Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 16 Feb 2006, 14:54 
Diva

Citat:

Pai da, la alea ma refer, care se mai fac si acum! Cu mesele si scaunele alea(defapt niste bancute luuungi de lemn, care nu va suparati pe mine dar seamana cu alea de se pun la pomeni:ermm:)! Si cu adusul farfuriilor cu mancare, in asa fel incat pana se ajunge unde trebuie mai pica de pe ele, se mai aseaza putin praf :((! Iah :x! E clar ca nu e deloc gustul meu! Dar va rog nu va suparatiO:), asa e cu gusturile: nu se discuta. Ne putem expune doar parerile si ce ii place fiecareia :rolleyes:!

:x:x:x Eu am fost la o chestie de genul asta cand eram mica..prin clasa I...si a fost jalnic..era la tara la Constanta...si matusa respectiva...facuse genocid prin toata curtea : rate, gaste si gaini ...si asa a iesit nunta!! :ermm::ermm::ermm::rolleyes:

Bine ca ne-am mai modernizat..ca altfel..aveam aceeasi soarta si noi!):(:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:11 
Veteran

nunta 23 sept
restaurant ok
biserica ok
nasi ok
cavaleri de onoare ok
costum stare civila-facut la croitorie
rochie mireasa- mi s-a lipit de suflet si am luat-o acasa
verighete luat
invitatii ridicate azi 16 feb
formatie-dat avansul
cameraman- ok
si cam atat........m-am crizat la starea civila si nu am hotarat nimic
.....nu am fotograf
si recunosc ca viitorul meu sot nu are inca costumele (2) l-am sarit dar nici nu vrea inca pt ca mai e timp si inca nu ne-am hotarat....
- aaa am uitat si ceva din bauturi cumparat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:19 
Diva

Citat:
nunta 23 sept
restaurant ok
biserica ok
nasi ok
cavaleri de onoare ok
costum stare civila-facut la croitorie
rochie mireasa- mi s-a lipit de suflet si am luat-o acasa
verighete luat
invitatii ridicate azi 16 feb
formatie-dat avansul
cameraman- ok
si cam atat........m-am crizat la starea civila si nu am hotarat nimic
.....nu am fotograf
si recunosc ca viitorul meu sot nu are inca costumele (2) l-am sarit dar nici nu vrea inca pt ca mai e timp si inca nu ne-am hotarat....
- aaa am uitat si ceva din bauturi cumparat

Esti..cu mult in fata noastra...eu am in august si cred ca abia jumate am facut..:ermm::-` sper sa nu fie prea tarziu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:31 
Veteran

Citat:

Esti..cu mult in fata noastra...eu am in august si cred ca abia jumate am facut..:ermm::-` sper sa nu fie prea tarziu!

recunosc ca si eu simt ca trebuie sa iau o pauza da poate e chestie de cum iti ies in drum toate acum iau o pauza sigur....mai ales financiara:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:34 
Diva

Citat:

da chiar asa,mada esti cu mult inaintea noastra,cand ma gandesc ca noi am aranjat doar restaurantul si cu biserica am platit taxa si urmeaza sa mergem sa vorbim cu preotul.restul eu zic ca avem timp sa le facem mai ales ca nunta e in august .pregatirile incep prin mai asa. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:38 
Veteran

Citat:

da chiar asa,mada esti cu mult inaintea noastra,cand ma gandesc ca noi am aranjat doar restaurantul si cu biserica am platit taxa si urmeaza sa mergem sa vorbim cu preotul.restul eu zic ca avem timp sa le facem mai ales ca nunta e in august .pregatirile incep prin mai asa. ;)

pai cu siguranta ca le veti cuprinde pe toate si eu am cautat mult verighete si rochia dar poate diferenta sta in faptul ca eu am inceput devreme tare...in noiembrie anul trecut dupa ce am hotarat restaurantul au inceput toate sa se lege sau ar mai fi ceva care m-a ajutat stiam ca vreau biserica SF Spiridon nou si nu am stat pe ganduri stiam ca vreau formatie si la o nunta in noiembrie am mers la o nunta care a fost pe gustul meu si i-am luat pe aceia camramanul ne-a fost recomandat am vazut un dvd si luat poate de asta am avansat asa recunosc ca la unele decizii a fost mai greu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:48 
Diva

Citat:

pai cu siguranta ca le veti cuprinde pe toate si eu am cautat mult verighete si rochia dar poate diferenta sta in faptul ca eu am inceput devreme tare...in noiembrie anul trecut dupa ce am hotarat restaurantul au inceput toate sa se lege sau ar mai fi ceva care m-a ajutat stiam ca vreau biserica SF Spiridon nou si nu am stat pe ganduri stiam ca vreau formatie si la o nunta in noiembrie am mers la o nunta care a fost pe gustul meu si i-am luat pe aceia poate de asta am avansat asa recunosc ca la unele decizii a fost mai greu...

mada,exact dupa ce m-a cerut de sotie in noiembrie de ziua mea am avut intalnirea cu parintii mei si ai lui dupa aceea am inceput sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar,si cand. vroiam sa le iau pe toate de atunci dar m-am gandit ca intai trebuie sa ne orientam sa ne uitam atent ce trebuie luat ;).
noi am rezervat restaurantul abia pe la mijlocul lui ianuarie deja crezusem ca nu mai gasim nicaieri si iata ca am gasit. nu e bine sa faci lucrurile in graba sau sa le iei pe toate odata mai bine sa te gandesti atent si de o mie de ori inainte sa iei un anumit lucru noi asa o sa facem si am facut mereu. ne-am uitat dupa ce ne trebuie pt la nunta si stim in mare ce vrem. nu zic ca nu ai facut bine ca deja le-ai luat pe majoritatea ,fiecare cum vrea pt nunta lui .
si eu ma gandeam sa-mi cumpar rochia de pe acum dar mai astept pana in iunie cand imi iau rochia.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 16:47 
Diva

