Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 19:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 15 Noi 2007, 11:21 
Diva

dar voi unde faceti nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 16:13 
Diva

Citat:

Heeeey! Salut! Aveti nunta pe 4 octombrie???
Si eu la fel! Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2007, 16:15 
Diva

Salut.Si tie sa iti fie de bine si sper ca o sa fie o data norocoasa pentru amandoua.Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2007, 17:29 
Diva

Citat:

Salut.Si tie sa iti fie de bine si sper ca o sa fie o data norocoasa pentru amandoua.Pupici

Ati cam deviat... :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2007, 20:49 
Diva

Citat:
Ati cam deviat... :nwink:

:nblink:
Asa e... de fapt eu n-am de gand sa port voal ca nu-mi place. Dar am observat ca se poarta in ultimul timp voalurile prinse jos la ceafa sub coc... asta asa, ca sa revin la subiect

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2007, 00:41 
Senior

am vazut la o vecina k in loc de voal avea niste chestii prin par kre atarnau,erau super..dar nu-mi vine in minte cum se numesc!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2007, 01:50 
Nou Venit

Citat:
noi facem la un hotel ...coroana are si terasa..e super!fac si afara si inside!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2007, 11:54 
Diva

Asta am observat si eu dar se vede cam urat in momentul in care pe cap ai si tiara, daca cea care te coafeaza nu stie sa o aseze calumea.Iti da impresia ca, capul se imparte in doua.Iar cocul clasic parca nu se mai poarta.Mi-e una imi cam displace.Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2007, 13:16 
Diva

Citat:

Asta am observat si eu dar se vede cam urat in momentul in care pe cap ai si tiara, daca cea care te coafeaza nu stie sa o aseze calumea.Iti da impresia ca, capul se imparte in doua.Iar cocul clasic parca nu se mai poarta.Mi-e una imi cam displace.Pupici

Daca ai cocul la ceafa, eu cred ca merge ori voal , ori tiara.In nici un caz amandoua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2007, 10:09 
Diva

Merg amandoua dar conteaza foarte mult cum este cocul realizat, cum este este volaul si tiara sa fie foarte finuta, nu acele mari ca de regina.Tiara ar trebui aproape de coc, nu mai infata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 19:16 
Diva

Citat:
Merg amandoua dar conteaza foarte mult cum este cocul realizat, cum este este volaul si tiara sa fie foarte finuta, nu acele mari ca de regina.Tiara ar trebui aproape de coc, nu mai infata.

Si totusi, n-o sa fie capuil prea incarcat? Si coc, si tiara, si voal? Plus bijuterii la gat si cercei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2007, 22:25 
Diva

Citat:

Si totusi, n-o sa fie capuil prea incarcat? Si coc, si tiara, si voal? Plus bijuterii la gat si cercei...

eu pun ca nu merg.........
eu am avut coc la ceafa, si tiara cumparata....dar nu arata bine cu ea.Asa ca nu am avut tiara.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2007, 13:27 
Nou Venit

Eu as vrea un voal finut, cu textura moale, care sa cada greu, nu din ala infoiat si apretat care zgarie pielea. O prietena de a mea a patit asa si l-a dat jos. Si neaparat coronita si coc. Sunt mare fan cocuri si pot sa ma laud ca imi sta foarte bine cu coc, iar coafeza mea se pricepe de minune la asa ceva. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2007, 13:11 
Diva

Eu sper ca nu deoarece daca tiara este finuta si subtire si este lipita de coc nici nu prea se observa.Iar bijuterii nu o sa am prea multe deoarece nu prea sunt adepata.O sa fie un lant subtire din aur alb si o bratara.Sper sa gaseasc un set in care sa fie inclusi si cercei.Nu imi plac gablonturile sau cum s-or fi numi lanturile acelea speciale pentru mirese.Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2007, 13:15 
Diva

Voalul finut cu textura moale niciodata nu o sa cada greu.Dar ai grija ca mai sunt voaluri care pe caseta lucesc ca o torta.Asta depinde in primul rand de rochia pe care o sa o ai in ziua respectiva.Daca rochia este lucioasa iti trebuie voal lucios si nu da bine mai deloc.Eu o sa caut un voal de matase deoarece imi place cum se aseaza dar este adevarat ca este mai scump.Spor la cautat.Pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2007, 18:43 
Veteran

Citat:
Eu as vrea un voal finut, cu textura moale, care sa cada greu, nu din ala infoiat si apretat care zgarie pielea. O prietena de a mea a patit asa si l-a dat jos. Si neaparat coronita si coc. Sunt mare fan cocuri si pot sa ma laud ca imi sta foarte bine cu coc, iar coafeza mea se pricepe de minune la asa ceva. :nwink:

pt voal finut pot sa-ti recomand magazinul de unde mi-am luat eu. e adus din italia si e un pic mai scump ca un voal de la magazinele de mirese pe care le vazusem, dar chiar e f finut. daca vrei sa vezi cum cade am niste poze la galerie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2007, 12:33 
Diva

Nu ai putea sa imi trimiti cateva poze pe adresa mea de email deoarece la galerie sunt foarte multe poze.Iar bani nu conteaza deoarece nasa oricum plateste si vrea ca eu sa fiu multumita.Adresa de email ***.Astept poze.Pupici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2007, 16:34 
Diva

Unde se afla magazinul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Noi 2007, 16:54 
Veteran

Citat:

Unde se afla magazinul

ti-am raspuns pe mail

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2008, 17:22 
Diva

mie voalul mi l-a facut firma de unde mi-am cumparat rochia de mireasa - este din acelasi material si ei m-au sfatiut cat de lung sa fie ca sa se potriveasca cu rochia.

problema e ca imi doresc un coc simplu, clasic, fara model in varful capului - ca sa pot sa port si voal si tiara. tin la amandoua foarte mult - dar nici nu vreau sa par prea pompoasa. oricum, colierul si cerceii sunt foarte discrete.

oare se poate?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]