Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 11:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 128 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile si meniul la nunta
MesajScris: 30 Ian 2008, 10:34 
Diva

Tu stii ce este mai bine, dar sa incerci sa nu fie sofisticat ca exista posibilitatea tu sa ceri una si sa primesti alta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 11:05 
Diva

Citat:

adica sambata asta? pai e bine ca vezi exact cum e servirea mai te inspiri una alta:ok: si noi vom avea vreo 3 sau 4 nunti inainte de a noastra:nlol::nlol::nlol:

nu , sambata in 10 mai

noi avem in 11 mai - duminica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 11:06 
Diva

Citat:
Tu stii ce este mai bine, dar sa incerci sa nu fie sofisticat ca exista posibilitatea tu sa ceri una si sa primesti alta.

nu a refer la deosebit in sensul de mancare exotica - tot ceva traditional, dar nu ce au ei in meniu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 15:19 
Diva

E bine dar voi decideti ce puneti pe farfurii, nu au ei meniuri stabilite din care voi alegeti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 16:32 
Diva

Citat:
E bine dar voi decideti ce puneti pe farfurii, nu au ei meniuri stabilite din care voi alegeti

normal ca noi decidem - si o sa incercam sa alegem ceva care sa placa la cat mai multi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 10:00 
Diva

am o intrebare este prea putin un litru de vin per persoana, eu atata am inclus in meniu, iar racoritoare am 1/2 de suc si 1/2 de apa minerala iar mie una nu mi se pare putin.Voi ce parere aveti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 10:57 
Diva

Citat:
am o intrebare este prea putin un litru de vin per persoana, eu atata am inclus in meniu, iar racoritoare am 1/2 de suc si 1/2 de apa minerala iar mie una nu mi se pare putin.Voi ce parere aveti.

avand in vedere ca jumatate din persoane sunt femei si beau mai putin, cred ca e ok 1 l de vin - dar poate e bine sa pui si 1 l de apa. ca sa nu iti ramana multa poti sa o iei de la depozite care factureaza dupa nuta - si iti iau inapoi ce nu se consuma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 11:26 
Diva

Da dar in Bacau nu am auzit ca ar exista depozite care factureaza dupa nunta, o sa imteresez deoarece este buna ideea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 13:31 
Diva

Citat:
Da dar in Bacau nu am auzit ca ar exista depozite care factureaza dupa nunta, o sa imteresez deoarece este buna ideea.

cauta firme de distributie - la noi sunt o multime care accepta sistemul asta - si poti lua asa bere, apa, sucuri...

ce ramane bax sau lada intreaga poti duce inapoi.

si mie imi era frica inainte sa aud de sistemul asta sa nu cumva sa raman cu 50 de sticle de suc acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 21:35 
Diva

e super!!! tre sa vb cu barbatzelu sa vedem ce si cum...e super...
apropos eu am auzit ca in genere restaurantul cam propune meniul, dar daca vrei ceva mai altfel presupun ca doar n-o sa refuze...
acu am o intrebare. ma tot gandecs de cateva zile. din moment ce restaurantul este rezervat cu factura de acont...cand mergem sa discutam de meniu, mai avem ce negocia???adica din moment ce e stabilit clar ca la ei facem, oare mai avem ce negocia?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2008, 10:36 
Diva

Citat:
e super!!! tre sa vb cu barbatzelu sa vedem ce si cum...e super...
apropos eu am auzit ca in genere restaurantul cam propune meniul, dar daca vrei ceva mai altfel presupun ca doar n-o sa refuze...
acu am o intrebare. ma tot gandecs de cateva zile. din moment ce restaurantul este rezervat cu factura de acont...cand mergem sa discutam de meniu, mai avem ce negocia???adica din moment ce e stabilit clar ca la ei facem, oare mai avem ce negocia?(?)

normal ca da - ei o sa aiba variante de meniu si voi alegeti din ele. la noi avem de ales din 50 de lucruri pt aperitive, ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2008, 16:12 
Diva

Eu de exemplu am primit de la restaurant un plic cu cat costa meniul, si ce contine.Mi s-a spus ca pot sa ma duc sa discut cu ei inainte de nunta cu max o saptamana.Mai devreme nu are rost.Este un meniu standard dar pot sa modific daca vrei alteceva in loc de ce mi-au propus ei.Dar eu nu vreau. Este ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2008, 20:28 
Senior

meniul este consistent si imi place k este "farfuria plina" si are omu' ce sa-si aleaga din farfurie ...dar mi-ar placea sa schimb anumite chestii si vreau sa-i intreb dak propun eu altceva,in aceeasi bani,or vrea sa accepte!vreau sa schimb chestii minore, zic eu, in loc d cartofi taranesti sau natur la peste poate pun amestec d legume sau ceva d genu....vreau sa schimb un pic meniul pt k dupa meniul lor s-au mai luat niste restaurante dupa acolo(urziceni) si am fost la o verisoara la nunta la un lat restaurant si imi doresc k atunci knd aceleasi neamuri or sa vina la mine la nunta sa nu spuna k la fel am mancat si knd am fost la cutarik la nunta....poate v-i se apre ciudat...:-??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2008, 10:32 
Diva

Exista posibilitatea sa nu te lase sa schimbi nimic din meniu, in aceeasi situatie sunt si eu.Ei au meniul deja calculat si nu prea le convine.Ai grija sa nu ai si alte surprize.Eu am patit pe pielea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2008, 23:37 
Diva

Ce-ai patit Maria? (?)nu de alta dar poate ne iau pe nepregatite:-`
Am mari emotii cu discutia asta cu meniul:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 10:11 
Diva

Cam toata lumea are.El am meniul care restaurant il face la fiecare nunta deoarece este standard, el pot sa ma duc sa il vad cum este asezat pe farfurie ce gust are, deaorece eu mu mi-l aleg singura nici nu as vrea nici nu ma pricep.Iar mai apoi sa ma targuiesc la o maslina.Cu o zi inainte de nunta sa am un pret iar dimineta altul.In nici un caz.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 14:07 
Veteran

eu am facut schimbari in meniu.
am luat unul din meniurile standard si am modificat pe ici pe colo. adica: am modificat aperitivele, am avut cateva meniuri pt cei care nu mancau carne si chiar am pus o bucata de tort diferita pt un prieten :p.
pretul nu s-a modificat aproape deloc pt ca am scos ceva si am pus altceva.
mi se pare normal sa te lase sa-l schimbi.
legat de surprize la pret, cand am semnat contractul era trecut in anexa meniul personificat cu pretul pe care il discutasem. asa ca n-au fost probleme.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 14:30 
Diva

de exemplul restaurantul unde fac eu m-a instiintat de la inceputul anului cat costa meniul si ce contine, iar sunt restaurante care ii spun pretul meniului inaintea nuntii.noi nu doar am facut cerere si am platit acontul.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Bauturi
MesajScris: 09 Mar 2008, 22:50 
Junior

:champagne:Are cineva idee daca ajung 30 de wiskane de 700ml pt 300 de oameni?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Bauturi
MesajScris: 10 Mar 2008, 11:21 
Diva

calculeaza si tu, pt fiecare om cate 100ml.
eu am calculat si mi se pare ca nu ajung.trebuie sa luati in calcul si varianta ca o persoana mai doreste.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 128 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]