Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa
MesajScris: 14 Feb 2006, 21:04 
Diva

Citat:

n-ar fi rau sa va apucati de cautat, totusi... eu mi-am dat comanda de rochie la agnes toma. e drept, nunta mea e in iunie, asa ca nu pot spune ca e mult prea devreme. insa, cand am comandat-o, mi-au spus ca nu pot sa-mi spuna pretul, pentru ca din februarie se modifica. norocul meu a fost ca m-au sunat dupa cateva zile si mi-au spus ca deocamdata pretul ramane acelasi, urmand a se modifica din martie.
si anul trecut a patit o prietena acelasi lucru, in februarie rochia avea un pret, iar in martie era deja cu 3 milioane mai mult (si nu mai e vorba tot de agnes toma aici).
mai bine interesati-va daca e posibil sa se mai modifice preturile peste an. :flowers:

Numai hoti pe toate drumurile...):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 22:00 
Diva

Citat:
si eu tot in aug am nunta si dau comanda de rochie la sfarsitul lui iunie.
pana atunci se poate intampla orice...sa slabim (Doamne ajuta!) sau sa ne ingrasam (Doamne fereste!)
...:wacko:
gaby

asa mi se pare cel mai rezonabil...nunta mea e tot in august si cam tot pe la sf lui iunie ma gandesc sa o iau..dar asta nu inseamna ca nu caut...
...daca se intampla o minune si vad o rochie care sa ma dea pe spate...nu o sa stau pe ganduri...o iau....dar mi-ar placea mai mult sa dau un avans sau sa o platesc toata(eventual)si sa o las la ei (de unde o iau) pana inainte de nunta...nu cred ca vreau sa o vad acasa cu atata timp inainte..ma tem ca ma satur de ea...daca o vad zilnic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 02:37 
Diva

Eu am sa o las pe manechin si am sa o acopar ca sa nu se depuna praful pe ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:31 
Diva

Citat:

Ce manechin? O iei cu tot cu manechin? Sau il iei separat? De unde?

hihihi.........cred ca a vrut sa zica " umeras" :flowers::D:p ..si s-a incurcat!!:love::~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:51 
Diva

Citat:

Ma miram si eu.... Oricum rochitele o sa le luam cu tot cu huse ca nu cred ca o sa ne-o dea asa.... in brate:-`

Da...stai sa-ti zic ce-am patit aseara...Am fost in Cocor si mi-am luat compleul pt. civila. Am dat 2 mil pe el. Si vanzatoarea mi l-a trantit intr-o sacosa ca alea de la piatza, pentru cartofi..mototolit. Mai zi ceva...Si spera sa-i mai las si spaga! In visele ei poate! Ha Ha Ha...daca era sacosa mai dragutza cred ca-i lasam ceva...dar asa...:((:((:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:22 
Diva

Citat:

Trebuia sa-i lasi o adresa de unde sa achizitioneze sacose pentru imbracaminte, nu pentru cartofi :devil:!

e o idee :lol::lol::lol::lol::D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 14:25 
Diva

Citat:
Asta e! Bine macar ca ti-ai gasit compleul si ai scapat de-o grija. Sa-l porti iubita!

Multumesc mult!! Sa treceti si voi pe acolo...la etajul 1 si doi se gasesc ...si sunt dragutze..dupa parerea mea! Nici de prost gust...nici...prea..prea...Sunt ok!!:lips::love::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:27 
Diva

Citat:
hihihi.........cred ca a vrut sa zica " umeras" :flowers::D:p ..si s-a incurcat!!:love::~*

Nu am vrut sa spun umeras ci chiar ceea ce am spus, adica manechin. O sa il iau de la nasa mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:30 
Diva

Citat:
Ce manechin? O iei cu tot cu manechin? Sau il iei separat? De unde?

Nu o sa cumpar rochita cu tot cu manechin pentru ca nasa mea are unul si eu il voi imprumuta de la ea. Stiu ca este destul de scump unul ... ceva de genul 3-4 milioane.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:01 
Diva

Citat:
Nu o sa cumpar rochita cu tot cu manechin pentru ca nasa mea are unul si eu il voi imprumuta de la ea. Stiu ca este destul de scump unul ... ceva de genul 3-4 milioane.

e o idee buna sa o pui pe manechin in loc de umeras...o sa stea mult mai bine...cred ca asa o sa fac si eu...

manechinele nu sunt chiar asa scumpe...sunt in jur de 1 mil (stiu sigur ca doar sunt in domeniu)...

si apropo...unde ai sa tii rochia? pusa pe manechin o sa ocupe ceva loc...si in plus, o sa fie si la vedere...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:29 
Diva

Citat:

Iubita, felicitari pentru achizitie. Sa-l porti iubita:lips:

Multumesc!!:lips::love::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:30 
Diva

Citat:

e o idee buna sa o pui pe manechin in loc de umeras...o sa stea mult mai bine...cred ca asa o sa fac si eu...

manechinele nu sunt chiar asa scumpe...sunt in jur de 1 mil (stiu sigur ca doar sunt in domeniu)...

si apropo...unde ai sa tii rochia? pusa pe manechin o sa ocupe ceva loc...si in plus, o sa fie si la vedere...

Si o sa se puna si praful pe ea..:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:36 
Diva

Citat:

Da...stai sa-ti zic ce-am patit aseara...Am fost in Cocor si mi-am luat compleul pt. civila. Am dat 2 mil pe el. Si vanzatoarea mi l-a trantit intr-o sacosa ca alea de la piatza, pentru cartofi..mototolit. Mai zi ceva...Si spera sa-i mai las si spaga! In visele ei poate! Ha Ha Ha...daca era sacosa mai dragutza cred ca-i lasam ceva...dar asa...:((:((:x:x

draga mea,ar trebui sa le dam niste sfaturi ca un costum se pune si el intr-o husa s-au inca nu a ajuns si la ei inventia asta?(X)
Gina,felicitari pentru costum bine ca ai scapat de-o grija! sa-l porti sanatoasa! felicitari inca o data!;);):p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:37 
Diva

Citat:

draga mea,ar trebui sa le dam niste sfaturi ca un costum se pune si el intr-o husa s-au inca nu a ajuns si la ei inventia asta?(X)
Gina,felicitari pentru costum bine ca ai scapat de-o grija! sa-l porti sanatoasa! felicitari inca o data!;);):p:p

Multumesc mult!!:love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]