Citat:
subscriu la sfatul mariei - trebuie sa simti cand o probezi ca e facuta pentru tine
poti face unele concesii pentru nunta, dar nu cred ca rochia trebuie sa fie una dintre ele.
dar cum ai visat sa fie rochia ta?
off cred ca de fapt asta e problema. ca nu am visat-o neaparat. adica imi plac toate rochiile de mireasa. de cand eram mica si ma postam in fata bisericii de langa casa mea, si a fotografului si ma uitam la toate miresele care veneau vara acolo. si nu ma saturam niciodata de nunti.

acum amintindu-mi rad amuzata..dar atunci era ceva foarte serios. plus ca inca nu-mi vine a crede ca ma casatoresc. si nu mi-am inchipuit niciodata nunta mea pentru ca nu o vedeam intamplandu-se prea repede. si am trecut prin vreo 2 cereri pana la andrei..dar nu a fost sa fie. revenind la subiect, pentru ca am divagat, acum stiu macar ca-mi doresc o rochie de printesa..si sa fie din voal mai mult, decat din organza sau tafta. ma refer in special la partea de jos. ceea ce am si gasit la san patrick, rochia de care va spuneam, badajoz se numeste. pe mine venea foarte frumos si am amutit si eu vazandu-ma in ea. dar cum sunt balanta, oscilez..si nu stiu daca sa fac sau nu pasul cumpararii. tot mai sper ca va aparea o rochita pe care o voi simti din prima A MEA. si cred ca aveti dreptate...la orice pot face concesii numai la rochie nu. si ma refer la concesiile de model, nu de bani. si apoi, acum vine primavara, poate incep sa apara si alte modele, mai am ceva timp la dispozitie. sa nu disper
va multumesc pentru incurajari