Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pregatiri 2008
MesajScris: 21 Feb 2008, 21:31 
Senior

eu,desi mai am mult timp pana la nunta,mi-am facut o agenda in care am scris orice informatie "culeasa" d pe forum sau alte site-uri,ce trb la cununia civila,religioasa,obiceiuri,meniuri,idei despre aranjare sala restaurant,masina si tot ce este legat d o nunta...si mi-am luat si niste poze pe care le pastez intr-un folder in calculator....si pe masura ce realizez cate ceva din agenda bifez..de exemplu primul lucru a fost restaurantul pe care l-am bifat ca si "reusit",iar acum caut lautari,ma documentez,ascult..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 00:01 
Junior

eu m-am gandit asa:
- in ultima saptamana: definitivez lista cu invitatii (in cazul in care ei nu au confirmat prezenta, dau niste telefoane pt a o primi- sau nu)pt a putea comunica restaurantului nr de meniuri (foarte imp, pt a nu te trezi in lipsa sau cu meniuri comandate in plus, degeaba); fac ultimele cumparaturi pt nunta (bere,fructe etc); duc la restaurant toata bautura (valabil pt cei carora bautura nu le este impusa in totalitate de restaurant).
- pt mine: neaparat o sedinta de masaj, tratament cosmetic de improspatare, manichiura, pedichiura. Atentie la rezervarile pt coafor!!! A se face rezervarea inainte cu ctv saptamani, nu in saptamana nuntii. Saloanele bune au deja de pe acum facute programari. Si nu iti este totuna dak coafeza are de pregatit 2 sau 3 mirese (criza de timp, fusareala....).
- o ultima proba la rochia de mireasa, cu pantofii/sandalele.
- cumpar lenjerie, ceva dragutz si pt noaptea nuntii, agrafe, jartelutza....si altele.
- desemnez persoane care se vor ocupa de impodobit masini, servit sampanie/prajitura la starea civila, mici sarcini de care eu probabil voi uita in ziua nuntii.
- inainte cu 1 zi fac bagajelul pt noaptea nuntii.
- stabilesc ultimele detalii cu fetele de la aranjamentele florale.

Posibil sa fi uitat ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 10:19 
Diva

eu sunt atenta la detalii dar nu prea stiu la ce.astept in continuarea sugestii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 12:24 
Diva

Citat:
eu sunt atenta la detalii dar nu prea stiu la ce.astept in continuarea sugestii

si eu cam asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 15:11 
Diva

stam si asteptam, dar tu ai nunta inaintea mea si eu o sa trimesc sugestii si de la tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 16:23 
Diva

Citat:
stam si asteptam, dar tu ai nunta inaintea mea si eu o sa trimesc sugestii si de la tine

evit sa ma uit sa vad cat mai este - mai avem enorm de multe lucruri de facut, inclusiv sa INCEPEM orele de dans

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 16:57 
Diva

cu calm se rezolva toate
cred ca vorbesc asa ca mai am 7 luni, dar nu stiu cum o sa vorbesc cand o sa mai vad ca mai am 2 luni.
si eu o sa iau ore de dans dar cu 1 luna inainte deorece exista posibilitatea sa uit de emotii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 17:35 
Diva

Citat:

evit sa ma uit sa vad cat mai este - mai avem enorm de multe lucruri de facut, inclusiv sa INCEPEM orele de dans

sa nu intrii in panica, si sa nu te enervezi cu nimicurile care probabil din cauza stresului si al timpului putin care mai este, te vor coplesi nitel. va urez bafta la cursurile de dans si sa va iasa perfect :ncouple: si daca deja uiti lucruri, pune-ti multe reminder-uri pe telefon, prin agende, peste tot sa iti sara in ochi. bafta multa la pregatiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 17:38 
Diva

Citat:

sa nu intrii in panica, si sa nu te enervezi cu nimicurile care probabil din cauza stresului si al timpului putin care mai este, te vor coplesi nitel. va urez bafta la cursurile de dans si sa va iasa perfect :ncouple: si daca deja uiti lucruri, pune-ti multe reminder-uri pe telefon, prin agende, peste tot sa iti sara in ochi. bafta multa la pregatiri.

nu ma enervez, doar ca mi se pare foarte greu sa organizez o nunta- sunt atat de multe lucruri la care trebuie sa gandesti si imi e frica sa nu ma trezesc cu o saptamana inainte de nunta ca nu am rezolvat cine stie ce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 15:26 
Diva

Citat:

nu ma enervez, doar ca mi se pare foarte greu sa organizez o nunta- sunt atat de multe lucruri la care trebuie sa gandesti si imi e frica sa nu ma trezesc cu o saptamana inainte de nunta ca nu am rezolvat cine stie ce

intra-devar este greu. mie mi se parea simplu, gandindu-ma ca incep din timp sa adun informatii si sa pregatesc lucrurile. insa..am descoperit ca sunt lucruri pe care nici nu stiu de unde sa la incep; ba mai mult, nici macar o cunostiinta care sa se priceapa nu am, ma refer la anumite domenii cum ar fi grafica pentru invitatii, panoul cu organigrama locurilor la mese..etc. voi apela probabil la o agentie care sa ne ajute, desi nu as fi vrut. mi-ar fi placut sa facem noi doi totul.
nu cred ca tu vei uita ceva. probabil doar vei avea aceasta teama (sau stres, sa-i spunem) pentru ca mai e nitel si e normal sa simti asta. eu iti tin pumnii si te astept cu povesti si cu sfaturi :)si sa iti iasa totul pana la cel mai mic detaliu, exact cum iti doresti %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 15:51 
Diva

