Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile??
MesajScris: 16 Feb 2006, 17:29 
Diva

Citat:

De-abia astept(X)
Deja le-am anuntat pe prietenele mele ca le pun la lucru manual, ca la scoala. Ca nu pot sa fac singura 200 si ceva de marturii.:,

Pai alea le dai la restaurant??? Nu la biserica?? Adik cu alte cuvinte..toti cei 200 de invitati vor veni la biserica......sau cum??? :ermm::flower::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:40 
Veteran

Citat:

Unde, mai exact ca si eu tot la chinezi vreau sa ma duc sa cumpar?

Si ce putem sa mai luam de acolo? Crezi ca putem gasi si cocarde? Si pernite? Si stii ce mai vreau eu? Buchete pt domnisoarele de ooare cum am vazut la calinevents pe site, care se prind de incheietura.
Cred ca si cosulete tot pe acolo gasim... O sa fac o expeditie pana acolo dar prin mai, sa se mai incalzeasca.

Dar paharele nu ti le faci tot singura?
Eu o as cumpar 4 pahare de sampanie si o sa le duc sa scrie pe ele numele noastre si ale nasilor si o sa le decorez eu intr-un fel.

material de marturii la cei care vand maruntisuri faza tare e ca mi-e mi-au picat sub ochi intamplator si am luat un pachet de 100 si acum mai vreau dar nu stiu daca mai nimeresc la fix in nebunia aia de acolo dar era in niro afara nu in magazinul inchis sa te uiti la cei cu articole mici si la cei cu nasturi materiale etc buchetei si cocarde am vazut pe lipscani multe la chinezi am auzit ca sunt dar nu am cautat....la pahare ceva fundite cam atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:51 
Diva

Citat:

Si eu tot fundite vreau sa le pun. Sa nu fie prea.... Ca-mi da Iubi cu ele in cap:mellow:

noi avem pahare de sampanie acasa ,chiar e neaparat nevoie sa cumpar unele maifrumoase special pt aceasta ocazie sau pot sa le arnajez pe cele de acasa si le pun o fundita ceva sa arate mai misto? ca iubi al meu e cu pretentii! si nu as vrea sa ma bata la cap!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:13 
Diva

Citat:

noi avem pahare de sampanie acasa ,chiar e neaparat nevoie sa cumpar unele maifrumoase special pt aceasta ocazie sau pot sa le arnajez pe cele de acasa si le pun o fundita ceva sa arate mai misto? ca iubi al meu e cu pretentii! si nu as vrea sa ma bata la cap!:mellow:

la alea de acasa ai putea sa le lipesti o cocarda..ca alea ale invitatilor...sa se asorteze :ok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:20 
Diva

Citat:

daca ai acasa e super. Eu n-am. Dar eu vreau sa si scriu numele noastre pe ele:heart:

sunt frumoase oricum le-ai face chiar daca le cumperi chiar daca le ai acasa. eu le pun o cocarda din aceea,mersi Gina pt sfat si le-am rezolvat pe astea!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:25 
Diva

Citat:

Eu am vazut pe un site...dar nu mai stiu pe care...niste pahare super frumusele argintate si vreau sa iau unele in genul ala si sa le inscriptionez cu numele noastre si ale nasilor :lol:

alexandra , eu am vazut si in ploiesti niste pahare de sampanie frumoase dar daca tu vrei sa scrie numele tau al sotului si nasillor trebuie sa ai bani pt asa ceva. nu prea as vrea sa le cumpar din oras mai bine le iau pe cele care ni le-a luat mama cadou si le aranjez cum imi doreste inimioara ! fiecare cum vrea pt nunta lui!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:32 
Diva

Citat:

Pai daca ai deja paharele frumoase si mai ales ca sunt cadou de la mami tau...go ahead...Fa-le asa cum iti spune inimioara :heart:

ale mele paharele sunt simple ,nu sunt cum cred ca aveti voi deja sau va doriti cu numele vostru si mirelui inscriptionate. dar cred ca simple si aranjate cu ceva arata frumos nu? noi nu vrem sa facem cheltuieli mari ca trebuie sa ne aranjam si apartamentul!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:44 
Diva

Citat:

Si eu m-as strange cu cheltuielile daca as avea motivatia ta....:wok:

da asa e. voi va ganditi cum sa aveti cea mai frumoasa nunta posibila,si eu vreau asta si o sa am chiar daca nu voi avea multi invitati dar macar ne vom simti bine alaturi de familie si prieteni asa mai intim!:ok: nu prea vrem sa intram mult la cheltuieli mai ales ca nu e nunta mare!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:02 
Diva

Citat:

sunt frumoase oricum le-ai face chiar daca le cumperi chiar daca le ai acasa. eu le pun o cocarda din aceea,mersi Gina pt sfat si le-am rezolvat pe astea!;)
:lips::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:12 
Diva

Citat:
:lips::cool:

da ma gandeam sa pun la paharele de sampanie trandafiras alb sau fundite! sunt in dilema , ma mai uit si eu sa vad cum mai sunt si in poze!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:15 
Diva

Citat:

da ma gandeam sa pun la paharele de sampanie trandafiras alb sau fundite! sunt in dilema , ma mai uit si eu sa vad cum mai sunt si in poze!:)

da....vezi la calinevents...ca au multe modele...unele mai super decat altele!:cool::heart::love:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 19:26 
Diva

mersi ,Gina! acum intru pe site sa vad cum arata cele de la ei!;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 277 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]