Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 10:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 14 Feb 2008, 13:37 
Diva

Citat:

Due date ii aprilie 6, dar toata lumea ma sperie ca o sa vina mai repede...dupa cat ii de mare burtica :)) Asa ca sapt asta ne grabim sa ii facem camera sa fiu eu linistita ca suntem pregatiti :) caruciorul si scaunul de masina deja is montate, leaganul la fel...femeie nebuna ce sunt eu...:))

bamba, mai pune poze, ca sunt curioasa cum esti :D...
si noi ne-am apucat de pregatiti camera copilului: am schimbat geamurile, am varuit, am scos mobila si acum suntem in cautari de mobila pt bebe :D... weekendul asta sunt foarte hotarata sa-i cumparam patut si inca mai prospectam piata pentru carucior si scaun de masina... ce fel de carucior ati luat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 17:40 
Diva

Citat:

bamba, mai pune poze, ca sunt curioasa cum esti :D...
si noi ne-am apucat de pregatiti camera copilului: am schimbat geamurile, am varuit, am scos mobila si acum suntem in cautari de mobila pt bebe :D... weekendul asta sunt foarte hotarata sa-i cumparam patut si inca mai prospectam piata pentru carucior si scaun de masina... ce fel de carucior ati luat?

Trebuie sa imi fac poze recente...ultimele is de la 28 de sapt...acum am 32 si cateva zile asa ca nu prea mai sunt de actualitate...da is destula stai linistita...15.7 kg mai tarziu...

Am primit un carucior cu scaun de masina tare meserias...mi-au facut baby shower-ul surpriza sambata asta care a trecut si am primit f multe lucruri pe Alexia...uite iti pun linkul de la carucior sa vezi de care ii...
http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2400884
Al meu e pe alta culoare insa nu il gasesc acum; e un sistem care vine impreuna...car seatul sa pune deasupra peste stroller pana ii mare destul sa stea singur in carucior...

Si asta ii scumpetea de leagan...http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2448200

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2008, 19:06 
Diva

Citat:

Trebuie sa imi fac poze recente...ultimele is de la 28 de sapt...acum am 32 si cateva zile asa ca nu prea mai sunt de actualitate...da is destula stai linistita...15.7 kg mai tarziu...

Am primit un carucior cu scaun de masina tare meserias...mi-au facut baby shower-ul surpriza sambata asta care a trecut si am primit f multe lucruri pe Alexia...uite iti pun linkul de la carucior sa vezi de care ii...
http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2400884
Al meu e pe alta culoare insa nu il gasesc acum; e un sistem care vine impreuna...car seatul sa pune deasupra peste stroller pana ii mare destul sa stea singur in carucior...

Si asta ii scumpetea de leagan...http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2448200

imi place caruciorul. l-am cautat si la noi pe net si e in jur de 10 mil (1000 lei) fara scaun de masina... iar leaganul e superb!!! :love:
super cadouri, pacat ca noi nu avem traditia asta :D (spuse mica profitoare din mine :p)...
inca astept poze :D... mai fac si eu si mai pun, ca nu am mai facut de la revelion (pozele de la instrumente)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 15:18 
Diva

Citat:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?
productId=2400884

waaa Bamba, e super leaganul, oare se gaseste si la noi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2008, 18:00 
Diva

Citat:

waaa Bamba, e super leaganul, oare se gaseste si la noi?

Nu stiu ce sa zic...cumnata-mea cand a fost in vizita sapt trecuta la noi, a zis ca nu a vazut leganele din astea in Rom...ca si-ar fi luat si ea pt nepoata-mea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 13:54 
Diva

Citat:

Nu stiu ce sa zic...cumnata-mea cand a fost in vizita sapt trecuta la noi, a zis ca nu a vazut leganele din astea in Rom...ca si-ar fi luat si ea pt nepoata-mea...

buna fetelor

ce parere aveti despre a ramane insarcinata inainte de nunta? (in sensul ca nunta e deja programata)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 14:41 
Diva

Citat:

buna fetelor

ce parere aveti despre a ramane insarcinata inainte de nunta? (in sensul ca nunta e deja programata)

Da-i drumu'! ce mai astepti? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 15:10 
Diva

Citat:

Da-i drumu'! ce mai astepti? :D

merci de sfat - ca asa ma gandeam si eu, ca oricum nici nu putem sti daca iese din prima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 17:19 
Diva

sa ne anunti si pe noi daca a iesit din prima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 17:42 
Diva

Citat:

buna fetelor

sincer? eu nu te-as sfatui. pentru ca e riscant. o nunta e obositoare, oricat ar fi ea de frumoasa. iar oboseala este ultimul lucru de care ai nevoie in sarcina, indiferent de varsta sarcinii. dar, daca va doriti copii imediat, va puteti intoarce mai multi din luna de miere :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Feb 2008, 18:45 
Diva

