Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 13:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 07 Feb 2008, 00:31 
Diva

Citat:

k, am inteles! da in sfarsit habar nu aveam ca nu mi se vad datele, cum ziceam am 26 de ani, mai am 2 luni fac 27 :D

Ayrun, tot ce vreau sa iti spun este ca ma bucur muuult pt tine si te felicit din tot sufletul!
Sa fiti sanatosi si sa ai sarcina usoara, ca pana la nastere mai este!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 13:57 
Diva

Citat:

Fetelor, va anunt si eu emotionata ca am doua liniutze, imi tremura degetele pe tastatura si sa fiti sigure ca de azi nu mai pun tzigarea-n gura. Sunt atat de fericitaaaaaaaaa:ndance::ndance:

ei, asta da veste buna!:love: ma bucur tare mult pt voi! cat are mogaldeata?:) sa ne pui poze!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 13:59 
Diva

Citat:

ionut ma bate la cap sa ma las de fumat acum si sa facem bebe la anu, sa aiba timp organismul sa se purifice.
El spune ca la cat fumez...o sa facem un copil afumat care o sa semene cu Cabral.:nlol::nlol:
Da nu am nici un pic de ambitie sa ma las de fumatul asta, desi stoiu ca nu imi face bine.Si chiar daca fumezmentolate si slims, uneori am impresia ca miros ca o scrumiera.Ma gandesc cam ce simte ionut, care nu a fumat niciodata si e total impotriva fumatului...

:nlol: f tare asta cu cabral;) eu am avut o colega care a fumat in timpul celor 2 sarcini si beblusii s-au nascut cam mititei. atat! acum nu spun ca-i ok sa fumezi..ca oricum sunt impotriva fumatului!!! mai ales ca nu sii niciodata cum te afecteaza pe tine sau pe copil. parerea mea:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 16:21 
Diva

Felicitari inca o data Ayrun!!!!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Referitor la calendarul respectiv, eu trebuia sa am baiat si tin in brate o mandrete de fetita.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 16:52 
Diva

Citat:
ei, asta da veste buna!:love: ma bucur tare mult pt voi! cat are mogaldeata?:) sa ne pui poze!

mogaldeatza se pare ca are 4 saptamani si 2 zile, luni mergem la dr sa vedem ce si cum:D.
Mrs mult Clarut, te pup:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 17:35 
Veteran

Citat:

mogaldeatza se pare ca are 4 saptamani si 2 zile, luni mergem la dr sa vedem ce si cum:D.
Mrs mult Clarut, te pup:-*

Ai un doctor bun?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2008, 19:39 
Diva

Citat:
Ai un doctor bun?

Da, pot sa zic ca am un dr bun! Nu prea inteleg la ce anume te referi exact

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2008, 17:29 
Diva

Citat:

Fetelor, va anunt si eu emotionata ca am doua liniutze, imi tremura degetele pe tastatura si sa fiti sigure ca de azi nu mai pun tzigarea-n gura. Sunt atat de fericitaaaaaaaaa:ndance::ndance:

Cu intarziere ca n-am mai intrat de ceva zile pe site dar....YEAHHHHH Ayrun!!!! Felicitari si sa va bucurati de cele 9 luni!!!:rocker::rocker::npiano::npiano:

Daca te pot ajuta cu ceva sa imi zici...ca slava domnului am avut ceva hopuri in sarcina si la cat research am facut is numa buna de sfaturi :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2008, 17:31 
Diva

Citat:
Ayrun, vreau sa te intreb ceva. sunt curioasa daca functioneaza calendarele alea conform carora faci fetita sau baiat in functie de varsta, dar nu vad cati ani ai tu. cand afli daca bebe e fata sau baiat, sa-mi spui daca a mers sau nu. un calendar gasesti aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21 in josul paginii:ok:

Nu functioneaza :)) la mine scrie ca am baiat...si doua ecografe au zis fata...acum mai avem un pic si o sa vedem ce ii da ma indoiesc ca se insala :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2008, 17:52 
Diva

Citat:

Cu intarziere ca n-am mai intrat de ceva zile pe site dar....YEAHHHHH Ayrun!!!! Felicitari si sa va bucurati de cele 9 luni!!!:rocker::rocker::npiano::npiano:

Daca te pot ajuta cu ceva sa imi zici...ca slava domnului am avut ceva hopuri in sarcina si la cat research am facut is numa buna de sfaturi :))

multumesc Bamba, suntem f emotionati amandoi, cel putin el se invarte pe langa mine de parca as fi din sticla:nlol:, e o atmosfera f frumoasa la noi in casa si sa fi sigura ca daca am intrebari, voi apela la voi:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 00:02 
Diva

Citat:

multumesc Bamba, suntem f emotionati amandoi, cel putin el se invarte pe langa mine de parca as fi din sticla:nlol:, e o atmosfera f frumoasa la noi in casa si sa fi sigura ca daca am intrebari, voi apela la voi:-*:-*:-*

:neyes: ce frumos!

