Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 13 Feb 2008, 10:34 
Diva

nu neparat deorece exista posibilitatea ca la targ sa nu gasesti nimic care sa iti placa.de obicei este aglomerat si nu ai cum sa te uititi calumea la rochii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 11:22 
Veteran

Citat:

I need you - Marc Anthony. Luam lectii particulare si tot repetam dar e greu de dansat. E melodia aia cu "marry me, marry me..." la sfarsit. Pe asta m-a si cerut :neyes:

super!!
acum chiar ca as vrea sa vad cum dansati! ;)
si e normal sa fii nervoasa. eu am facut o criza cu plansete, tipete si tot tacamu' cu vre-o 2 zile inainte de nunta :D
dar o sa iasa totul bine.
casa de piatra!:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 16:28 
Veteran

Citat:

eu ma gandema oare daca mi-as gasi acum rochia si mi-as plati-o, oare nu as putea s-o als la salon? ca sa nu o car acas si nu am unde s-o ascund si nu vad sensul s-o duca mama pe tren ca s-o aduca din nou...plus ca pe principiul ca inainte d enunta sa merg la o ultima proba sa mai poata fi facute ultime eventuale modificari, daca voi reusi sa mai slabesc...O:)
si revin cu intrebarea...oare nu e prea repede sa imi iau rochia?
in cle ami rau caz m-am gandit si s-o las la o prietena...(?)

Asta a fost si intrebarea mea. Totusi merg sa probez si vad atunci ce si cum. Intreb daca o pot modifica in caz de modificari corporale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 16:31 
Veteran

Citat:
mai am o intrebare. saptamana viitoare e targ de nunti la noi in oras. oare sa astept totusi pana atunci? eu ma gandecs ca acolo teoretic sunt mai scumpe toate, sau nu? care sunt beneficiile daca iau de la targ sau direct din magazin? in afara de faptul ca vezi intr-un loc mic mai multe oferte?
fetele? oare trebuia sa scriu la tema targul de nunti? parca am vazut asa ceva pe undeva...dar eu cum ma gandeam acum strict la rochie...:nblink:

Eu merg saptamana viitoare si la magazine dar nu voi cumpara apoi la targ sa vad ce e si acolo si apoi ma decid. Sa nu stau pe ganduri ca poate la targ erau mai faine, poate la magazin. Merg peste tot si sper sa gasesc rochia perfecta:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2008, 21:42 
Diva

Citat:
Eu merg saptamana viitoare si la magazine dar nu voi cumpara apoi la targ sa vad ce e si acolo si apoi ma decid. Sa nu stau pe ganduri ca poate la targ erau mai faine, poate la magazin. Merg peste tot si sper sa gasesc rochia perfecta:neyes:

Asa ma gandeam si eu, las c anu intrara zilele ins ac, le iau la talpasita cu mama incet si daca iese cea mai superba rochie a la bibicutza in calea noastra o luam daca nu, mai cautam:nblink:timp Doamne-ajuta mai este destul!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 14:05 
Diva

Citat:
Asa ma gandeam si eu, las c anu intrara zilele ins ac, le iau la talpasita cu mama incet si daca iese cea mai superba rochie a la bibicutza in calea noastra o luam daca nu, mai cautam:nblink:timp Doamne-ajuta mai este destul!:ok:

dar e mai bine sa cauti din timp - acuma deja cauta rochii toate fetele care au nunta in primavara - si sa nu risti sa se cumpere modelele cele mai frumoase.

cel putin de unde mi-am luat eu se aprovizioneaza in ianuarie - asa ca in iulie de exemplu raman doar modelele uratele si cele prea extravagante

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2008, 13:37 
Diva

a mai probat cineva rochii? dupa week-end vrem povesti despre rochii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2008, 02:05 
Diva