Citat:

sincer? eu nu te-as sfatui. pentru ca e riscant. o nunta e obositoare, oricat ar fi ea de frumoasa. iar oboseala este ultimul lucru de care ai nevoie in sarcina, indiferent de varsta sarcinii. dar, daca va doriti copii imediat, va puteti intoarce mai multi din luna de miere :D

si la aspectul asta ma gandesc - ca poate mai bine mai astept decat sa am o sarcina pierduta, Doamne fereste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 09:52 
Diva

poti sa fie o sarcina pierduta nu neaparat daca faci efort sau te distrezi si esti obosita.sa fie o sarcina cu probleme din motive.sunt multe.
stiu persoana care cu 2 zile sa nasca a fost la nunta sa distrat a dansat.asa ca.
cum vrea domnul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 11:42 
Diva

Citat:

si la aspectul asta ma gandesc - ca poate mai bine mai astept decat sa am o sarcina pierduta, Doamne fereste.

cristna, cati ani ai de te grabesti asa sa faci bebe?
eu as face prima data nunta, ca nu au intrat zilele in sac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 12:20 
Diva

Citat:

cristna, cati ani ai de te grabesti asa sa faci bebe?
eu as face prima data nunta, ca nu au intrat zilele in sac...

in aprilie fac 27 de ani, si cristi in curand 28. dar cred si eu ca astept nunta - mai ales ca doctorul mi-a dat niste vitamine si minerale, si sa apuce sa isi faca efectul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 16:46 
Diva

Citat:

in aprilie fac 27 de ani, si cristi in curand 28. dar cred si eu ca astept nunta - mai ales ca doctorul mi-a dat niste vitamine si minerale, si sa apuce sa isi faca efectul.

foarte bine.Asa e cel mai bine.
Ar fii pacat sa iti fie greata la nunta ta.;....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:20 
Diva

Citat:

foarte bine.Asa e cel mai bine.
Ar fii pacat sa iti fie greata la nunta ta.;....

Mai are 2 luni si un pic pana la nunta...sa presupunem ca ramane din prima luna de incercare, atunci sarcina o sa aiba cam 4-5 sapt (bine asta depinde de perioada ciclului in care ii acum...)Greturile de obicei incep cam dupa 6-7 sapt, deci ar trebui sa fie gata cu nunta...dar nu mergi in luna de miere? ca nu ii prea fun sa iti fie rau cand tu vrei sa te distrezi! :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 21:02 
Diva

Citat:

Mai are 2 luni si un pic pana la nunta...sa presupunem ca ramane din prima luna de incercare, atunci sarcina o sa aiba cam 4-5 sapt (bine asta depinde de perioada ciclului in care ii acum...)Greturile de obicei incep cam dupa 6-7 sapt, deci ar trebui sa fie gata cu nunta...dar nu mergi in luna de miere? ca nu ii prea fun sa iti fie rau cand tu vrei sa te distrezi! :))

mai bine concep bebelul in luna de miere....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 22:01 
Diva

Citat:

mai bine concep bebelul in luna de miere....

in luna de miere vom incerca - mi-e doar frica sa nu fie probleme. oricul dl doctor ne-a zis ca daca 3 luni nimic sa ne intoarcem. dar eu sper ca va fi ok si o sa am o fetita frumoasa.

m-am gandit sa amanam totusi pana dupa nunta, ca daca la nastere se apuca bunica sa calculeze e vai si amar de noi. are o gura....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2008, 11:15 
Diva

Citat:

in luna de miere vom incerca - mi-e doar frica sa nu fie probleme. oricul dl doctor ne-a zis ca daca 3 luni nimic sa ne intoarcem. dar eu sper ca va fi ok si o sa am o fetita frumoasa.

m-am gandit sa amanam totusi pana dupa nunta, ca daca la nastere se apuca bunica sa calculeze e vai si amar de noi. are o gura....

de parca mai conteaza ce zice.....cand are stranepoti....:nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2008, 17:45 
Diva

eu una zic sa astepti sa treaca nunta! parerea mea;)
am si eu o intrebare pt mamici, viitoare, in devenire etc. voi v-ati facut o analiza care se numeste CMV cytomegalovirus? ca eu am fost la doctor sa-mi citeasca analizele si toate sunt ok mai putin asta. nu am anticorpi pt el adica...stiti mai multe despre el? eu una am aflat ca dc il iei in timpul sarcinii copilul se naste cu malformatii..dar ma intreb cat de usor se ia, cum il iei..
merci!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]