Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 20 Ian 2008, 16:11 
Diva

Citat:

Noi facem bine, crestem...si bebe si mama :)) Mai am 11 sapt...trebuie sa ne apucam sa facem camera lui bebe :)

Ma bucur, cred ca trebuie sa fie tare emotionant! din pacate la noi bebe se cam lasa asteptat:((, dar sper ca nu pt mult timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2008, 16:13 
Diva

Citat:

multumesc, si noua ne place (evident :p) :D... maria mi-a placut dintotdeauna, mi s-a parut foarte simplu si clar :D... iar la teodora am ajuns fiindca am vrut un nume care sa fie puternic si sa nu aiba diminutiv (dambla de-a mea, nu te pui cu nebuna :D). nu poti spune "teodoruta", "teodorica" sau mai stiu eu ce alte trasnai, ci eventual "teo", "dora", care sunt ok :p... si trebuie sa mearga si cu numele de familie :D

Intradevar, Teodora este un nume foarte frumos! Felicitari:flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 18:37 
Diva

Am mai pus poze cu Mira de la o luna. Suntem fete mari, deja.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 19:55 
Diva

Citat:

of Doamne ce frumoasa este......sa-ti traiasca.pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 20:42 
Veteran

Citat:

of Doamne ce frumoasa este......sa-ti traiasca.pupici!

Sa-ti traiasca , Oana, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!
Ai o frumusete de fetita dar si tu arati foarte, foarte bine la o luna dupa nastere!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 20:44 
Veteran

Citat:
Sa-ti traiasca , Oana, sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!
Ai o frumusete de fetita dar si tu arati foarte, foarte bine la o luna dupa nastere!:napplause:

Ziceai ca ai 63 de kg??? Esti sigura?Arati extraordinar de bine la 63 de kg(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 21:54 
Diva

Citat:

scumpica foc! mult inainte!
Oana, arati f bine si iti sta asa de bine cu Mira in brate! sunteti frumoase foc!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 01:46 
Diva

Multumim fetelor pentru complimente.

Ariana am pus o poza cu mine in dimineata in care am nascut si una la 2 saptamani de la nastere sa ma vedeti mai bine.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 01:59 
Veteran

Citat:
Multumim fetelor pentru complimente.

Ariana am pus o poza cu mine in dimineata in care am nascut si una la 2 saptamani de la nastere sa ma vedeti mai bine.:D

Abia asteptam sa se aprobe:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 14:23 
Veteran

Citat:
Abia asteptam sa se aprobe:p

Ce burtica mare aveai inainte sa nasti!Si ce bine arati dupa... eu am 62 kg la 1.73 dar arat ca o gogoasa:mellow:
Bravo, Oana!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 15:52 
Diva

Citat:
Ce burtica mare aveai inainte sa nasti!Si ce bine arati dupa... eu am 62 kg la 1.73 dar arat ca o gogoasa:mellow:
Bravo, Oana!

cum sa arati ca o gogoasa?
eu ma pun pe slabit...ca nu ma mai simt bine in pielea mea...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 15:57 
Veteran

Citat:

cum sa arati ca o gogoasa?
eu ma pun pe slabit...ca nu ma mai simt bine in pielea mea...:love:

Uite asa... eu anul trecut aveam 75 kg:x:x:x si am slabit pana la 62 ca eram chiar exagerata si aratam ca un balon in orice rochie de mireasa.
Acuma iar mi se pare ca sunt grasa (o fi anotimpul de vina...) si vreau sa mai slabesc pana la 55. Cel mai misto la regimul pe care l-am tinut a fost ca dupa 3 luni am inceput sa manac normal (paste, pizza, dulciuri) si nu m-am mai ingrasat nici un gram!
Dupa ce imi revin cu operatia asta , ma apuc iar

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 16:25 
Diva

Ariana unde e gogoasa?

Arati super, nu mai trebuie sa slabesti deloc, foarte serios. La inaltimea ta esti numai bine acum. Gandeste-te ca eu am cat tine si am 1.68. Deci, nu mai slabi ca nu cred ca vei arata la fel de bine, vei fi chiar slaba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 23:48 
Veteran

Citat:
Ariana unde e gogoasa?

Arati super, nu mai trebuie sa slabesti deloc, foarte serios. La inaltimea ta esti numai bine acum. Gandeste-te ca eu am cat tine si am 1.68. Deci, nu mai slabi ca nu cred ca vei arata la fel de bine, vei fi chiar slaba.

Mersi frumos:D
E vreo mamica pe aici care s-a lasat de fumat in afara de Bamba? Vreau si eu o metoda, alta decat morcovi, apa si vointa? Incerc de muuult si nu reusesc. as vrea sa iau ceva pastile, plasturi, tigari de...plastic, nu stiu.
Vreau un copil dar nu pot sa ma las de fumat si nici nu ma gandesc sa il fac atata timp cat fumez.Help!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 02:10 
Diva

Citat:
Mersi frumos:D
E vreo mamica pe aici care s-a lasat de fumat in afara de Bamba? Vreau si eu o metoda, alta decat morcovi, apa si vointa? Incerc de muuult si nu reusesc. as vrea sa iau ceva pastile, plasturi, tigari de...plastic, nu stiu.
Vreau un copil dar nu pot sa ma las de fumat si nici nu ma gandesc sa il fac atata timp cat fumez.Help!

cum ai slabitatatea Kg?ce cura ai tinut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 02:32 
Veteran

