Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 28 Feb 2008, 19:20 
Diva

Citat:

tare dragalasa...mi se pare mie sau seamana cu tati? eu acum is in faza in care observ toti bebeii din jurul meu si dezvolt teorii...pana acum teoria mea (si a fostei sefe a lui adi) ii ca bebeii cand is mititei seamana cu tatii ca sa poata crea o legatura si cu ei...cu noi mamele deja au legatura formata pe timpul sarcinii :))) ce fac femeile gravide asteptand sa treaca timpul :))

Cum ii Oana acasa la Galati cu aia mica?

sa stii ca faza cu asemanarea cu tatii cand sunt copiii mici am auzit-o si eu. cica e un mod prin care mama natura ii face pe tati sa nu respinga copilul :D...
analizele alea de trimestrul I cuprind o gama larga de teste... asa ca stai linistita, ti s-au facut si tie toate si ai iesit foarte bine :D
in plus, uneori cred ca mai bine stii mai putine decat mai multe... adica eu am ajuns la concluzia ca daca medicul meu imi spune ca toate merg bine, n-are rost sa-l bat la cap sa intre in detalii :wacko:...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2008, 20:19 
Diva

Citat:

in plus, uneori cred ca mai bine stii mai putine decat mai multe... adica eu am ajuns la concluzia ca daca medicul meu imi spune ca toate merg bine, n-are rost sa-l bat la cap sa intre in detalii :wacko:...

Asa is si eu...decat sa stiu o gramada de detalii pe care poate nu le inteleg cum trebuie si dupa aia numai ma isterizez de pomana, mai bine nu stiu...daca ei imi zic ca totul e ok ...atunci asa ii...

numai luni m-am stresat cu contractiile alea false de numa...da no more stress ca nu ii sanatos :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Feb 2008, 18:20 
Diva

Am mai pus doua poze facute aseara...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2008, 22:47 
Diva

Citat:
Am mai pus doua poze facute aseara...

buna fetelor...:)

cam rare vizitele mele dar ma primiti, nu? nu prea am timp si nici chef de net...intru zilnic doar pe un site de...parinti...pentru ca, da, am si eu in burtica un pui de om...acum sunt in saptamana 14...nu mi-e tocmai bine pentru ca greturile imi dau bataie de cap in fiecare zi...dar in rest e ok...

oana, fetita ta e o scumpete...si i-ati ales un nume tare frumos...mi-ar placea si mie asa o printesica...acum, sa vedem, ce-o fi...:)

gina, bamba, voi stiti ce aveti in burtica?

clarut, va faceti planuri? si la noi a fost planuita sarcina dar bebe n-a vrut sa vina decat in a treia luna de incercare...

multa sanatate la burtici si la pitici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 08:48 
Diva

Citat:

cam rare vizitele mele dar ma primiti, nu? nu prea am timp si nici chef de net...intru zilnic doar pe un site de...parinti...pentru ca, da, am si eu in burtica un pui de om...acum sunt in saptamana 14...nu mi-e tocmai bine pentru ca greturile imi dau bataie de cap in fiecare zi...dar in rest e ok...

oana, fetita ta e o scumpete...si i-ati ales un nume tare frumos...mi-ar placea si mie asa o printesica...acum, sa vedem, ce-o fi...:)

clarut, va faceti planuri? si la noi a fost planuita sarcina dar bebe n-a vrut sa vina decat in a treia luna de incercare...

Malinka!!!! de un secol nu am mai auzit nimic de tine!!! felicitari pt puiul de om :)lasa ca e bine si in a treia luna de incercare...la 14 sapt ar trebui sa mai ai un pic si sa incepi sa te simti mai bine...

eu am fetitza din cate ni s-a spus...acum marti mai mergem la ultimul ecograf sa vedem cat e de mare si in ce pozitie este...as mai avea 5 sapt de sarcina pana la termen...mult a fost, putin a ramas :))

Sa mai intri sa ne povestesti cum esti si cum evolueaza sarcina!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 14:06 
Diva

Malinka felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!:napplause: Ce ma bucur pt tine, stiu ca iti doreai bebe, bravo, :-*.

Bamba, unde sunt pozele, ca eu nu le vad? Sau nu sunt prietena ta?:(
Acasa cu Mira e super bine, putin cam greu ca sunt singurica aproape toata ziua, tati vine tarziu de la job, dar macar seara si in week-end suntem toti 3. E tot cumintica, dar cam grasunica, ar papa mereu titi.:DAre deja 6 kg si 2 luni jumate.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 18:57 
Diva

Citat:
Bamba, unde sunt pozele, ca eu nu le vad? Sau nu sunt prietena ta?:(
Acasa cu Mira e super bine, putin cam greu ca sunt singurica aproape toata ziua, tati vine tarziu de la job, dar macar seara si in week-end suntem toti 3. E tot cumintica, dar cam grasunica, ar papa mereu titi.:DAre deja 6 kg si 2 luni jumate.;)

Gata, ar trebui sa le vezi...scuze da m-am prostit dupa fetele astea cu ascunsul pozelor...