Fetelor, tin sa va zic ca de vineri dim de la 10 sunt matusica pt a doua oara. a nascut cumnatica mea un bebe de 3320g, baietel si azi l-am tinut in brate pt cateva minute...e superb:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 14:23 
Diva

Citat:

Fetelor, tin sa va zic ca de vineri dim de la 10 sunt matusica pt a doua oara. a nascut cumnatica mea un bebe de 3320g, baietel si azi l-am tinut in brate pt cateva minute...e superb:neyes:

Felicitari Roxana!!!
Eu asa ma bucur de tare cand aud ca s-a mai nascut un copil de parca s-ar fi nascut copilul meu:neyes:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:12 
Diva

Citat:
Felicitari Roxana!!!
Eu asa ma bucur de tare cand aud ca s-a mai nascut un copil de parca s-ar fi nascut copilul meu:neyes:;)

Fetelor, ieri am fost la prima eco si ne-am vazut micul bob de mazare :D, e asa de mic, v-am pus o poza la instrumente asteptam sa fie aprobata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 17:07 
Veteran

Citat:

Fetelor, ieri am fost la prima eco si ne-am vazut micul bob de mazare :D, e asa de mic, v-am pus o poza la instrumente asteptam sa fie aprobata

Sa dea Dumnezeu sa iasa de acolo un bebe frumos ca voi si sanatos! Cu poza asta sa incepeti albumul lui bebe!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 17:30 
Diva

Citat:
Sa dea Dumnezeu sa iasa de acolo un bebe frumos ca voi si sanatos! Cu poza asta sa incepeti albumul lui bebe!:ok:

Multumim frumos, asa sa fie sanatos si frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 01:01 
Diva

Citat:

felicitari!!! sa fie sanatosi! tu pe cand?:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 01:03 
Diva

Citat:

Nu functioneaza :)) la mine scrie ca am baiat...si doua ecografe au zis fata...acum mai avem un pic si o sa vedem ce ii da ma indoiesc ca se insala :(

cand e the due date? o sa fie o fetita frumoasa si desteapta si sunt sigura ca o sa se bucure si de un fratior!:nwink:
ps: din ce vad functioneza exact invers. deci sa incerc sa fac baiat dupa programul lor:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 01:25 
Diva

Citat:

felicitari!!! sa fie sanatosi! tu pe cand?:p:D

eeee....la mine mai dureaza:D momentan ma bucur de nepotei.
dar cum zicea o prietena, cum suntem plecate de langa sotii nostri nici dc am vrea sa avem bebei nu am avea timp sa ii facem:-`
iar dc ar fi dupa sotiorul meu ar trebui peste 3 (cel mai repede)-5 ani (ideal):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 03:13 
Diva

Citat:

eeee....la mine mai dureaza:D momentan ma bucur de nepotei.
dar cum zicea o prietena, cum suntem plecate de langa sotii nostri nici dc am vrea sa avem bebei nu am avea timp sa ii facem:-`
iar dc ar fi dupa sotiorul meu ar trebui peste 3 (cel mai repede)-5 ani (ideal):ok:

sa de repede???:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 10:08 
Diva

Citat:

cand e the due date? o sa fie o fetita frumoasa si desteapta si sunt sigura ca o sa se bucure si de un fratior!:nwink:
ps: din ce vad functioneza exact invers. deci sa incerc sa fac baiat dupa programul lor:))

Due date ii aprilie 6, dar toata lumea ma sperie ca o sa vina mai repede...dupa cat ii de mare burtica :)) Asa ca sapt asta ne grabim sa ii facem camera sa fiu eu linistita ca suntem pregatiti :) caruciorul si scaunul de masina deja is montate, leaganul la fel...femeie nebuna ce sunt eu...:))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]