Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 06 Feb 2008, 02:14 
Diva

Citat:

eu m-am lasat de fumat in ziua in care mi-au iesit 2 liniute... am vazut testul si nu am mai pus tigara in gura. am vrut sa ma las inainte de a ramane insarcinata, dar tot gaseam motive si n-o faceam. ba chiar ma temeam ca nu voi putea sa nu fumez cat sunt insarcinata. dar uite ca am putut...
sincer, nu e chiar usor. uneori mi-e o pofta de o tigara!!! :wacko: dar nici nu se pune problema sa ma ating de ele... dar noaptea visez ca fumez (macar 1 data pe saptamana mi se intampla faza asta)... si ma trezesc cu un sentiment de vina ca sunt insarcinata si fumez :D

Fetelor, va anunt si eu emotionata ca am doua liniutze, imi tremura degetele pe tastatura si sa fiti sigure ca de azi nu mai pun tzigarea-n gura. Sunt atat de fericitaaaaaaaaa:ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 04:02 
Diva

Citat:

Fetelor, va anunt si eu emotionata ca am doua liniutze, imi tremura degetele pe tastatura si sa fiti sigure ca de azi nu mai pun tzigarea-n gura. Sunt atat de fericitaaaaaaaaa:ndance::ndance:

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pupici multi si ai grija de tine.
Arunca naibii tigara!!!!!!!!!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 12:16 
Diva

Citat:

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pupici multi si ai grija de tine.
Arunca naibii tigara!!!!!!!!!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

mrs mult Laura! o arunc, o arunc , nu vrau sa mai fumez !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 15:01 
Diva

Citat:

mrs mult Laura! o arunc, o arunc , nu vrau sa mai fumez !

WOW, FELICITARI!!!!! :napplause: ma bucur pentru tine :D. uite cum se largeste cercul parintilor :D... sa ne tii la curent si, daca ai intrebari, te rog sa le scrii, ca poate te putem ajuta :D
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 15:32 
Veteran

Citat:

WOW, FELICITARI!!!!! :napplause: ma bucur pentru tine :D. uite cum se largeste cercul parintilor :D... sa ne tii la curent si, daca ai intrebari, te rog sa le scrii, ca poate te putem ajuta :D

Felicitari!!!!!!!:lol::lol::lol:
Ma bucur foarte mult pt tine. sa ne povestesti tot, tot ce ti se intampla, cum e , cum face...(X)
Sa nu mai fumezi, mai bine manaci decat sa mai pui tigara in gura!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 16:18 
Diva

Citat:

Da chiar am o intrebare legata de tigari. inteleg ca si tu ai fumat pana in momentul in care ai aflat ca esti insarcinata, dar mediucul ce ti-a zis? ti-a zis sa le lasi de tot sau sa mai fumezi una doua ca altfel ajung toate toxinele la bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 16:36 
Diva

Citat:

Da chiar am o intrebare legata de tigari. inteleg ca si tu ai fumat pana in momentul in care ai aflat ca esti insarcinata, dar mediucul ce ti-a zis? ti-a zis sa le lasi de tot sau sa mai fumezi una doua ca altfel ajung toate toxinele la bebe?

sincera sa fiu, nici nu mi-a trecut prin cap ca as mai putea fuma cat sunt insarcinata. deci n-am intrebat medicul in legatura cu asta. m-a intrebat ea daca fumez, i-am zis ca am fumat pana in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata si mi-a spus ca e foarte bine ca m-am lasat. atat.
din cate am citit eu, nu se stie exact in ce fel fumatul afecteaza copilul. unul din efecte ar fi greutatea mica la nastere. dar daca mama renunta la fumat in primele 3 luni de sarcina, sansele sa aiba un copil cu greutate mica la nastere sunt egale cu ale unei femei nefumatoare. asta e tot ce stiu :D
cert e ca "fumatul dauneaza grav sanatatii", ca sa citez din clasici in viata :D, asa ca mai bine da-l incolo, ca ai sa ai timp o viata dupa aceea sa fumezi, daca mai vrei :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 16:53 
Diva

Citat:

ionut ma bate la cap sa ma las de fumat acum si sa facem bebe la anu, sa aiba timp organismul sa se purifice.
El spune ca la cat fumez...o sa facem un copil afumat care o sa semene cu Cabral.:nlol::nlol:
Da nu am nici un pic de ambitie sa ma las de fumatul asta, desi stoiu ca nu imi face bine.Si chiar daca fumezmentolate si slims, uneori am impresia ca miros ca o scrumiera.Ma gandesc cam ce simte ionut, care nu a fumat niciodata si e total impotriva fumatului...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 17:43 
Diva

