Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 16 Feb 2006, 17:27 
Diva

Citat:

Ei, cand va intalniti si vorbiti de nunta, le povestiti ce ati mai facut, si aruncati si voi si ca ati dat avansul la biserica:ok:! Si asa o sa se deschida subiectul, si vedeti ce zic si ei!%%-

da liana o sa bag asta sa vedem ce zic si ei cum nu am apucat sa vorbim prea multe cu ei sa vedem ce zic de asta!
mady,la noi taxa de programare a fost 300.000 si pt preot cred ca e cam un 1.000.000 asa. mi se pare exagerat de scump 5.000.000 pt preoti ca banuiesc ca sunt mai multi nu?:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:34 
Diva

Citat:

Da, sunt 3.

E asa de frumoasa slujba cu 3 preoti...
Unul dintre ei m-a botezat si unul mi-a fost profesor de religie la liceu.
Asa ca as da si mai mult daca ar trebui, ca vreu neaparat sa ma marit acolo.O:)

aha bine ca mi-ai zis,la noi la biserica e doar un singur preot si trebuie sa ii dam cam vren 1.500.000 asa . mie imi place mai bine cu un singur preot!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 17:40 
Diva

Citat:

Pai e bun si cu unu, si poti sa-ti angajezi un cor. Si va fi si mai fain!

la cor sincer nici nu m-am gandit ca doar trebuie sa-mi cante si mie ceva cand intru in biserica la brat de nas sau de tata cum e mai bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 18:08 
Diva

Citat:

Da, mi-e teama ca nu o sa mai pot face in ziua respectiva...Ceea ce ar fi ingrozitor...:(( :(( :((
Din pacate, nu pot ajunge chiar asa usor...eu losuiesc in Bucuresti si fa nunta in Ploiesti si acum ne mutam si am o gramada de chestii pe cap. So...:((

alexandra nu-ti mai face atata probleme,uite eu ma tot chinuiam ca nu gasesc in ziua aceea la biserica care am vrut eu si uite ca am reusit sa platesc taxa de programare si atat ,mai trebuie sa ne intalnim cu preotul. biserica in ploiesti gasesti , stai linistita la capitolul asta! asculta la mine! daca vii in weekend in ploiesti treci pe la biserica vino ori inainte de slujba ori stai dupa ce se termina si vb cu preotul da-ti taxa de programare iti da chitanta si asa e tot!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: data nuntii
MesajScris: 16 Feb 2006, 19:00 
Diva

Citat:

Fetelor, iertati-ma dar eu sunt mai prostuta :((...Ce inseamna sa faci nunta cu dispensa? :~*

Cred ca dispensa e o procura de la teoctist..prin care ptoi sa faci nunta intr-o zi in care in mod normal se posteste!!:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 23:17 
Veteran

Citat:
Posted by mari

Vreau sa te intreb ceva.Ai vorbit la biserica, va cununa deoarece aici pe la noi sunt preoti care nu vor sa cunune in 10 iunie ptr ca e ajunul rusaliilor si nu stiu ce sa mai cred.Nu am fost inca la biserica si sunt curioasa...Mersi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 23:18 
Veteran

Citat:
Posted by gina_d

ce-i aia "ajunul rusaliilor"? in calendarul ortodox spune ca nu se fac nunti in zilele de x, y, z ... nu spune nimic de 10 iunie. si tot acolo scrie ca nu se fac nunti de praznicele imparatesti si in ajunul acestora. rusaliile nu sunt praznic imparatesc. eu zic sa te duci la biserica si sa vorbesti cu preotul care te va cununa si sa-l pui sa-ti explice daca nu vrea sa te cunune. duminica rusaliilor este a opta duminica dupa paste, nu e un praznic imparatesc. punct

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:13 
Diva

Legat de cununia religioasa eu stiu ca nu trebuie sa ne platim singuri cununia ci nasii (acesta este rolul lor principal in nunta, este darul lor altfel sunt doar nasi cu numele) iar in cazul in care nasii nu isi pot permite singuri ar trebui ajutati de parintii mirilor.
Asa cum noi, ca parinti, nu ne putem boteza singuri copiii, nici cununia nu trebuie sa o platim noi ... este o datorie crestineasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 01:26 
Diva

Citat:

Cei doi miri trebuie sa aiba inima curata, sa stie ca se unesc in fata lui Dumnezeu. Nu cred ca conteaza atat de mult ce traditii trebuie repspectate, la ce biserica , cati nasi, cine tine lumanarile, cine plateste, etc.

asta e cel mai important...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 21:35 
Diva

Citat:

asta e cel mai important...:wok:
:lips::heart::ok::wok::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 21:48 
Diva

Citat:
Pentru mine e foarte importanta cununia religioasa. Sunt constienta ca din momentul in care a terminat preotul cu slujba, nu mai poti sa mai dai inapoi.
Pana acum mi-am facut o data bagajele sa plec:D (am si eu piticii mei), dar dupa nunta nu o sa mai am solutia asta la dispozitie:D

da??...noi nu am ajuns in stadiul asta niciodata....dar mi-e frica sa nu fie dupa nunta ceva de acest gen...Doamne fereste!! Trebuie sa te gandesti foarte bine....ca asa cum spui si tu nu mai e cale de intors.....decat divortul..care e destul de enervant!!:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]