Citat:
pai cu siguranta ca le veti cuprinde pe toate si eu am cautat mult verighete si rochia dar poate diferenta sta in faptul ca eu am inceput devreme tare...in noiembrie anul trecut dupa ce am hotarat restaurantul au inceput toate sa se lege sau ar mai fi ceva care m-a ajutat stiam ca vreau biserica SF Spiridon nou si nu am stat pe ganduri stiam ca vreau formatie si la o nunta in noiembrie am mers la o nunta care a fost pe gustul meu si i-am luat pe aceia poate de asta am avansat asa recunosc ca la unele decizii a fost mai greu...
mada,exact dupa ce m-a cerut de sotie in noiembrie de ziua mea am avut intalnirea cu parintii mei si ai lui dupa aceea am inceput sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar,si cand. vroiam sa le iau pe toate de atunci dar m-am gandit ca intai trebuie sa ne orientam sa ne uitam atent ce trebuie luat

.
noi am rezervat restaurantul abia pe la mijlocul lui ianuarie deja crezusem ca nu mai gasim nicaieri si iata ca am gasit. nu e bine sa faci lucrurile in graba sau sa le iei pe toate odata mai bine sa te gandesti atent si de o mie de ori inainte sa iei un anumit lucru noi asa o sa facem si am facut mereu. ne-am uitat dupa ce ne trebuie pt la nunta si stim in mare ce vrem. nu zic ca nu ai facut bine ca deja le-ai luat pe majoritatea ,fiecare cum vrea pt nunta lui .
si eu ma gandeam sa-mi cumpar rochia de pe acum dar mai astept pana in iunie cand imi iau rochia.