Citat:

sincera sa fiu, nici nu mi-a trecut prin cap ca as mai putea fuma cat sunt insarcinata. deci n-am intrebat medicul in legatura cu asta. m-a intrebat ea daca fumez, i-am zis ca am fumat pana in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata si mi-a spus ca e foarte bine ca m-am lasat. atat.
din cate am citit eu, nu se stie exact in ce fel fumatul afecteaza copilul. unul din efecte ar fi greutatea mica la nastere. dar daca mama renunta la fumat in primele 3 luni de sarcina, sansele sa aiba un copil cu greutate mica la nastere sunt egale cu ale unei femei nefumatoare. asta e tot ce stiu :D
cert e ca "fumatul dauneaza grav sanatatii", ca sa citez din clasici in viata :D, asa ca mai bine da-l incolo, ca ai sa ai timp o viata dupa aceea sa fumezi, daca mai vrei :p

De lasat gata le-am lasat, nici nu-mi trece prin cap sa ma mai ating de ele, vroiam doar sa stiu daca sti ceva legat de ceea ce te-am intrebat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 17:49 
Veteran

Citat:

De lasat gata le-am lasat, nici nu-mi trece prin cap sa ma mai ating de ele, vroiam doar sa stiu daca sti ceva legat de ceea ce te-am intrebat!

Stai linistita. daca te-ai lasat e ok. cunosc si eu fete care nu au mai fumat cand au aflat ca sunt insarcinate si acum si ele si bebe sunt ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 17:51 
Veteran

Ayrun, vreau sa te intreb ceva. sunt curioasa daca functioneaza calendarele alea conform carora faci fetita sau baiat in functie de varsta, dar nu vad cati ani ai tu. cand afli daca bebe e fata sau baiat, sa-mi spui daca a mers sau nu. un calendar gasesti aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21 in josul paginii:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 17:58 
Diva

Citat:

Ce frumooooooooos!!!! Felicitari!:napplause: Sa ai parte de o sarcina usoara!:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:10 
Diva

Citat:
Ayrun, vreau sa te intreb ceva. sunt curioasa daca functioneaza calendarele alea conform carora faci fetita sau baiat in functie de varsta, dar nu vad cati ani ai tu. cand afli daca bebe e fata sau baiat, sa-mi spui daca a mers sau nu. un calendar gasesti aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21 in josul paginii:ok:

stiu calendarul dar nu cred ca e ceva de el, am 26 de ani , nu se vede in contul meu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:11 
Veteran

Citat:
stiu calendarul dar nu cred ca e ceva de el, am 26 de ani , nu se vede in contul meu?

Nope, eu nu vad decat cate mesaje ai postat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:13 
Veteran

Eu vreau sa cred in calendarul ala pt ca vreau baietel:ndance:
Daca faci baiat cf calendarului, dai un suc:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:15 
Diva

Citat:
Nope, eu nu vad decat cate mesaje ai postat

nici pozele nu le vezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:16 
Diva

Citat:
Eu vreau sa cred in calendarul ala pt ca vreau baietel:ndance:
Daca faci baiat cf calendarului, dai un suc:lol:

Eu nu am preferinte sincer, imi doresc sa fie un copil sanatos de care sa ne bucuram toata viata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:29 
Veteran

Citat:

nici pozele nu le vezi?

Ba le vad dar ca date despre tine vad doar ca esti din Bucuresti, ca ai postat 500 si ceva de mesaje si username-ul.... nu stiu de ce....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 19:33 
Diva

Citat:
Ba le vad dar ca date despre tine vad doar ca esti din Bucuresti, ca ai postat 500 si ceva de mesaje si username-ul.... nu stiu de ce....

k, am inteles! da in sfarsit habar nu aveam ca nu mi se vad datele, cum ziceam am 26 de ani, mai am 2 luni fac 27 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 20:14 
Diva

Citat:

calendarele astea sunt haioase, dar atat :D... bineinteles ca se poate sa se potriveasca, dar, daca ai sa cauti pe internet sunt multe din astea si nu sunt 2 la fel :D... si eu m-am "bazat" pe un calendar din asta la inceput si ne bucuram ca e fetita, apoi o prietena de-ale mele mi-a trimis un link spre alt calendar, conform caruia urma sa am baietel :D... pana acum cica e totusi fetita, conform ecografului :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]