Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 01:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 527 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Galati 2006
MesajScris: 16 Feb 2006, 21:58 
Veteran

Citat:
Buna fetelor!!Ce bine imi pare ca v-am gasit!!!!Si eu voi fi mireasa in septembrie si deje am inceput sa ma pregatesc.Invitatiile de unde le-ati comandat?
Tania

si unde faci nunta?:heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 21:59 
Veteran

Citat:

Daca tot veni vorba de magazinul ..ca sa nu dam nume A&N...eu cred ca el nu este o alegere buna, au preturi cam mari si nu sunt cine stie ce modele pe acolo...apropo, rochiile de mireasa de acolo sunt chiar nasoale...Parerea mea...:-`

Si al meu iubit tot crem vrea costumul :D

gaby

groaznice rochiile..m-am uitat si eu,nimic nimic..da ce mag mai sunt cu, costume barbatesti mai frumusele asa?ca nu-mi vine nici unul acuma in minte..:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 00:50 
Senior

Citat:
groaznice rochiile..m-am uitat si eu,nimic nimic..da ce mag mai sunt cu, costume barbatesti mai frumusele asa?ca nu-mi vine nici unul acuma in minte..:-*

rochiile nici mi-e nu mi-au placut dar costumul de la ei cred ca o sa-l luam.am vazut unul super frumos la 14mil.maine ne ducem la buc.sa vedem ce o sa gasim acolo .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 10:58 
Veteran

Citat:
rochiile nici mi-e nu mi-au placut dar costumul de la ei cred ca o sa-l luam.am vazut unul super frumos la 14mil.maine ne ducem la buc.sa vedem ce o sa gasim acolo .

pai alea marfa toate-s la 14mil..pana la urma probabil de acolo o sa-l luam,dar la bani mai putini,ca astea la 14mil erau elegante..noi vrem unul sa-l poata folosi si dupa nunta la munca..maine te duci?eu ma duc duminicaaa..:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 23:08 
Veteran

Citat:

Bravo, avem acela Patron la nunta, eu fac la Cosoreanu.
Nu am auzit ca s-ar scumpi invitatiile, eu le-am facut unde in 19, dar nu-ti zic inca ca ma amana de 2 zile, asa ca daca nu sunt seriosi va zic. Incercati la BeSign, am auzit ca au invitatii frumoase, dar nu garantez cu pretul.
gaby

si e o problema ca te amana?ca doar nu ai nevoie chiar asa urgent zic eu..mai rau era daca aveai nevoie repede..:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 11:55 
Senior

Citat:
pai alea marfa toate-s la 14mil..pana la urma probabil de acolo o sa-l luam,dar la bani mai putini,ca astea la 14mil erau elegante..noi vrem unul sa-l poata folosi si dupa nunta la munca..maine te duci?eu ma duc duminicaaa..:mellow:

sa stii ca am fost la targ si nu am gasit absolut nimic.am venit foarte dezamagita...:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 13:04 
Veteran

Citat:
sa stii ca am fost la targ si nu am gasit absolut nimic.am venit foarte dezamagita...:rolleyes:

iubita,eu ma duc la targ sa casc gura,sa vad care-i treaba..nu ma duc sa-mi cumpar nimic,rochia oricum stiu ce vreau..doar asa de plimbare,sa vad si eu cum e..;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 18:16 
Senior

Citat:
iubita,eu ma duc la targ sa casc gura,sa vad care-i treaba..nu ma duc sa-mi cumpar nimic,rochia oricum stiu ce vreau..doar asa de plimbare,sa vad si eu cum e..;)

la mine afost prima oara si ultima nu o sa ma mai duc niciodata.foarte urat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 02:12 
Nou Venit

Citat:
Am fost si eu la Besign pentru invitatii si mi s-au parut cam scumpe . :((
In schimb am gasit un magazin dragut langa Besign unde aveau lucruri interesante pentru nunta(mi-a placut o perdea de lumini care poate fi asezata pe peretele din spatele mesei mirilor),iar invitatiile mi s-au parut accesibile.Oricum, mai caut...Sa vad si alte oferte.

fetelor , nu se pot da exact detalii ,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 02:36 
Veteran

Citat:
ai dreptate , am vazut in aceasta seara din maxi taxi si nu am putut rezista sa nu intru ....nici nu va spun ca e o agentie imobiliara care vinde si mobila:-) am plecat de acolo grozav de incantata de ideile lor , de mobila , de tot

asta e cumva reclama sau ce?mie asa-mi pare..si nu e frumos..:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 13:21 
Nou Venit

Citat:
asta e cumva reclama sau ce?mie asa-mi pare..si nu e frumos..:x

buna fetelor !! m-am intors...dar cu experienta:-)vad ca va cam certati :-) cum e cu reclama Livia? ca tocmai tu ai dat un nr. de tel. ....am citit tot ce a fost scris pana acum si multumesc pentru urari , sunteti niste scumpe :heart:va iubesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Feb 2006, 13:24 
Veteran

Citat:
buna fetelor !! m-am intors...dar cu experienta:-)vad ca va cam certati :-) cum e cu reclama Livia? ca tocmai tu ai dat un nr. de tel. ....am citit tot ce a fost scris pana acum si multumesc pentru urari , sunteti niste scumpe :heart:va iubesc

am dat un nr de tel nestiind ca n-am voie sa fac asta..si-n plus am impresia ca mesajul resp a fost scos..nemaivorbind ca sigur nu ne intereseaza pe noi-cel putin pe mine- nu-s ce agentie imobiliara care mai are si o super mobila..oki?:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 527 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]