Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 26 Feb 2008, 17:18 
Veteran

Citat:
voi ce preferati pt ginerica: cravata, lavaliera sau papipon.astept parerile voastre

mie imi place lavaliera

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:20 
Diva

Citat:
voi ce preferati pt ginerica: cravata, lavaliera sau papipon.astept parerile voastre

sincer, mi-ar placea mai mult cu papion. dar depinde foarte mult de stilul mirelui si de tinuta lui, daca e inalt, mai plinut sau mai slab..etc daca mirele tau va alege un tuxedo sau frac, clar va avea papion. si ca si la Oscar, tinuta cea mai eleganta este tuxedo-ul. :nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:21 
Diva

si mie imi place lavaliera dar cica nu se mai poarta de cativa ani.eu nu prea tin cont de moda de ce se poarta sau nu, dar parca nu as vrea ca el sa fie caraghios, si sa comenteze lumea zicand uite-l si pe asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:23 
Veteran

Citat:
hai sa va intreb eu ceva..sper sa nu fiu in alt topic... cum ati procedat voi sau cum veti proceda cu invitatul la nunta a colegilor de servici? eu stau in birou cu alti 5 colegi (1 baiat si 4 fete) si nu as vrea sa ii invit pe toti la nunta mea. oare nu e lipsit de bun simt sa nu ii invit pe toti? (din firma voi mai invita si alte persoane..dar din birou as vrea doar pe 2 dintre fete sa invit). voi cum ati proceda?

eu lucrez de 4 luni in alt loc de munca si nu cred ca o sa invit pe nimeni de aici,nu prea mi-am facut cine stie ce prieteni apropiati, poate pentru ca sunt si la inceput.

dar o sa invit cativa colegi de fostul loc de munca, dar nu pe toti, eu o sa spun ca fac nunta mai restrans si invit doar cativa prieteni

apoi daca nu esti prea apropiata de ceilalti colegi de birou, chiar daca le faci invitatia, poate nu o s-o onoreze

Sus
Neconectat Profil  

Diva

o sa aiba un costum clasic negru, cu vesta.
lui nu ii place papionul, imi spune ca nu este pinguin

Sus
Neconectat Profil  

Diva

Citat:
hai sa va intreb eu ceva..sper sa nu fiu in alt topic... cum ati procedat voi sau cum veti proceda cu invitatul la nunta a colegilor de servici? eu stau in birou cu alti 5 colegi (1 baiat si 4 fete) si nu as vrea sa ii invit pe toti la nunta mea. oare nu e lipsit de bun simt sa nu ii invit pe toti? (din firma voi mai invita si alte persoane..dar din birou as vrea doar pe 2 dintre fete sa invit). voi cum ati proceda?

pai nu le da invitatiile la birou.mergi la ele acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:26 
Diva

sfatul meu da invitatie la toti cei de la tine din birou, iti place nu asta este.
dupa aceea iese discutie si multe altele si nu cred ca tu ai vrea asa ceva, stiind ca iti petreci cu ei cam jumatate din zi.eu de exemplu de la birou invit 6 perechi, pentru ca nu as putea renunta la nici una.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:30 
Veteran

Citat:

pai nu le da invitatiile la birou.mergi la ele acasa.

e o idee buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:31 
Diva

si nu crezi ca nu o sa se afle

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:34 
Diva

sa o iau in ordine..nici eu nu am mai mult de 5 luni la acest loc de munca. insa stam toate 6 persoanele intr-o camera cat o sufragerie ca sa zic asa...si toti stiu ca se intampla in vara evenimentul. am incercat si reusesc pe cat posibil sa nu ii implic in absolut nimic pe niciunul dintre colegi. mi-ar surade ideea sa le dau invitatiile undeva in afara biroului celor pe care ii invit. pe de alta parte, sunt niste colegi destul de barfitori si vorba Marryei..nu as vrea sa intru in gura lor. insa nici sa fiu obligata sa ii chem la nunta si sa le vad mutra in fiecare minut din acea seara nu ma incanta. mai ales ca stiu ca vor veni daca ii invit; ca ma tot bat la cap cu intrebari, ca daca mi-am luat rochie, daca am mai cumparat ceva, ca daca ma pregatesc etc..si eu am fost f monosilabica cu acest subiect. probabil ca voi spune ca o facem in familie si cu prietenii foarte apropiati si gata. sper sa fie bine...om mai vedea in urmatoarele 2 luni pana dam comanda de invitatii si pana incep sa le distribui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:36 
Diva

