Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: voalul miresei
MesajScris: 08 Feb 2008, 17:19 
Diva

Citat:

intr-adevar, cand probezi o rochie si iti pune si voal parca e tinuta completa. dar daca cuiva nu ii place sub nici o forma, nu e obligatoriu

Normal...fiecare cum se simte bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2008, 14:18 
Diva

Citat:
intr-adevar, cand probezi o rochie si iti pune si voal parca e tinuta completa. dar daca cuiva nu ii place sub nici o forma, nu e obligatoriu

EXACT asa am patit!:D cand mi-a pus la rochie si voalul si cand m-am vazut:nbride::nbride::nbride:si prietena mea o facut niste ochisori!!!(X)(X)(X)deci 99% DA voalului!!!asa frumos imi scotea fata in evidenta!!!sia r merge si cu ultima freza ce am vazut-o printr-o reviste pe undeva:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 14:17 
Diva

Citat:

EXACT asa am patit!:D cand mi-a pus la rochie si voalul si cand m-am vazut:nbride::nbride::nbride:si prietena mea o facut niste ochisori!!!(X)(X)(X)deci 99% DA voalului!!!asa frumos imi scotea fata in evidenta!!!sia r merge si cu ultima freza ce am vazut-o printr-o reviste pe undeva:ok:

ma bucur ca ai gasit ceva ce iti place - si intr-adevar o mireasa e mai mireasa cu voal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 14:54 
Diva

ce bine ca voi gasiti ce va place, nu mai eu nu deorece sunt foarte pretentioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 15:14 
Veteran

Citat:
ce bine ca voi gasiti ce va place, nu mai eu nu deorece sunt foarte pretentioasa

:) lasa ca mai ai timp. si eu am cautat rochie vre-o 2-3 luni pana sa gasesc. nu-mi placea nimic cum venea pe mine. nici rochie, nici voal, nici pantofi. si le-am gasit pe toate odata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 15:19 
Diva

tu esti din bucuresti, dar in bacau sunt trei magazine mari li late cu rochii iar cu pantofi nici atata.iar la buc mi-au zis fetele ca nu are rost sa ma duc deaorece nu sunt mare lucru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 15:30 
Veteran

Citat:
tu esti din bucuresti, dar in bacau sunt trei magazine mari li late cu rochii iar cu pantofi nici atata.iar la buc mi-au zis fetele ca nu are rost sa ma duc deaorece nu sunt mare lucru.

hmmm ...
ca idee .. eu mi-am gasit modelul de rochie oarecum din intamplare. deja ma plicitisesem de probat si ma enervasem ca nu-mi placea nimic, asa ca incepusem sa ma uit aiurea prin magazine. si am vazut o rochie de seara pe verde si auriu f asemanatoare cu ce vroiam eu. am vorbit la salon si mi-au facut-o pe alb cu cele cateva modificari.
ce fete spun ca nu e mare lucru in buc? nu stiu magazinele din bacau cum sunt, dar in buc se gasesc multe modele. intr-adevar e distanta mare pana in buc, dar poti sa incerci in iasi. vezi la topicul pe zone dc te ajuta cu ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 15:50 
Diva

ai vreo poza sa imi trimiti si mie sa vad cum este, a fost simpla sau de printesa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 18:21 
Veteran

Citat:
ai vreo poza sa imi trimiti si mie sa vad cum este, a fost simpla sau de printesa

la mine a fost mai complicat pt ca am vrut sa arate de epoca. ceva gen anii 1800.
am pus cateva poze la galerie: https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php?ai=19175
in principiu rochia are un corset mai lung, fara crinolina, doar cu jupe si ar fi trebuit sa fie mai umflata in spate.
partea cu corsetul mai lung te-ar avantaja si pe tine daca zici ca esti mica de la brau in sus. dar tb sa ai grija pt ca am vazut ca e mai greu de facut decat unul normal. la rochia de seara pe care am probat-o initial venea perfect, dar la rochia mea de mireasa l-au facut cam urat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2008, 21:32 
Diva

