Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 17:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 05 Mar 2008, 12:24 
Diva

Citat:

cumnata mea este ploiesteanca. a trebuit sa puna si sarmale in meniu caci au fost invitati din ploiesti

asa da....la noi nu se servesc sarmale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 12:34 
Veteran

Citat:

cumnata mea este ploiesteanca. a trebuit sa puna si sarmale in meniu caci au fost invitati din ploiesti

"a trebuit sa..." ....hhmmmmmm....cred ca invitatii ar trebui sa se conformeze meniului de la fiecare nunta la care participa indiferent de regiune sau de specificul zonei. Asa mi se pare normal. Vin sa fie alaturi de tanarul cuplu, sa se distreze impreuna cu ei si, apoi, pt mancare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 12:59 
Diva

Citat:

"a trebuit sa..." ....hhmmmmmm....cred ca invitatii ar trebui sa se conformeze meniului de la fiecare nunta la care participa indiferent de regiune sau de specificul zonei. Asa mi se pare normal. Vin sa fie alaturi de tanarul cuplu, sa se distreze impreuna cu ei si, apoi, pt mancare.

:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:07 
Diva

Citat:

:))

asa cred si eu - ce conteaza ce dai de mancare daca este destul (si in general e mult prea mult) si bun?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:10 
Veteran

Citat:

asa este, numai ca la restaurant au fost mai multi din ploiesti, din partea mirelui (este din cluj)au venit 10 persoane iar din partea miresei (este din ploiesti)au venit 45 persoane.

nu s-a implicat la pregatiri nimeni din familia mirelui, mama lui a venit doar la restaurant ca un simplu invitat, asa ca pregatirile si obiceiurile au fost si din ardeal si din muntenia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:12 
Veteran

Citat:

asa este, numai ca la restaurant au fost mai multi din ploiesti, din partea mirelui (este din cluj)au venit 10 persoane iar din partea miresei (este din ploiesti)au venit 45 persoane.

nu s-a implicat la pregatiri nimeni din familia mirelui, mama lui a venit doar la restaurant ca un simplu invitat, asa ca pregatirile si obiceiurile au fost si din ardeal si din muntenia

mi s-a parut un lucru foarte urat ca mama sa nu vina sa-si vada baiatul in ziua in care acesta se insoara, nu mai zic sa participe si ea cu ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:25 
Diva

Citat:

mi s-a parut un lucru foarte urat ca mama sa nu vina sa-si vada baiatul in ziua in care acesta se insoara, nu mai zic sa participe si ea cu ceva

urat de tot

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:39 
Veteran

Citat:

Mie nu mi se pare urat.
Nici la noi la nunta nu s-a implicat nimeni. Noi asa am dorit: parintii sa vina ca simpli invitati pt ca si asa ne-au ajutat destul toata vaiata. Pana la urma noi am fost cei care au decis sa ne casatorim.
Tot noi ne-am ocupat de la a la z si, de aceea, am putut sa "selectionam' invitatii. Cu alte cuvinte am invitat doar lumea draga noua fara a ne face obligatii fata de rude pe care le vad o data la n ani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:46 
Veteran

Citat:

Mie nu mi se pare urat.
Nici la noi la nunta nu s-a implicat nimeni. Noi asa am dorit: parintii sa vina ca simpli invitati pt ca si asa ne-au ajutat destul toata vaiata. Pana la urma noi am fost cei care au decis sa ne casatorim.
Tot noi ne-am ocupat de la a la z si, de aceea, am putut sa "selectionam' invitatii. Cu alte cuvinte am invitat doar lumea draga noua fara a ne face obligatii fata de rude pe care le vad o data la n ani.

cand se ocupa doar mirii este o.k., dar nu este frumos sa se ocupe doar unul dintre parinti, sa duca tot greul , sa se ocupe si de invitatii miresei si de a mirelui, mi mi se pare foarte dificil asa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:47 
Veteran

Citat:

cand se ocupa doar mirii este o.k., dar nu este frumos sa se ocupe doar unul dintre parinti, sa duca tot greul , sa se ocupe si de invitatii miresei si de a mirelui, mi mi se pare foarte dificil asa

mama mirelui nu a venit nici la primarie, nici la biserica, a venit intr-un final ;a restaurant ca sa faca cunostinta cu mama miresei, a stat 2 ore si apoi a plecat, a zis ca are treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:11 
Diva

Citat:

mama mirelui nu a venit nici la primarie, nici la biserica, a venit intr-un final ;a restaurant ca sa faca cunostinta cu mama miresei, a stat 2 ore si apoi a plecat, a zis ca are treaba

poate nu-i convine nora.

daca mama mi-ar face asa ceva nu stiu cum as putea sa o iert - noroc ca nu e nici pe departe cazul. nici din partea mamei mele, nici din partea parintilor lui cristi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:19 
Veteran

Citat:

poate nu-i convine nora.