Cu o carticica si niste "prafuri" . Prafurile alea se combinau cu lapte si iese un fel de shake(de vanilie, cioco, caramel). In fine , nu prea mi-au placut si nu am baut decat 2-3 dar cand beam unul de ala imi trecea foamea pt 2-3 ore. dar carticica a fost super tare. In fc de inaltime trebuia sa mamanc un nr de cal pe zi si un anumit nr de portii (de ex, doar 2 portii de fructe pe zi, nu kg intregi...). A durat destul, adica 2 luni jumate dar a fost ok si cel mai fain e ca nu m-am mai ingrasat deloc, deloc.
Si aveai un numar de calorii pe care le puteai consuma in fc saptamana pe langa alea zilnice. de ex, aveam 800 de cal extra pe sapt si o pizza medie are cam 800, asa ca puteam manca o pizza daca nu mai puteam de pofta:lol:
Ma rog, e mult de povestit, nu stiu daca ai inteles ceva:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 09:47 
Diva

Citat:
Cu o carticica si niste "prafuri" . Prafurile alea se combinau cu lapte si iese un fel de shake(de vanilie, cioco, caramel). In fine , nu prea mi-au placut si nu am baut decat 2-3 dar cand beam unul de ala imi trecea foamea pt 2-3 ore. dar carticica a fost super tare. In fc de inaltime trebuia sa mamanc un nr de cal pe zi si un anumit nr de portii (de ex, doar 2 portii de fructe pe zi, nu kg intregi...). A durat destul, adica 2 luni jumate dar a fost ok si cel mai fain e ca nu m-am mai ingrasat deloc, deloc.
Si aveai un numar de calorii pe care le puteai consuma in fc saptamana pe langa alea zilnice. de ex, aveam 800 de cal extra pe sapt si o pizza medie are cam 800, asa ca puteam manca o pizza daca nu mai puteam de pofta:lol:
Ma rog, e mult de povestit, nu stiu daca ai inteles ceva:p

Un fel de Weight Watchers de care sunt aici...in functie de greutate/inaltime si de cat vrei sa slabesti iti stabilesti un nr de calorii pe care sa il consumi zilnic si ai libertatea sa iti alegi cam ce vrei tu sa mananci...cu conditia sa te mentii in nr ala de calorii...

Pt fumat, daca nu vrei sa te lasi asa la rece, poti sa incerci gumele de mestecat cu nicotina...eu zic ca isi fac efectul pt ca iti mai dau un pic de nicotina cand iti cere corpul neaparat...cu plasturii de pus pe mana, noi nu credem ca functioneaza...adi fuma tigara linistit si avea plasturele lipit pe umar :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 11:33 
Veteran

Citat:

Pt fumat, daca nu vrei sa te lasi asa la rece, poti sa incerci gumele de mestecat cu nicotina...eu zic ca isi fac efectul pt ca iti mai dau un pic de nicotina cand iti cere corpul neaparat...cu plasturii de pus pe mana, noi nu credem ca functioneaza...adi fuma tigara linistit si avea plasturele lipit pe umar :)

Nu e vorba ca nu vreau dar am incercat de nu tin minte cate ori...v-ati lasat amandoi de fumat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 09:20 
Diva

Citat:
Nu e vorba ca nu vreau dar am incercat de nu tin minte cate ori...v-ati lasat amandoi de fumat?

da...amandoi...altfel nu cred ca am fi reusit...si asa am avut 2 incercari esuate si numai a treia oara a mers...si inca ceva...sa nu te lasi de fumat fara sa ai tigari in casa...pastreaza vreo cateva tigari intr-un dulap sa stii ca le ai acolo - daca nu, cu cat stii ca nu ai la indemana, cu atat iti trebuie mai tare...

Adi s-a lasat pur si simplu, eu in primele zile am mai mestecat nicorette (iti recomand sa iti iei cu ceva arome ca aia fara arome ii destul de nasoala la gust)...si o sa va scoateti ochii in primele 2 sapt...da ii ok ca trece...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 15:12 
Diva

Citat:

da...amandoi...altfel nu cred ca am fi reusit...si asa am avut 2 incercari esuate si numai a treia oara a mers...si inca ceva...sa nu te lasi de fumat fara sa ai tigari in casa...pastreaza vreo cateva tigari intr-un dulap sa stii ca le ai acolo - daca nu, cu cat stii ca nu ai la indemana, cu atat iti trebuie mai tare...

Adi s-a lasat pur si simplu, eu in primele zile am mai mestecat nicorette (iti recomand sa iti iei cu ceva arome ca aia fara arome ii destul de nasoala la gust)...si o sa va scoateti ochii in primele 2 sapt...da ii ok ca trece...:)

eu m-am lasat de fumat in ziua in care mi-au iesit 2 liniute... am vazut testul si nu am mai pus tigara in gura. am vrut sa ma las inainte de a ramane insarcinata, dar tot gaseam motive si n-o faceam. ba chiar ma temeam ca nu voi putea sa nu fumez cat sunt insarcinata. dar uite ca am putut...
sincer, nu e chiar usor. uneori mi-e o pofta de o tigara!!! :wacko: dar nici nu se pune problema sa ma ating de ele... dar noaptea visez ca fumez (macar 1 data pe saptamana mi se intampla faza asta)... si ma trezesc cu un sentiment de vina ca sunt insarcinata si fumez :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]