Citat:

intra-devar este greu. mie mi se parea simplu, gandindu-ma ca incep din timp sa adun informatii si sa pregatesc lucrurile. insa..am descoperit ca sunt lucruri pe care nici nu stiu de unde sa la incep; ba mai mult, nici macar o cunostiinta care sa se priceapa nu am, ma refer la anumite domenii cum ar fi grafica pentru invitatii, panoul cu organigrama locurilor la mese..etc. voi apela probabil la o agentie care sa ne ajute, desi nu as fi vrut. mi-ar fi placut sa facem noi doi totul.
nu cred ca tu vei uita ceva. probabil doar vei avea aceasta teama (sau stres, sa-i spunem) pentru ca mai e nitel si e normal sa simti asta. eu iti tin pumnii si te astept cu povesti si cu sfaturi :)si sa iti iasa totul pana la cel mai mic detaliu, exact cum iti doresti %%-

multumesc mult de incurajari - norocul meu este ca a inceput si cristi sa se implice si chiar sa se priceapa, si acum ca le rezolvam pe toate impreuna pare mult mai usor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 16:46 
Diva

sper ca si al meu o sa ajunga sa se implice cand o sa vada ca mai este putin, deoarece acuma este asa de pasiv.
si tot imi zice ca el nu are voie sa fie strsat deorece se chinuie sa se lase fumat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 18:42 
Diva

Citat:
sper ca si al meu o sa ajunga sa se implice cand o sa vada ca mai este putin, deoarece acuma este asa de pasiv.
si tot imi zice ca el nu are voie sa fie strsat deorece se chinuie sa se lase fumat

stiu si eu cum e cand te chinui sa te lasi de fumat - fara sa iti faca nimeni nimic esti stresat. asa ca intelege-l vreo 2-3 saptamani pana ii trece perioada cea mai grea. si eu ziceam la inceput ca la al meu nu-i pasa de nunta..... dar uite ca acuma ca mai e putin timp se implica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 03:09 
Diva

chiar asa...cred ca trebuie sa fie tare greu sa te lasi de fumat. si ii admir pe cei care vor sa se lase si chiar reusesc :napplause: eu nu fumez si sper sa nici nu fumez vreodata.
cristina, bravo ca viitorul tau sot se implica. asa te vei simti mai in siguranta, si poate nu vei mai avea teama atat de mare ca uiti ceva, pentru ca stii ca ai pe cine sa te bazezi. deja aveti prima proba in casnicie :nmarried: Marrya, mai aveti inca destul timp sa va apucati in amanunt de pregatiri si sa streseze viitorul tau sot si mai mult decat acum. trebuie doar sa ii mai dai si tu directiile in care sa te ajute. si eu am avut o spaima ca ma voi ocupa singura de planuri si aranjamente, dar pana la urma, bombardandu-l pe andrei al meu cu mailuri si cu mesaje pe messenger cu diverse firme, poze sau intrebari..a inceput sa ii placa. si acum el e cel care trage de mine :npray: multumesc Lui Dumnezeu.
va pup si spor la pregatiri. mai ales tie cristina :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 09:59 
Diva

si eu sper

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 10:03 
Diva

si eu sper ca o sa se lase de fumat
stiu ca timp mai este dar eu trebuie in mare parte sa mi le pun pe toate la punct deoarce inainte de nunta cu luna si jumatate colega mea naste, iar seful nu vrea sa mai angajeze pe altcineva si o sa am un volum de treaba dublu, iar de concediu nici nu se pune problema.vin la munca pana cu o zi inainte de nunta.
nu e chiar placut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 12:11 
Diva

Citat:
si eu sper ca o sa se lase de fumat
stiu ca timp mai este dar eu trebuie in mare parte sa mi le pun pe toate la punct deoarce inainte de nunta cu luna si jumatate colega mea naste, iar seful nu vrea sa mai angajeze pe altcineva si o sa am un volum de treaba dublu, iar de concediu nici nu se pune problema.vin la munca pana cu o zi inainte de nunta.
nu e chiar placut.

dar eu stiam ca legal ai dreptul la 5 zile de concediu cand ai nunta. pe care ti le poti lua inainte sau dupa. imi si dau seama cat de mult o sa poti sa te concentrezi la servici vineri, cand tu sambata ai nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 13:04 
Diva

stiu si eu ca legal ai dreptul la 5 zile de concediu, dar eu o sa mi le iau dupa nunta, in cazul in care o sa se poata.
vineri nu vin la munva inainte de nunta, cred ca m-am exprimat aiurea.era 7 dimineata.in perioada aceea o sa fiu de toate.asta este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 13:58 
Diva

Citat:
stiu si eu ca legal ai dreptul la 5 zile de concediu, dar eu o sa mi le iau dupa nunta, in cazul in care o sa se poata.
vineri nu vin la munva inainte de nunta, cred ca m-am exprimat aiurea.era 7 dimineata.in perioada aceea o sa fiu de toate.asta este

va fi greu pentru tine si sa pregatesti totul si sa mergi la servici pana in ultima clipa. da, legal ai 5 zile pentru casatorie si depinde de tine cand ti le iei. poate e mai bine ca le iei dupa..macar sa te destinzi si sa savurezi un concediu proaspat casatorita :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 14:04 
Diva

sa vedem si sa le pot lua
daca nu exista toate sansele ca luni dupa nunta sa fiu la munca

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 304 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]