200.000 lei vechi plus 2 timbre de 5.000 lei tot vechi. asta stiu de pe net, o sa ma duc si eu sa ma interesez.
ma gandeam sa intru putin si eu in gura voastra. si noi vrem intai cununia civila si candva in timp nunta. in primul rand nicaieri nu demonstrezi cu caseta sau CD-ul facut la nunta ca te-ai maritat si tot actele conteaza , asa ca nu vad de ce mi-as bate capu cu biserica, etc (si asa fac alergie la tamaie, pe bune). apoi, amandoi avem program de munca de asa natura incat maxim 2 sapt e tot ce se poate numi concediu intr-o singura transa.
in fine, acum ca am trecut peste explicatii si imi astepti comentarii acide de la voi, intreb si eu cum e mai bine...ideea noastra: masa la restaurant cu familia si nasii si o mica petrecere la gradina pentru...restul (familia extinsa si prieteni). asa a fost si la logodna, dar fara prietenii, eu mormait ei ca voiau discoteca dar zau daca m-a interesat problema. ma astept sa mormaie acuma ca vor nunta dar la urma urmei conteaza ce vrem NOI. si dc ar fi dupa mine m-as duce numai cu printu in si 2 martori in varfu unu munte! nu suportam toate traditiile alea ciudate, nu suportam barfele si toate cele. de ce nu avem si noi un Las Vegas?
ps: avem verighete si le purtam de la logodna pe mana dreapta, cum facem sa le punem pe stanga?

e voie in timpul cununiei civile?
merci mult
cristina
Stai linistita ca si eu nu pup mai mult de 2 saptamani de concediu......adik o sapt inainte de nunta si una dupa....deci luna de miere...din parti
(:((:((:((:((:(( Nici nu pot sa cred cat de indispensabila sunt la serviciu!!(X)(X)
La faza cu verighetele...cred ca numai la biserica le poti muta...sorry!!Asta-i viata..tre sa treci si pe la biserica!:-`