Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 20:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 15 Feb 2008, 21:30 
Senior

Buna Roxana,
Multumesc pentru raspuns.Ma poti sfatui in legatura cu ornatul sali si cu camerarmanul?aceste doua lucruri inca nu le-am stabili?
De unde ti-ai luat rochita?
Numai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2008, 23:11 
Nou Venit

Citat:
Buna Roxana,
Multumesc pentru raspuns.Ma poti sfatui in legatura cu ornatul sali si cu camerarmanul?aceste doua lucruri inca nu le-am stabili?
Numai bine
Salutare cine imi spune si mie unde trebuie sa trimit mesaj pe forum nu pentru a trimite unei singure persoane. Sunt incepatoare si am si eu nunta pe 31 mai 2008

Sus
Neconectat Profil  

Nou Venit

Citat:
Buna Roxana,
Numai bine
Salutare cine imi spune si mie unde trebuie sa trimit mesaj pe forum nu pentru a trimite unei singure persoane. Sunt incepatoare si am si eu nunta pe 31 mai 2008

Sus
Neconectat Profil  

Nou Venit

Citat:
Buna Roxana,
Numai bine

Sus
Neconectat Profil  

Nou Venit

Salutare tuturor mireselor si bine v-am gasit. Ma bucur sa pot coresponda cu alte mirese si cu cei care ne pot da sfaturi pentru cea mai frumoasa zi din viata noastra. Eu sunt incepatoare dar incerc sa ma descurc. Asi vrea si eu niste sfaturi despre coafuri unde asi putea sa ma duc, despre ornatul salii si altele.Astept cu nerabdare sa comunicam. Sunt Elena din Suceava si am si eu nunta pe 31 mai anul acesta. Mult succes.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2008, 23:34 
Diva

Citat:
Buna Roxana,
Numai bine

rochita de l Cernauti, pt ornat sala am apelat la Perfect party, dc vrei am sa iti trimit si nr lor de tel pe privat, iar cameraman a fost Modest Darja de la Antena 1 Sv.sper sa iti fie de ajutor informatiile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2008, 13:24 
Senior

Multumesc pt info. o zi buna si numai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2008, 11:41 
Senior

Buna draga Elena si sa-ti fie de bine cu nunta(asa cum se yice la romani).espre coafat,eu am o prietena care are un coafor si ma duc la ea,tipa e foarte talentata si voi face niste probe inainte de nunta+ca e foarte economic sa merg la ea,pt ca mariile saloane din Sv au niste preturi super mari.Despre ornatul sali am fost pe la Designe Art,e cea mai veche firma de ornat din oras si am fost multumita,dar inca nu am luat nici o decizie in privinta asta.Eu am hotarat ca dupa jum lui martie sa incep sa ma ocup mai serios cu organizarea.Daca te mai pot juta cu ceva spune-mi.Poate ne si intalnim la o cafea in oras sa schimbam ideii.O zi buna si bafta la organizare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2008, 23:46 
Diva

Citat:
Buna draga Elena si sa-ti fie de bine cu nunta(asa cum se yice la romani).espre coafat,eu am o prietena care are un coafor si ma duc la ea,tipa e foarte talentata si voi face niste probe inainte de nunta+ca e foarte economic sa merg la ea,pt ca mariile saloane din Sv au niste preturi super mari.Despre ornatul sali am fost pe la Designe Art,e cea mai veche firma de ornat din oras si am fost multumita,dar inca nu am luat nici o decizie in privinta asta.Eu am hotarat ca dupa jum lui martie sa incep sa ma ocup mai serios cu organizarea.Daca te mai pot juta cu ceva spune-mi.Poate ne si intalnim la o cafea in oras sa schimbam ideii.O zi buna si bafta la organizare.

e adev Adelina ca la firmele mari de coafura din oras pruturile sunt cam mari, dar la Any eu am dat pe proba 20 ron si pe coafura de mireasa 60...suvitatul a fost mai scump oarecum, care a fost cu 2 sapt inainte de nunta 65 ron.
la Design art am fost si eu prima data si mi-a placut, dar te sfatuiesc sa mai cauti, pt ca ei au preturile cam mari.
de ex la design un scaun de imbracat era 1,55 euro, iar la perfect party 55 eurocenti, asta vb de anul trecut:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 13:23 
Senior

Buna ziua,
La mine e destul de ciudat pt ca la Cabana Caprioara nu sunt scaunde ci banchete(daca ai fost,cred ca stii),nu cred ca le voi orna si acum ca mi-ai spus am sa merg si la Parfect Party sa vad ce oferte au ei.In legatura cu,coafatul am o prietena,la care merg de 3 ani,are salonul ei si am sa merg la ea pt ca imi cunoaste parul stie cum imi sta mai bine s.a.m.d.
Sincer eu am inceput sa am deja emotii si ma gandesc cu groaza in ce stare voi fi cu o luna inainte.
Multumesc mult Roxana pt sfaturi.
o zi buna
adelina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 22:09 
Diva