Eu zic ca ma este timp..:-`:.:.:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:09 
Diva

Citat:

Eu o sa dau sambata avansurile pt foto, video, dj si verighete. Si pe urma o sa fie destul timp pentru haine si pantofi...
Marturiile am zis ca le fac singura...
Cocardele am timp sa le iau....Am vrut sa pun naturale la toata lumea, dar apoi m-am gandit ca mie imi place sa pastrez cocardele de la nunti si am multe prietene care le pastreaza, asa ca o sa fie artificiale.
Dar invitatiile le fac pe la sfarsitul lui iunie, ca sa am timp sa le dau in iulie si august. Voi le dati mai devreme?

Si eu tot sambata asta dau avansul pt. video.., iar invitatiile..le fac prin aprilie....mai! E timp. Si o sa le dau prin iunie - iulie( nunta fiind in august)! Cocardele...si eu as vrea sa fie naturale! Ar fi mai bine! Dar cred ca sunt mai scumpe decat celelalte...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:10 
Diva

Citat:

Eu o sa dau sambata avansurile pt foto, video, dj si verighete. Si pe urma o sa fie destul timp pentru haine si pantofi...
Marturiile am zis ca le fac singura...
Cocardele am timp sa le iau....Am vrut sa pun naturale la toata lumea, dar apoi m-am gandit ca mie imi place sa pastrez cocardele de la nunti si am multe prietene care le pastreaza, asa ca o sa fie artificiale.
Dar invitatiile le fac pe la sfarsitul lui iunie, ca sa am timp sa le dau in iulie si august. Voi le dati mai devreme?

marturiile stiti cumva daca sunt neaparat necesare sa avem pt la nunta ? ca eu nu stiu pt ce sunt !
cocardele nu sunt florile acele de prins in piept ca ma deruteaza denumirile astea!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:14 
Diva

Citat:

Si eu tot naturale o sa le fac! Cu banii de la cursurile premaritale daca nu se mai fac:p! Pe bune, tot naturale, ca sunt mai faine! Iar invitatiile, zic eu, ca nu e bine nici prea devreme , ca pe urma uita de ele, nici tarziu, ca le dam ocazia invitatilor sa zica:"vaaai, daca imi spuneai mai devreme! dar am promis altcuiva!" Asa ca, eu cred ca e bine cam cu o luna jumate -doua inainte :ok:!

Exact!!!:wok::ok::wok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:17 
Veteran

Citat:

marturiile stiti cumva daca sunt neaparat necesare sa avem pt la nunta ? ca eu nu stiu pt ce sunt !
cocardele nu sunt florile acele de prins in piept ca ma deruteaza denumirile astea!(X)

nu sunt necesare tu decizi daca le mai pui...era o faza cu semnificatia bomboanelor am citit in revista ideal mariaj ca se pun 5 fiecare cu o semnificatie pt invitatii de la nunta eu le fac singura la magazinele mari ca sa nu dau nume hipermarketuri nu altfel de magazine sunt bomboane arahidele acelea am gasit si colorate si in cantitati mari, iar materialul ori la metru tul ori eu am gasit in en-gros langa europa la niro la chinezi gata taiat un fel de organza taiata rotund cate 100 buc la set trebuie doar sa pui bomboanele si sa legi cu rafie ceva sau fundita....spor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:21 
Diva

Citat:

nu sunt necesare tu decizi daca le mai pui...era o faza cu semnificatia bomboanelor am citit in revista ideal mariaj ca se pun 5 fiecare cu o semnificatie pt invitatii de la nunta eu le fac singura la magazinele mari ca sa nu dau nume hipermarketuri nu altfel de magazine sunt bomboane arahidele acelea am gasit si colorate si in cantitati mari, iar materialul ori la metru tul ori eu am gasit in en-gros langa europa la niro la chinezi gata taiat un fel de organza taiata rotund cate 100 buc la set trebuie doar sa pui bomboanele si sa legi cu rafie ceva sau fundita....spor

Eu nu iau marturii...o sa fie niste bomboane fine si atat!! si va fi cineva insarcinat sa le "distribuie" la invitati!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:24 
Diva

Citat:

Unde, mai exact ca si eu tot la chinezi vreau sa ma duc sa cumpar?

Si ce putem sa mai luam de acolo? Crezi ca putem gasi si cocarde? Si pernite? Si stii ce mai vreau eu? Buchete pt domnisoarele de ooare cum am vazut la calinevents pe site, care se prind de incheietura.
Cred ca si cosulete tot pe acolo gasim... O sa fac o expeditie pana acolo dar prin mai, sa se mai incalzeasca.

Dar paharele nu ti le faci tot singura?
Eu o as cumpar 4 pahare de sampanie si o sa le duc sa scrie pe ele numele noastre si ale nasilor si o sa le decorez eu intr-un fel.

Cred ca Dragonul Red(am modficat numele :p) ..asa...sau chiar in Europa..sunt cu droaia! Si pahare misto am vazut si pe Lipscani!:-`%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]