daca mama mi-ar face asa ceva nu stiu cum as putea sa o iert - noroc ca nu e nici pe departe cazul. nici din partea mamei mele, nici din partea parintilor lui cristi.

din fericire nici la mine nu e cazul, dar parerea mea ... nu conteaza daca iti place nora, ginerele, vii sa-ti vezi copilul, este un moment important din viata lui ... de preferabil sa ramana cu amintiri placute, decat sa-si aminteasca toata viata ca nu l-a insotit mama.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:22 
Diva

cam slabutza activitatea pe forum zilele astea

ce subiecte interesante de discutie putem gasi, ca sa se mai antreneze lumea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:24 
Diva

Citat:

mie mi se pare o prostie sa se implice parintii si rudele. sa-si vada fiecare de treaba lui!):( pana la urma cine se casatoreste? mirii sau rudele?!:lol:
in plus...puteau sa vina si o suta din ploiesti si unul din cluj. asta e meniul, asta servim...serios, nu mai avem pt ce sa ne facem griji...ca se supara ploiestinii ca n-au sarmale:lol: eu zic ca nu in asta consta voia buna si reusita unei nunti;)
eu nici nu stiu ce am avut in meniu(?) sa-i intreb pe invitatii din ploiesti, poate isi amintesc ei:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:26 
Diva

Citat:

poate nu-i convine nora.

cat despre partea cu mama...e trist:( dar cine stie ce motive sunt in spate, desi...mi-e greu totusi sa cred ca cineva cu mintea limpede face asa ceva:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:35 
Diva

Citat:

cat despre partea cu mama...e trist:( dar cine stie ce motive sunt in spate, desi...mi-e greu totusi sa cred ca cineva cu mintea limpede face asa ceva:unsure:

nu stiu ce m-ar putea face sa nu asist la toata nunta copilului meu - indiferent cum si cu cine se casatoreste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:42 
Diva

sunt intr-un totul de acord cu voi in legatura cu mama mirelui.este o prostie.
in primul rand este copilul tau ce conteaza daca au fost sau nu divergente intre ei, pentru el era o zi importanta si macar atunci putea sa fie alaturi de el , daca nu de ei.
am fost si eu la o nunta la care parintii miresei nu au venit pentru ca nu il placeau pe mire.nu va pot descrie ce era in sufletul miresei.
in legatura cu sarmalele am fost la nunta in buc la care s-a servit sarmale si uitandu-ma pe ssite-uri in legatura cu infomatii despre meniu, in multe dintre ele sarmalele erau de nelipsit.iar tatal nostro se spune am vazut asa ceva la mai multe nunti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 14:57 
Diva

Citat:
sunt intr-un totul de acord cu voi in legatura cu mama mirelui.este o prostie.
in primul rand este copilul tau ce conteaza daca au fost sau nu divergente intre ei, pentru el era o zi importanta si macar atunci putea sa fie alaturi de el , daca nu de ei.
am fost si eu la o nunta la care parintii miresei nu au venit pentru ca nu il placeau pe mire.nu va pot descrie ce era in sufletul miresei.
in legatura cu sarmalele am fost la nunta in buc la care s-a servit sarmale si uitandu-ma pe ssite-uri in legatura cu infomatii despre meniu, in multe dintre ele sarmalele erau de nelipsit.iar tatal nostro se spune am vazut asa ceva la mai multe nunti.

si la noi s-au implicat in organizare doar parintii mei, pt ca am facut nunta in Mures(e unde sunt eu), noi stam in Cluj si parintii lui Iont sunt din Zalau.
Si tatal lui Ionut a vanit doar la restaurant, pt ca era in recuperare dupa 2 operatii.Poate asa spun si invitatii nostrii.
Asa ca nu stiti ce motive ascunse erau ca sa va dati cu parerea daca nu stiti nimic precis.
Parerea mea.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 15:00 
Veteran

Citat:

si la noi s-au implicat in organizare doar parintii mei, pt ca am facut nunta in Mures(e unde sunt eu), noi stam in Cluj si parintii lui Iont sunt din Zalau.
Si tatal lui Ionut a vanit doar la restaurant, pt ca era in recuperare dupa 2 operatii.Poate asa spun si invitatii nostrii.
Asa ca nu stiti ce motive ascunse erau ca sa va dati cu parerea daca nu stiti nimic precis.
Parerea mea.....

eu stiu care afost motivul... doar imi este cumnat ... dupa ce am cunoscut-o la restaurant pe mama lui mi-am dat seama... saraca e putin cam dereglata ... cred ca intelegeti ce vreau sa spun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 15:02 
Veteran

[cand m-am uitat aseara la pozele din biserica, l-am observat pe cumnatul meu cum plangea... ii siroiau lacrimile pe obraz, m-a impresionat foarte mult.a avut un impact foarte mare asupra lui ca mama lui nu i-a fost alaturi , mai ales ca tata nu are, e decedat de multi ani

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]