Citat:
a mai probat cineva rochii? dupa week-end vrem povesti despre rochii

da, am probat eu cateva rochite de la san patrick, la magazinul sposa del amore si novias. trebuie sa spun ca mi-e drag sa merg la sposa del amore, e o doamna foarte dragutza si rabdatoare si nu ti-e teama sa probezi chiar daca nu esti convinsa de niciun model. stiu ca asa ar trebui sa fie peste tot, din pacate insa in tara noastra in multe magazine, si parca cu atat mai mult intr-unul cu rochii de mirese, e foarte greu sa gasesti oameni draguti care sa te si ajute in a-ti gasi rochia; de obicei te fac sa te simti prost daca esti nehotarat sau daca vrei sa probezi mai multe rochii.
inca nu am vazut o rochie pe care sa o simt a mea 100%.... logodnicul meu m-a vazut in cateva, cand le probam si i-a placut un model de la San Patrick. cred ca pana la urma acel model va ramane, ca nu stiu daca mai am unde sa intalnesc, vad sau proba rochia mea 100% :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2008, 10:00 
Diva

mai ai timp pana la nunta asa ca nu te grabi sa iti cumperi ceva iar apoi sa iti para rau.sfatul meu.....mai asteapta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2008, 14:24 
Diva

Citat:
mai ai timp pana la nunta asa ca nu te grabi sa iti cumperi ceva iar apoi sa iti para rau.sfatul meu.....mai asteapta

subscriu la sfatul mariei - trebuie sa simti cand o probezi ca e facuta pentru tine

poti face unele concesii pentru nunta, dar nu cred ca rochia trebuie sa fie una dintre ele.

dar cum ai visat sa fie rochia ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2008, 16:52 
Diva

Citat:

subscriu la sfatul mariei - trebuie sa simti cand o probezi ca e facuta pentru tine

poti face unele concesii pentru nunta, dar nu cred ca rochia trebuie sa fie una dintre ele.

dar cum ai visat sa fie rochia ta?

off cred ca de fapt asta e problema. ca nu am visat-o neaparat. adica imi plac toate rochiile de mireasa. de cand eram mica si ma postam in fata bisericii de langa casa mea, si a fotografului si ma uitam la toate miresele care veneau vara acolo. si nu ma saturam niciodata de nunti. :~* acum amintindu-mi rad amuzata..dar atunci era ceva foarte serios. plus ca inca nu-mi vine a crede ca ma casatoresc. si nu mi-am inchipuit niciodata nunta mea pentru ca nu o vedeam intamplandu-se prea repede. si am trecut prin vreo 2 cereri pana la andrei..dar nu a fost sa fie. revenind la subiect, pentru ca am divagat, acum stiu macar ca-mi doresc o rochie de printesa..si sa fie din voal mai mult, decat din organza sau tafta. ma refer in special la partea de jos. ceea ce am si gasit la san patrick, rochia de care va spuneam, badajoz se numeste. pe mine venea foarte frumos si am amutit si eu vazandu-ma in ea. dar cum sunt balanta, oscilez..si nu stiu daca sa fac sau nu pasul cumpararii. tot mai sper ca va aparea o rochita pe care o voi simti din prima A MEA. si cred ca aveti dreptate...la orice pot face concesii numai la rochie nu. si ma refer la concesiile de model, nu de bani. si apoi, acum vine primavara, poate incep sa apara si alte modele, mai am ceva timp la dispozitie. sa nu disper :flowers:
va multumesc pentru incurajari :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2008, 18:37 
Diva

Citat:

off cred ca de fapt asta e problema. ca nu am visat-o neaparat. adica imi plac toate rochiile de mireasa. de cand eram mica si ma postam in fata bisericii de langa casa mea, si a fotografului si ma uitam la toate miresele care veneau vara acolo. si nu ma saturam niciodata de nunti. :~* acum amintindu-mi rad amuzata..dar atunci era ceva foarte serios. plus ca inca nu-mi vine a crede ca ma casatoresc. si nu mi-am inchipuit niciodata nunta mea pentru ca nu o vedeam intamplandu-se prea repede. si am trecut prin vreo 2 cereri pana la andrei..dar nu a fost sa fie. revenind la subiect, pentru ca am divagat, acum stiu macar ca-mi doresc o rochie de printesa..si sa fie din voal mai mult, decat din organza sau tafta. ma refer in special la partea de jos. ceea ce am si gasit la san patrick, rochia de care va spuneam, badajoz se numeste. pe mine venea foarte frumos si am amutit si eu vazandu-ma in ea. dar cum sunt balanta, oscilez..si nu stiu daca sa fac sau nu pasul cumpararii. tot mai sper ca va aparea o rochita pe care o voi simti din prima A MEA. si cred ca aveti dreptate...la orice pot face concesii numai la rochie nu. si ma refer la concesiile de model, nu de bani. si apoi, acum vine primavara, poate incep sa apara si alte modele, mai am ceva timp la dispozitie. sa nu disper :flowers:

eu cred ca nu ai gasit rochia potrivita.si eu sunt balanta si nu am incercat decat 5 rochii...si una am cumparat-o.
tocmai ca sa nu oscilez.
e normal sa iti placa mai multe.sunt atatea rochii frumoase.....
dar o sa o gasesti pana la urma pe cea potrivita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2008, 19:25 
Diva