Citat:
o sa aiba un costum clasic negru, cu vesta.
lui nu ii place papionul, imi spune ca nu este pinguin

pai marrya, daca are costum clasic cu vesta, probabil ca merge mai bine o lavaliera ca sa fie elegant. dar daca spuneti voi ca nu se mai poarta..poate si o cravata clasica si in ton cu rochia ta si cu batista de la buzunar sa fie perfecta :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:45 
Diva

Mai bine nu le dai la nici unul si este mai bine.eu lucrez de 3 ani la acest loc de munca si suntem destul de apropiati, iar daca nu i-as invitata cred ca m-as simti penibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:46 
Diva

camasa o sa fie in ton cu tot cu rochia deci cravata o sa fie mai inchis

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 17:48 
Diva

Citat:
Mai bine nu le dai la nici unul si este mai bine.eu lucrez de 3 ani la acest loc de munca si suntem destul de apropiati, iar daca nu i-as invitata cred ca m-as simti penibil

ai dreptate, asa eram la fostul loc de munca. de unde vom si invita 3 cupluri pentru ca ne-am inteles mereu bine si am ramas prieteni buni. si am lucrat vreo 5 ani acolo..spre 6.e normal sa iti ramana o parte din tine acolo. :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:07 
Diva

Citat:

ai dreptate, asa eram la fostul loc de munca. de unde vom si invita 3 cupluri pentru ca ne-am inteles mereu bine si am ramas prieteni buni. si am lucrat vreo 5 ani acolo..spre 6.e normal sa iti ramana o parte din tine acolo. :(

Mama da cat ati mai scris de ieri si pana azi...:))) se vede ca au venit ajutoare proaspete :)

Clarut pe unde ai fost plecata ca nu te-am mai "vazut" de ceva vreme pe aici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:17 
Veteran

fetelor,

voi cu cat timp inainte v-ati cumparat invitatiile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:18 
Veteran

am vazut unele foarte frumoase si foarte avantajoase ca si pret, as fi vrut sa le iau mai devreme, ca sa nu se scumpeasca sau sa nu mai gasesc modelulul acesta ...

dar, totusi , mai sunt 7 luni pana la nunta ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:23 
Diva

Citat:

Mama da cat ati mai scris de ieri si pana azi...:))) se vede ca au venit ajutoare proaspete :)

Clarut pe unde ai fost plecata ca nu te-am mai "vazut" de ceva vreme pe aici?

bamba....ce faci?cum e bebelul?
dupa cum vezi..se misca lumea rapid pe aici.miresicile noivin cu forte proaspete.acapareaza tot.inclusiv partea veteranelor....:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:28 
Diva

Citat:
sa o iau in ordine..nici eu nu am mai mult de 5 luni la acest loc de munca. insa stam toate 6 persoanele intr-o camera cat o sufragerie ca sa zic asa...si toti stiu ca se intampla in vara evenimentul. am incercat si reusesc pe cat posibil sa nu ii implic in absolut nimic pe niciunul dintre colegi. mi-ar surade ideea sa le dau invitatiile undeva in afara biroului celor pe care ii invit. pe de alta parte, sunt niste colegi destul de barfitori si vorba Marryei..nu as vrea sa intru in gura lor. insa nici sa fiu obligata sa ii chem la nunta si sa le vad mutra in fiecare minut din acea seara nu ma incanta. mai ales ca stiu ca vor veni daca ii invit; ca ma tot bat la cap cu intrebari, ca daca mi-am luat rochie, daca am mai cumparat ceva, ca daca ma pregatesc etc..si eu am fost f monosilabica cu acest subiect. probabil ca voi spune ca o facem in familie si cu prietenii foarte apropiati si gata. sper sa fie bine...om mai vedea in urmatoarele 2 luni pana dam comanda de invitatii si pana incep sa le distribui.

ar fi mai bine sa le dai la toti sau la nici unul pt k dak afla cineva din cei carora nu le'ai dat s'ar putea sa se supere si lucrand in acelasi birou in fiecare zi nu o sa fie prea placut.... uite nici eu nu vreau sa vina d la mine d la serv toti dar stiu k dak nu le dau invitatie macar o sa se uite urat la mine tot timpul d acum in colo asa k chiar dak vin la nunta din cei care nu vreau nu se intampla nimik :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2008, 19:36 
Veteran

sunt de acord cu serene. ori dai tuturor invitatii ori nimanui.
si dc nu vrei sa vezi fetele anumitor colegi, atunci mai bine nu mai dai. f buna ideea cu nunta in familie.
spor la pregatiri in continuare.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]