Ma bucur ca iti merge bine...lasa sa manance si sa fie cumintica sa iti fie tie mai usor...doarme noaptea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2008, 20:59 
Diva

Uau, Bamba ce mare e burtica.:napplause:Mai asa de putin pana iti vei tine puiutul in brate. Sa ai parte de o nastere usoara ca un fulg.:-*
Eu ma pot bucura de un copil tare cuminte. Mira adoarme seara pe la 10-11 si se trezeste dimineata la ora 9 cu o pauza de supt in jurul orei 6. Iti doresc si tie un copil la fel de cuminte ca al meu.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 09:13 
Diva

Citat:
Uau, Bamba ce mare e burtica.:napplause:Mai asa de putin pana iti vei tine puiutul in brate. Sa ai parte de o nastere usoara ca un fulg.:-*
Eu ma pot bucura de un copil tare cuminte. Mira adoarme seara pe la 10-11 si se trezeste dimineata la ora 9 cu o pauza de supt in jurul orei 6. Iti doresc si tie un copil la fel de cuminte ca al meu.:nwink:

Asa-i ca ii mare? parca tot creste pe zi ce trece tot mai mare...deja mi-i greu sa respir, sa ma intorc, sa fac orice :)))
Sa dea Dumnezeu sa fie o nastere usoara ca sarcina nu a fost deloc usoara...poate se compenseaza una cu alta...

Mare noroc ai cu asa fetita! Sa iti traiasca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 12:18 
Diva

Citat:

Asa-i ca ii mare? parca tot creste pe zi ce trece tot mai mare...deja mi-i greu sa respir, sa ma intorc, sa fac orice :)))
Sa dea Dumnezeu sa fie o nastere usoara ca sarcina nu a fost deloc usoara...poate se compenseaza una cu alta...

Mare noroc ai cu asa fetita! Sa iti traiasca!

va fii bine bamba.vei vedea.ai o armata de miresici, pe langa familie si prieteni care sunt alaturi de tine si te sustin...:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 13:33 
Diva

Citat:

va fii bine bamba.vei vedea.ai o armata de miresici, pe langa familie si prieteni care sunt alaturi de tine si te sustin...:nlol:

Felicitari, Malinka! sa ai o sarcina usoaa si sa fiti sanatosi!
Bamba, nici eu nu pot sa iti vad burtica:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 17:03 
Diva

Citat:

Felicitari, Malinka! sa ai o sarcina usoaa si sa fiti sanatosi!
Bamba, nici eu nu pot sa iti vad burtica:(

Vezi daca nu ai mai intrat de ceva vreme pe aici...gata...te-am pus la prieteni!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 19:46 
Diva

Citat:

Vezi daca nu ai mai intrat de ceva vreme pe aici...gata...te-am pus la prieteni!

da, asa e nu prea mai am timp suficient...multumesc, Bamba!
esti super asa insarcinata..iti sta f bine si imi place mult cum iti sta si cu acea bluzita...multa sanatate!
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 22:05 
Diva

Citat:

da, asa e nu prea mai am timp suficient...multumesc, Bamba!
esti super asa insarcinata..iti sta f bine si imi place mult cum iti sta si cu acea bluzita...multa sanatate!
:-*

multumesc Roxana!

Tocmai ce am venit de la ecograf...si fiica-mea nu ii intoarsa...adica a fost si acum ii iar sus cu capul...asa ca s-ar putea sa imi faca cezariana daca nu se intoarce iar...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 22:15 
Diva

Citat:

multumesc Roxana!

Tocmai ce am venit de la ecograf...si fiica-mea nu ii intoarsa...adica a fost si acum ii iar sus cu capul...asa ca s-ar putea sa imi faca cezariana daca nu se intoarce iar...:(

lasa, Bamba, ca in cele 5 sapt care mai ai sigur se intoarce si va fi bine. sa ai o sarcina usoara cat a mai ramas iar nasterea nici sa nu o simti!%%-

am pus si eu niste foto la instrumente cu nepotelul meu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 10:11 
Diva

intreaba medicul deoarece este un truc prin care poti forta sa se intoarca copilul.
din cate stiu eu sa stai cat mai mult in pat in aceste 5 saptamani, parca numai pe partea dreapta sau stanga nu stiu sigur partea.am avut o colega care avea aceeasi prob ca a ta si pana la nastere in cele 4 saptamani care ii mai ramasesera copilul s-a intors.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:33 
Diva

Citat:

malinka, felicitari! ma bucur mult pt voi! sa fiti sanatosi si sa va iubiti! acum sper sa ne tii la curent!
noi nu ne facem planuri deocamdata.am facut doar niste analize care se pare ca aveau legatura si cu o eventuala sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:34 
Diva

Citat:

multumesc Roxana!

imi pare rau! sper insa sa se intoarca si sa nu fie nevoie de cezariana!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 17:07 
Diva

clarut, bamba, roxana, oana, va multumesc mult de primire...:)

Bamba, astept cu sufletul la gura ca starile astea de rau sa treaca...si, da, burtica ta e mareeeeee...:) sa ai o nastere usoara, usoara...si un bebe sanatos, chiar de-i fetita...apropo, eu visez sa am o fetita...:)

Oana...cred ca n-ai timp sa te plictisesti cu pitica, nu? Da' esti la parinti acum?

Clarut...cand va hotarati, spor la munca...:)

Chiar ma gandeam ca...generatia noastra de miresici...gina, bamba, oana, acum si eu...am trecut toate in alt stadiu...de mamici...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 17:46 
Diva

Citat:
clarut, bamba, roxana, oana, va multumesc mult de primire...:)

Bamba, astept cu sufletul la gura ca starile astea de rau sa treaca...si, da, burtica ta e mareeeeee...:) sa ai o nastere usoara, usoara...si un bebe sanatos, chiar de-i fetita...apropo, eu visez sa am o fetita...:)

Oana...cred ca n-ai timp sa te plictisesti cu pitica, nu? Da' esti la parinti acum?

Clarut...cand va hotarati, spor la munca...:)

Chiar ma gandeam ca...generatia noastra de miresici...gina, bamba, oana, acum si eu...am trecut toate in alt stadiu...de mamici...:)

:napplause::napplause::napplause:
felicitari mamicilor! va asteptam cu vesti!%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]