Citat:
Buna ziua,
La mine e destul de ciudat pt ca la Cabana Caprioara nu sunt scaunde ci banchete(daca ai fost,cred ca stii),nu cred ca le voi orna si acum ca mi-ai spus am sa merg si la Parfect Party sa vad ce oferte au ei.In legatura cu,coafatul am o prietena,la care merg de 3 ani,are salonul ei si am sa merg la ea pt ca imi cunoaste parul stie cum imi sta mai bine s.a.m.d.
Sincer eu am inceput sa am deja emotii si ma gandesc cu groaza in ce stare voi fi cu o luna inainte.
Multumesc mult Roxana pt sfaturi.
o zi buna
adelina

cu mare placere, Adelina!
eu am dat un exemplu cu scaunul, ca la ala mai tineam minte preturile comparative:D
si eu am avut emotii mai mari cu cateva luni inintea nuntii.
in sapt de dinaintea nuntii au trecut ca prin farmec. ca sa nu mai zic de ziua de dinainte si de cea cu pricina:D
la 8 dim, in ziua nuntii am intrat pe forum sa le salut pe fete, iar inainte, am stat pana la 11 pe forum:D
nu aveam nici cel mai mic stres.
iar ziua nuntii a fost ffffff frumoasa si extrem de scurta.
sper sa nu ai emotii prea mari si pana atunci iti doresc spor la pregatiri!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 15:00 
Senior

Buna ziua si multumesc (din nou) pentru sfaturi.Eu mai am 3 luni si 26 de zile pana la nunta si am facut doar contractul la sala,muzica,fotograf si tort pana acum.Ma gandesc sa incep mai serios (sa zicem!!)de la sf martie,adika invitatii etc.,pentru ca si eu si logodnicul meu lucram toata ziua si uneori si in weekend si nu prea avem timp.Eu sper totusi sa rezolv ce pot cu mult timp inaintea nuntii sau mai exact a luni Iunie.Si mai sper sa am concediu macar in saptamana de dinaintea nuntii sa nu fiu stresata si cu munca.IN fine.sunt atatea de rezolvat incat...nu stiu cum ma voi descurca.
O zi buna
te pop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 18:49 
Nou Venit

buna fetelor,cine imi zice si mie de unde sa iau vinul???multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 23:49 
Diva

Citat:
Buna ziua si multumesc (din nou) pentru sfaturi.Eu mai am 3 luni si 26 de zile pana la nunta si am facut doar contractul la sala,muzica,fotograf si tort pana acum.Ma gandesc sa incep mai serios (sa zicem!!)de la sf martie,adika invitatii etc.,pentru ca si eu si logodnicul meu lucram toata ziua si uneori si in weekend si nu prea avem timp.Eu sper totusi sa rezolv ce pot cu mult timp inaintea nuntii sau mai exact a luni Iunie.Si mai sper sa am concediu macar in saptamana de dinaintea nuntii sa nu fiu stresata si cu munca.IN fine.sunt atatea de rezolvat incat...nu stiu cum ma voi descurca.
O zi buna
te pop

Adelina, eu zic sa dati comanda la inv si la verighete pt ca astea dureaza cam 1-2 luni, depinde de firme. noi cand ne interesam de verighete erau firme care le aduceau la 2 luni de la comanda. invitatiile le-am avut in 2-3 sapt.
iarin ceea ce priveste liberul inainte de nunta, eu mi-am luat atunci zilele care sunt date pt cununie. sunt 5 la nr. eu mi-am luat 3 inainte de nunta si 2 dupa, dupa care am bagat concediu...si cel mai important nu te stresa si nu amana pregatirile ca sa ai pe ultima suta o multime de lucruri si timpul sa te preseze.
sa ai spor la pregatiri!

Larisa, eu mi-am luat vinul de la depozit Rozita. am auzit ca e f ok dc ai cum sa il iei si de la Cernauti:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2008, 12:38 
Senior

Buna Larisa o varianta foarte buna este sa-l cumperi de la distribuiitori,direct.Daca nu sunt si alte variante Metro,:champagne:rozita s a m d
In rest,cumstai cu pregatiriile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 14:01 
Nou Venit

Citat:
Buna Larisa o varianta foarte buna este sa-l cumperi de la distribuiitori,direct.Daca nu sunt si alte variante Metro,:champagne:rozita s a m d
In rest,cumstai cu pregatiriile?

buna cu pregatirile sa si asa,pana cum am luat doar bautura,apa,verighetele,invitatiile,am amgajat pe cineve pt decorarea salii si cam atat.te-ai decis la rochita??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 14:01 
Nou Venit

tu cum stai cu pregatirile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 16:50 
Senior

Buna.Stai destul de bine cu pregatiriile.Eu am doar sala,muzica si sampania,insa sper pana la sf lui martie sa mai fac cate ceva.
In leg cu rochita,sunt decisa pe un model si am vb cu cineva din bazar sa mi-o faca la Cernauti.E super asa,eu ii duc modelul de pe net luat,imi ia masurile si imi da comanda la Cernauti si nu costa fosret mult.
Unde faci nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 17:12 
Nou Venit

Citat:
Buna.Stai destul de bine cu pregatiriile.Eu am doar sala,muzica si sampania,insa sper pana la sf lui martie sa mai fac cate ceva.
In leg cu rochita,sunt decisa pe un model si am vb cu cineva din bazar sa mi-o faca la Cernauti.E super asa,eu ii duc modelul de pe net luat,imi ia masurile si imi da comanda la Cernauti si nu costa fosret mult.
Unde faci nunta?

la cine iti dai comanda in bazar??imi poti arata si mie rochiat???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 14:10 
Senior

Buna.Comanda mi-o dau la o cunostinta mai veche,daca vrei te pot recomana si te av ajuta.
Da-mi adresa ta de mail sa-ti trimit poza cu rochita.
O zi buna si spor la pregatiri

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]