Citat:
in alba unde vom face noi nunta se sta noaptea la rand

:mellow:
(!)(!)(!)
Am reusit si eu sa va citesc toate postarile:D si sunt pregatite sa va povestesc cum stam noi:nlol::nlol::nlol:
Noi restaurantul l-am rezervat de la sfarsitul lui iunie anul trecut, nunta e pe 16 august. Am platit acontul abia in iulie dupa ce le-am dat vestea alor mei:nwink: ideea e ca era deja toata luna iulie ocupata pe anul acesta, am fost norocosi ca am gasit liber.
Am gasit si formatie si am vorbit cu ei parca prin sept., au zis sa luam legatura din nou in ianuarie pt acont...noi intre timp ne-am cam razgandit si e o intreaga poveste muzica. el vroia dj eu formatie, pan la urma eu vreau si eu dj, am vorbit cu alta formatie, cunoscuti de-ai unor prieteni si in plus sunt tineri si se bucura daca sunt solicitati, deci poate am iesi mai ieftin cu ei si putem macar sa ii si vedem ca au cantat la nunta acestor prieteni...dar nus e stie daca vor fi in tara. eu am vrut sa sun la formatia prima sa anulez dar nu m-a lasat barbatzelul ca chipurile daca nu se rezolva cu acestia raman primii...da ue nu mai vreau deloc:.si uite-asa inca nu stim:D
de ornat sala ne vor orna acesti prieteni ami sus amintiti (de fapt ai viitorului sotior ca eu acum i-am cunoscut mai bine, cu nunta

) care au firma de specialitate si am fost si la ei sa punem totul al cale si la sala ca sa discutam detaliile...
trebuie sa mergem, probabil saptamana viitoare sa vorbim de meniu...
fotograf, cameraman va fi unul din prietenii dragului meu, habar nu am cine dar garanteaza barbatzoiul...eu tot insist sa ne intalnim toti adica si eu si sa vb cu el de acont si chestii dar el tot o da ca nu si nu...
preot o sa ne fie unchiul lui si probabil preotul care e si vecin cu ei la tara...si locul desfasurarii cununiei religioase se tot schimba eu vroiam intr-un fel dar incep sa las dupa ei...
nasii ii avem de cand am anuntat nunta:)
cu domnisorii sunt in dubii...
invitatiile vreau sa le caut de luna viitoare ca vreau s ale impart mai devreme pt cei din alte orase si confirmarea o vreau cam devreme, deic cu vreo luna maxim inainte -toata lumea zice ca sa imi iau gandul, dar speranta moare ultima:D- faza e ca trebuie sa stim pt transportul celor din afara orasului si evtl. pt cazare...asa in generla toti invitatii au aflat deja de naul trecut si confirmare avem de la majoritatea -cam 220-230, dar au inceput sa vina si infirmarile si nesigurantele, oricum capacitatea salii e de 170.
sa vedem...
eu as vrea sa mergem sa vb cu preotul si cu unchiulsa stabilim ora si in plus s amergem mai des la preot la discutii, ca s ama cunoasca si pe mine...
cununia civila eu as vrea-o mult pt vineri dar pare sa se sufoce si acest plan...nasii fiind din afara orasului:(maien plec la cautat rochie...
de verighete v-am zis? tot incepem sa cautam dar inc anu am ajuns:Dmodel mi-am ales, nuamis a vedem daca gasim si cat costa...imi pare rau intr-un fel ca am lasat unele pe anul asta ca toate se scumpesc:(