(X)(X)(X)(X)Ai fost superba!!!!!!!
Eu oricum sper sa ajung saptamana asta si prin Deva sa arunc o privire ca nu vreau sa sar pe prima care imi vine bine:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 10:34 
Diva

este foarte frumoasa , mi-a placut de cum am vazut-o la galaerie.imi place enorm de mult ce ai avut la gat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:16 
Veteran

multumesc :)
marrya, bijuteriile l-am comandat online. de fapt firma respectiva are magazine prin bucuresti si prin tara, fac bijuterii f frumoase si sunt f draguti.
mi-am luat de la ei colierul, cerceii, bratara si butoni pt sotul meu si fratele meu.
chiar ii recomand :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:18 
Diva

vreau site-ul ca sa ma uit si eu.cum sa deschis si in bc moll poate au magazin acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:19 
Veteran

Citat:
vreau site-ul ca sa ma uit si eu.cum sa deschis si in bc moll poate au magazin acolo

ti-am raspuns privat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 13:56 
Diva

sunt superbe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:07 
Nou Venit

Citat:
:nlol:vai exact asha mi se intampla mie!la inceput am declarat ferm si concis ca vreau coronita si voal asa ca la americani daca stiti videoclipul ala de la guns' n 'roses- november rain!imi placea la nebunie voalul ala!acum am trecut de faza aia si am inceput sa ma uit la tipuri de coafuri pt par lung ca ma gandeam ca o sa ma doara capul de la coc nefiind obisnuita!am vazut cateva simpatice la galerie !acum sa speram ca-mi creste parul asta mai repede !daca nu...extention:-`stiu sigur ca nu vreau voal scurt scurt , si nu-mi plac nici alea cu bordura la capat!toata lumea are din ala!

eu am ales in wk trecut...mi-am comandat voal lung...mereu am visat la el...mai ales k rochita are trena si voalul este facut special pt ea...
cu cocul ce sa zic...eu am tot avut parul prins in cocuri pe la diferite nunti si iti pot spune k este f comod..nu te doare nimik atata timp cat el este prins bine si la fel ...te tine f mult..cam 2 zile dc poti dormi asa...dc ai nunta in mijlocul verii este chiar ok k nu te incingi asa tare si de la par...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:27 
Nou Venit

Citat:
multumesc :)
marrya, bijuteriile l-am comandat online. de fapt firma respectiva are magazine prin bucuresti si prin tara, fac bijuterii f frumoase si sunt f draguti.
mi-am luat de la ei colierul, cerceii, bratara si butoni pt sotul meu si fratele meu.
chiar ii recomand :wok:

buna !
imi poti da si mie pe PM site-ul ? eu chiar nu sh ce sa pun la gat ..nu imi plac deloc "chestiile" alea din sticla ieftina care le gasesti peste tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:31 
Veteran

Citat:

buna !
imi poti da si mie pe PM site-ul ? eu chiar nu sh ce sa pun la gat ..nu imi plac deloc "chestiile" alea din sticla ieftina care le gasesti peste tot...

ti-am trimis.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 21:41 
Diva

feteleeee:unsure::unsure:nu e prea devreme daca imi cumpar de acum rochia? ma gandeam sa imi iau o zi de concediu vineri si sa merg sa caut rochita, ca altfel nu voi ajunge. si cum vine mama sambataO:) am si cumpara-o eventual...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:05 
Diva

Citat:
feteleeee:unsure::unsure:nu e prea devreme daca imi cumpar de acum rochia? ma gandeam sa imi iau o zi de concediu vineri si sa merg sa caut rochita, ca altfel nu voi ajunge. si cum vine mama sambataO:) am si cumpara-o eventual...

Nu cred ca-i prea devreme...fina mea are nunta in aug si si-a luat rochita de vreo luna...asa ca daca iti place la nebunie si ii cea ce cauti, poti s-o iei , sa nu-ti para rau mai apoi si mai ales ca o sa ai si un ajutor de nadejde cu tine -pe mamica ta:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]