hmmmm...foarte interesant ce povestiti voi aici:nblink:
eu la inceput nici nu imi puneam problema de alta culoare pt el decat negru. nu mi-l puteam imagina in alta culoare, fiind brunet si mai inchis la ten...asta decat mine care sunt alba ca laptele si blonda:nlol::nlol:noi suntem pe principiul cu contrastele...insa vorbind cu el, a zis din start ca nu vrea negru...si am trecut la gandit...in crem nu il vad...oare sa fie doar egoismul meu ca nu imi imaginez rochia mea alba cu cremul la el?:nwink::p
glumesc si eu...
oricum cred ca e dificil totusi ca trebuie sa fim atenti ca trebuie sa fim totusi asortati, nu poti sa apari ca din copac...unul din prun altul din eu stiu ce tufa:~*
in ce l-as vedea ar fi un cenusiu cu argintiu...nu ne plac materialele lucioase. nu pt barbati. in plus daca am gasi un gri ar putea sa il mai imbrace si cu alte ocazii. si cu vesta si cravata argintii...am vazut cateva modele frumusele dar ramane sa mergem impreuna sa cautam...
prietenii nostri de familie si de fapt parintii finutzei noastre al nunta lor in 2006 -hm, stateam si calculam ce trece timpul:-`- ea a avut rochie alba el un costum gri cu camasa roz. mi-a placut tare mult combinatie. dar barbatii nostri -amandoi- sunt atat de sceptici cand e vb de roz...mie mi-ar placea sa il vad si intr-un pulovar roz in V...mi se pare sexy

:nlol::nlol::nlol:
asadar sa nu deviez prea mult de la subiect...va fi gri probabil:nlol::nlol::nlol: