Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 18:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile
MesajScris: 15 Feb 2006, 19:17 
Diva

Citat:

Si eu o sa merg tot pe clasice. :wok:

:ok::wok::-`;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2006, 21:28 
Veteran

da e bine sa fie si un suc fara acid..pt cei care nu suporta acidul..ca mine..de ex..:\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 01:32 
Diva

Citat:
da e bine sa fie si un suc fara acid..pt cei care nu suporta acidul..ca mine..de ex..:\

Si eu prefer sucurile fara acid si ma gandeam ca la nunta in loc de cola/pepsi/fanta sa pun cappy/prigat ... oricum este apa minerala acidulata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:55 
Diva

Citat:

Ei, nu ne facem probleme:)! Doar ne sfatuim ca sa alegem varianta cat mai buna. In definitiv, detaliile fac nunta, nu?:ok:

Ca sa impacam si capra si varza..eu propun sa punem si cu acid si fara...:love: Din cantitatea totala de sucuri vom face 50/50!!:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 15:59 
Diva

prea ne facem probleme daca sa punem cu acid sau fara,ca pana la urma o sa fie vara crezi ca la nunta mai conteaza ca e cu acid sau fara poate pt vreunul care nu suporta bauturile acidulate cine stie. bine ca nu avem vreunul la nunta cu pretentii din astea dar mai stii!;)
deja iubi a facut rost de vin,restul mai incolo sucurile si apa zic eu nu?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 23:54 
Diva

Citat:
prea ne facem probleme daca sa punem cu acid sau fara,ca pana la urma o sa fie vara crezi ca la nunta mai conteaza ca e cu acid sau fara poate pt vreunul care nu suporta bauturile acidulate cine stie. bine ca nu avem vreunul la nunta cu pretentii din astea dar mai stii!;)
deja iubi a facut rost de vin,restul mai incolo sucurile si apa zic eu nu?:)

noi inca nu am hotarat ce bauturi o sa fie...dar stiu vin si palinca avem (ca pe astea le face socrul meu, are el vie acasa)...iar celelalte...sampanie, bauturi fine, sucuri....cred ca este timp...daca nu se desfiinteaza shop-urile din vama, le luam de acolo...
...macar pentru astea nu imi fac probleme...n-are cum sa nu fie bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:20 
Diva

Noi ne-am decis:
- sucuri: cola si santal de portocale
- apa minerala: Poiana Negri / Harghita
- tarie: winski, vodca, martini bianco, campari, gin si kinley.
- sampanie.
Am uitat ceva???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:41 
Diva

Citat:
Noi ne-am decis:
- sucuri: cola si santal de portocale
- apa minerala: Poiana Negri / Harghita
- tarie: winski, vodca, martini bianco, campari, gin si kinley.
- sampanie.
Am uitat ceva???

vin? bere? eu cred ca berea o sa treaca cel mai bine, avand in vedere ca e foarte cald...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:45 
Diva

Citat:
vin? bere? eu cred ca berea o sa treaca cel mai bine, avand in vedere ca e foarte cald...

Vin o sa fie dar bere nu ... nici nu vreau sa fie (pica rau in amestec cu toate celelalte si am sa imi pun invitatii "in cap") si nu asta este interesul, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:15 
Diva

Citat:
Vin o sa fie dar bere nu ... nici nu vreau sa fie (pica rau in amestec cu toate celelalte si am sa imi pun invitatii "in cap") si nu asta este interesul, nu?

da, depinde dar la noi stiu ca o sa se consume bere...si eu vreau ca invitatii sa fie multumiti...daca vor bere, le dau bere, daca nu , nu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:24 
Diva

Citat:
da, depinde dar la noi stiu ca o sa se consume bere...si eu vreau ca invitatii sa fie multumiti...daca vor bere, le dau bere, daca nu , nu...

Stiu ca in partea Ardealului se consuma bere si ca la masa se serveste si supa dar prin sud nu prea se obisnuieste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:31 
Diva

Citat:
Stiu ca in partea Ardealului se consuma bere si ca la masa se serveste si supa dar prin sud nu prea se obisnuieste.

intr-adevar, obiceiurile difera foarte tare...si cred ca , cel mai important, e ca invitatii sa fie multumiti...
cat despre supa, asa e..de fapt e un fel de ciorba...dar inca nu stim sigur daca o sa avem sau nu..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:40 
Diva

Citat:
intr-adevar, obiceiurile difera foarte tare...si cred ca , cel mai important, e ca invitatii sa fie multumiti...
cat despre supa, asa e..de fapt e un fel de ciorba...dar inca nu stim sigur daca o sa avem sau nu..

Mai noi se scoate pentru ca este prea multa mancare ... dar mie una imi place tare mult supa / ciorba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 14:03 
Diva

Citat:

De acord cu tine la capitolul bere!! Pentru fetele din Bucuresti! Duty free este si in Aeroportul Otopeni!!! Problema e ca nu poti intra doar ca sa cumperi! Magazinul e pozitionat in asa fel incat au acces la el numai cei care se intorc in tara ( e pus la Sosiri)! Deci...a picat varianta asta! :((:((:(( Si tare mi-e frica sa nu fie acelasi lucru si cu cele de la Giurgiu! Am mai gasit si in oras magazine care vand marfa in acest regim si mi-au spus ca doar daca sunt comisionar vamal pot achizitiona ceva de la ei! :((:(:(:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]