12:59 
Diva

Citat:
Nu am cum sa stabilesc mai intai cununia civila deoarece ora o afla cu 2 saptamani inainte de nunta, si mi se pare cam tarziu atunci pentru biserica.Mai iau in calcul si posibilitatea de a face starea civila la biserica. Nu stiu daca se mai poatea.Eu m-am gandit la ora 17.30 cununia civiala iar biserica la ora 18.Sper ca e bine.

eu zic sa lasi mai mult timp intre civila si biserica...e prea din scurt asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 13:23 
Diva

Nu am de ce sa las mai mult timp deoarece biserica este aproape iar la starea civila stai doar 5 min, si 10 dupa aceea pentru poze daca nu este vreo alta mireasa sa te fugareasca.Nu vad rostul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 14:52 
Diva

Citat:
Nu am de ce sa las mai mult timp deoarece biserica este aproape iar la starea civila stai doar 5 min, si 10 dupa aceea pentru poze daca nu este vreo alta mireasa sa te fugareasca.Nu vad rostul

e bine sa-ti lasi o marja...ca poate intarzie cei dinaintea ta, pana te pupi cu toata lumea, poze...dar, tu faci cum crezi ca e mai bine!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2008, 15:26 
Diva

Nu stiu ma mai gandesc,nu imi place sa ma lungesc, nu este felul meu deoarece sunt cam punctuala si eu sper ca o sa mearga cum vreau eu.Iar daca ploua o sa stau prin masina sa treaca timpul.Chiar nu stiu.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]