Citat:

nu trebuie neaparat sa stii cum vrei tu sa fie rochia ta - in momentul cand o sa o iei pe tine pe ACEEA o sa stii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2008, 01:39 
Diva

eu cred ca nu ai gasit rochia potrivita.si eu sunt balanta si nu am incercat decat 5 rochii...si una am cumparat-o.
tocmai ca sa nu oscilez.
e normal sa iti placa mai multe.sunt atatea rochii frumoase.....
dar o sa o gasesti pana la urma pe cea potrivita.

cred ca ai dreptate. si eu sper ca va fi asa. oricum o sa va povestesc de indata ce se va intampla asta. bafta tuturor celor care-si cauta rochitza. :nbride: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2008, 20:23 
Diva

Logodnica nu te grabi!
Si eu am stresez since rca intru in magazine si ies la fle de repede. Vad rochii extravagante sau din matriale ce imi par extrem de duzina sau colorate. Uneori am imrpesia ca sunt prea pretentioasa, maia les cand ma intreaba vanzatoarea ce fel de rochie m-ar interesa zic simpla fara tranpsarente si se apuca s ami le arate toate care sunt transparente si colorate si altele nua re si cand ii zic ca vreau altfel face o fata acra:x
:((dar sunt convinsa ca undeva voi gasi rochia...adica sper?(?)O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2008, 23:15 
Diva

Citat:
Logodnica nu te grabi!
Si eu am stresez since rca intru in magazine si ies la fle de repede. Vad rochii extravagante sau din matriale ce imi par extrem de duzina sau colorate. Uneori am imrpesia ca sunt prea pretentioasa, maia les cand ma intreaba vanzatoarea ce fel de rochie m-ar interesa zic simpla fara tranpsarente si se apuca s ami le arate toate care sunt transparente si colorate si altele nua re si cand ii zic ca vreau altfel face o fata acra:x
:((dar sunt convinsa ca undeva voi gasi rochia...adica sper?(?)O:)

mersi bibicutza. e bine sa stii ca nu esti "defecta" si ca mai trec fete prin aceleasi emotii si intrebari ca si tine :njump: oricum, as mai avea un singur loc de vizitat. in general nu am intrat in prea multe magazine, din acelasi motiv ca si tine. se vedea clar din vitrina ce fel de rochii erau acolo si nu ma atrageau; iar unde am incercat totusi sa intru sa ma uit, la standurile de la romexpo, am iesit imediat fiindca erau atat de transparetne, atat de inzorzonate sau atat de in doua piese incat iti venea sa:gun::rolleyes: de ceva timp nici nu m-am mai dus sa ma uit dupa rochii. acum poate ca a venit primavara sa ma pun pe vizitat nitel. abia astept:ndance: bafta si tie la cautat si ne tinem la curent, nu :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 00:40 
Diva

Categoric!!!
Imi place cum gandesti:D
Saptamana viitoare am doua zile libere intre joabe si asa ca dau o fuga prin Timisoara. Ma gandeam sa iau si nasa cu mine dar de ma infoi de mofturi iar mi si mila de saraca:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 02:03 
Diva

Citat:
Categoric!!!
Saptamana viitoare am doua zile libere intre joabe si asa ca dau o fuga prin Timisoara. Ma gandeam sa iau si nasa cu mine dar de ma infoi de mofturi iar mi si mila de saraca:~*

dar noi ne tot "plangem" de cautat rochitze..dar nu mai e nimeni care sa ne povesteasca daca si-a gasit rochia, cum e, unde o astepta rochitza..si tot asa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 02:05 
Diva

Citat:
Categoric!!!

si inca ceva...nu te infoi prea tare cu nashica ta saraca. las-o sa se simta si ea bine ca isi da cu parerea si apoi..stii tu mai bine ce vrei si ce iti place. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 16:49 
Diva

sa intelegem ca in week-end nimeni nu a probat rochii?

nimeni nu si-a gasit rochie?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]