Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 11:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 12 Feb 2008, 12:05 
Diva

Si am primit intrebarea ce inseamna tiara,si cand a aflat a zis NUUUUUUUUUUUUUU

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:07 
Diva

Citat:
Si am primit intrebarea ce inseamna tiara,si cand a aflat a zis NUUUUUUUUUUUUUU

al meu e mai maleabil din punctul asta de vedere - daca mie imi place si garantez ca va arata bine, nu se baga.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:16 
Diva

al meu e mai direct poate meseria care o are l-a facut asa.cine stie.dar mai mult imi place sa fie direct decat pe ocolite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 12:28 
Veteran

si eu am avut cateva probleme cu gusturile / ideile sotului.
mai ales cand i-am spus sa ne imbracam de epoca a zis ca nici nu se gandeste. dar dupa ce a vazut cateva poze i-a placut f mult.
plus ca de multe ori spune ca nu-i plac nu-stiu-ce haine si eu sa nu port niciodata asa ceva, iar dupa ce ma imbrac incepe cu: "ce bine arati!"
iar rochia a vazut-o in ziua nuntii si i-a placut enorm :D
chiar depinde f mult cum arata un lucru, cu ce e combinat si cum vine pe fiecare. asa ca icercati sa nu va impiedicati in ideile lor. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 13:41 
Diva

daca am lua-o asa timp mai este o sa vedem si o sa probam o groaza de rochii in cazul meu costume in cazul lui.am primit site-ul si m-am uitat mi-au placut toate nu stiam la care sa ma opresc.dar mai astept nu o dau comanda de pe acuma deoarece astept mai inatai sa vad cum va arata rochia si mai apoi o sa decid si ce bijuterii o sa port

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:44 
Diva

Citat:
al meu e mai direct poate meseria care o are l-a facut asa.cine stie.dar mai mult imi place sa fie direct decat pe ocolite

ei, al meu nu e pe ocolite, doar ca nu se pricepe si nu si-a pus niciodata astfel de probleme. el a zis de la inceput ca vrea ca eu sa fiu "glamour" (chiar daca nu poate sa explice exact cum isi imagineaza aceasta notiune) si sa fie o nunta memorabila.

in schimb ma pot baza pe el pe alte tipuri de pregatiri, gen bautura si mancare - la care nu ma pricep eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 14:52 
Diva

si eu ma pot baza pe el la asemenea lucruri dar si la imbracat, cateodata este mai pretentios decat mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 18:14 
Nou Venit

Citat:

atunci incearca o rochita sirena. cred ca ti-ar sta bine.
mie personal nu-mi plac f tare. in primul rand pt ca nu-mi sta bine :p si pe de alta parte mi se par incomode la mers. chiar, sunt incomode?

Uite, las si comentariul ca sa stiti la ce ma refer.
Eu o sa am rochie sirena, din acelasi motiv pe care l-am mai auzit pe aici: am 1.62 m si 47 kg si cu rochie pricess aratam ca o varza creata.
Rochia sirena ma alungeste si imi pune in evidenta niste parti frumoase ale corpului meu.:nwink:
Sotul meu mi-a spus ca nu am de ce sa ascund lucruri frumoase cum ar fi :back: sub crinoline si jupoane.
Si rochia mea are crinolina dar cusuta de rochie si incepand de la genunchi in jos.
Am o capa gen pelerina cu maneci si chiar ca iti da aspect glamour, ca vedetele de cinema din anii '50.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 18:23 
Nou Venit

si nu e deloc incomoda la mers deoarece are volane de la genunchi in jos si iti lasa libertate sa te misti cum vrei.
o prietena a avut rochie princess si tb sa mergem cel putin doua sa o ajutam la toaleta.:D
iar noi avem cha cha cha la dansul de deschidere si va dati seama ca era foarte greu sa dansam cha cha cha in rochie umflata.
nu am luat rochia dupa dans sau dansul dupa rochie dar s-au nimerit de minune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 18:50 
Veteran

Am revenit si eu. Saptamana viitoare incep si eu sa probez rochii. Totusi imi este frica sa o iau ca ar trebui sa mai fac cateva abdomene si as vrea sa-mi mai vina. Si daca ma ingras? Sau slabesc? As lua cu un numar mai mic. Cum ar fi mai bine? Sa mai astept?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 19:22 
Diva

Citat:
Am revenit si eu. Saptamana viitoare incep si eu sa probez rochii. Totusi imi este frica sa o iau ca ar trebui sa mai fac cateva abdomene si as vrea sa-mi mai vina. Si daca ma ingras? Sau slabesc? As lua cu un numar mai mic. Cum ar fi mai bine? Sa mai astept?

in functie de ce model vrei. la cea printesa e ok sa iti iei pe corpul tau asa cum e - si eventual daca slabesti iti fac la salon doua trei pense - fusta fiind ampla nu se vede.
iar corsetul e reglabil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 19:33 
Veteran

Citat:

Uite, las si comentariul ca sa stiti la ce ma refer.
Eu o sa am rochie sirena, din acelasi motiv pe care l-am mai auzit pe aici: am 1.62 m si 47 kg si cu rochie pricess aratam ca o varza creata.
Rochia sirena ma alungeste si imi pune in evidenta niste parti frumoase ale corpului meu.:nwink:
Sotul meu mi-a spus ca nu am de ce sa ascund lucruri frumoase cum ar fi :back: sub crinoline si jupoane.
Si rochia mea are crinolina dar cusuta de rochie si incepand de la genunchi in jos.
Am o capa gen pelerina cu maneci si chiar ca iti da aspect glamour, ca vedetele de cinema din anii '50.

suna f interesant. sa pui poze. abia astept sa vad cum arata.
si-mi place ideea cu cha cha. :D ce melodie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 19:38 
Diva

Citat:
si nu e deloc incomoda la mers deoarece are volane de la genunchi in jos si iti lasa libertate sa te misti cum vrei.
o prietena a avut rochie princess si tb sa mergem cel putin doua sa o ajutam la toaleta.:D
iar noi avem cha cha cha la dansul de deschidere si va dati seama ca era foarte greu sa dansam cha cha cha in rochie umflata.
nu am luat rochia dupa dans sau dansul dupa rochie dar s-au nimerit de minune

fiansi, mai ai doar 11 zile?

cum te simti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 20:21 
Nou Venit

stresata la culme):(. mi se pare ca ceilalti: socri, nasi dorm pe ei si eu cu sotul meu ne agitam ca o sampanie abia desfacuta. mi se pare ca minunata mea rochie sirena nu imi mai vine perfect :x. tip la mama ca nu stie sa mi-o inchida la spate, as tipa si la soacra-mea dar nu-mi permit, asa ca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 20:24 
Nou Venit

Citat:

suna f interesant. sa pui poze. abia astept sa vad cum arata.
si-mi place ideea cu cha cha. :D ce melodie?

I need you - Marc Anthony. Luam lectii particulare si tot repetam dar e greu de dansat. E melodia aia cu "marry me, marry me..." la sfarsit. Pe asta m-a si cerut :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:05 
Diva

Citat:
:nlol: Si al meu a zis la fel,k nu vrea carpa aia in cap,da na sa fac cum vreau eu:D
Sa fie ceva general in zona asta?:nlol::nlol::nlol:si pana la urma nu mai stiu ai voal sau ba?:unsure:eu sunt totusi convinsa ca daca eu consider ca imi sta bien si va fi frumos aranjat ii va placea si lui...pe de alta parte ma gandecs ca mai bine sa iau si in cel mai rau caz daca ma razgandesc nu mai pun...dar as amult mi-a placut:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:14 
Diva

Citat:
I need you - Marc Anthony. Luam lectii particulare si tot repetam dar e greu de dansat. E melodia aia cu "marry me, marry me..." la sfarsit. Pe asta m-a si cerut :neyes:

SUPER!!! abia astept sa ne povestesti dupa si poate sa ne si indemni spre poze filmari puse pe net de la nunta! promit sa nu fur dansul ncii rochia...de mi-as pune barbatul la chacha cred ca mi-ar ruper gatu de trei ori pan sa faca patru pasi, cat despre rochie chiar as arata ca o vinata sau un dovlacel...nu toate are dimensiuni de invidiat:Ddeci nu fur nimic promit, vreau doar sa va admir!
Iti tin pumnii tare tare de tot!!!!O sa vezi ce bine va iesi!!! Cat despre tipate la imbracate, imi pot doar imagina prin ce treci...urmeaza si la noi, ma ingrozesc de ce crizata voi fi:~*:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:17 
Diva

Citat:
in functie de ce model vrei. la cea printesa e ok sa iti iei pe corpul tau asa cum e - si eventual daca slabesti iti fac la salon doua trei pense - fusta fiind ampla nu se vede.
iar corsetul e reglabil

eu ma gandema oare daca mi-as gasi acum rochia si mi-as plati-o, oare nu as putea s-o als la salon? ca sa nu o car acas si nu am unde s-o ascund si nu vad sensul s-o duca mama pe tren ca s-o aduca din nou...plus ca pe principiul ca inainte d enunta sa merg la o ultima proba sa mai poata fi facute ultime eventuale modificari, daca voi reusi sa mai slabesc...O:)
si revin cu intrebarea...oare nu e prea repede sa imi iau rochia?
in cle ami rau caz m-am gandit si s-o las la o prietena...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2008, 22:24 
Diva

mai am o intrebare. saptamana viitoare e targ de nunti la noi in oras. oare sa astept totusi pana atunci? eu ma gandecs ca acolo teoretic sunt mai scumpe toate, sau nu? care sunt beneficiile daca iau de la targ sau direct din magazin? in afara de faptul ca vezi intr-un loc mic mai multe oferte?
fetele? oare trebuia sa scriu la tema targul de nunti? parca am vazut asa ceva pe undeva...dar eu cum ma gandeam acum strict la rochie...:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 10:06 
Diva

vad ca mai sunt si alte miresici care prefera rochiile fara prea multe jupoane, crinoline si multe altele.va tin la curent.am gasit un model la agnes toma care imi place doar ca il fac la comanda la o casa de moda.urmeza s adiscut cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]