Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 17 Feb 2006, 01:29 
Diva

Citat:
Sunt sigura ca toti vor fi incantati ... este un desert foarte preferat si binevenit dupa o asemenea petrecere. :wok:

voi o sa aveti inghetata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:43 
Diva

Citat:

Asa as vrea ... trebuie sa discutam cu patronul daca are congelator disponibil pentru 100 portii de inghetata. La noi este o problema cu aprovizionarea si depozitarea pentru ca restaurantul nu este situat in oras si la 28 km in afara lui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:47 
Diva

Citat:
Asa as vrea ... trebuie sa discutam cu patronul daca are congelator disponibil pentru 100 portii de inghetata. La noi este o problema cu aprovizionarea si depozitarea pentru ca restaurantul nu este situat in oras si la 28 km in afara lui.

poate ca restaurantul serveste in mod normal inghetata clientilor...atunci n-ar fi o problema...si sa va faca ei cupele..eu asa as vrea..dar daca nu...cumparam inghetata dintr-un hipermarket si o ducem noi la restaurant....trebuie sa se rezolve cumva....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:50 
Diva

Citat:
poate ca restaurantul serveste in mod normal inghetata clientilor...atunci n-ar fi o problema...si sa va faca ei cupele..eu asa as vrea..dar daca nu...cumparam inghetata dintr-un hipermarket si o ducem noi la restaurant....trebuie sa se rezolve cumva....

Pana nu discutam cu ei chiar nu ma pot pronunta, desi nimic nu este imposibil si sunt sigura ca sunt solutii daca chiar vrem asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:58 
Diva

Super ideea cu inghetata!! Bravo!! Dar nu vor fi prea multe chestii?? Cred va trebui sa renuntam la ceva ca sa introducem inghetata! :ermm: Hmm....niu-mi trece nimik acum prin cap!:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:16 
Diva

Citat:
si eu cred ca e o idee buna cu ingheta si cred ca merge servita la cafea pt ca eu stiu persoane care isi pun inghetata in cafea, dar cred ca sunt prea multe feluri in meniu...
o sa ma gandesc la asta...

gaby

Asta ziceam si eu ...ca va fi meniul prea incarcat!! Deja am patru feluri de mancare..plus crontonele, plus fructe, plus tort...unde mai strecor si inghetata??? :o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:52 
Diva

Citat:

Asta ziceam si eu ...ca va fi meniul prea incarcat!! Deja am patru feluri de mancare..plus crontonele, plus fructe, plus tort...unde mai strecor si inghetata??? :o:o

cred ca gasim loc si pentru inghetata...sunt sigura de asta..si o sa fie si ceva mai putin obisnuit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 21:58 
Diva

Citat:

Eu as lasa-o la sfarsit ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 22:07 
Diva

Citat:
Fetele nu stiu, eu nu prea as vrea inghetata, dar mi-o baga soacra-mea pe gat ca "Eu am ales restaurantul, eu stabilesc si meniul!" :wokno: De parca i-as fi cerut eu sa aleaga restaurantul :x

Asta este rautate ... parerea mea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 01:52 
Diva

Citat:
Asta este rautate ... parerea mea!

ideal ar fi sa sie toata lumea impacata, multumita dar cred ca nu prea e posibil...din pacate...si daca nu se poate, e mai bine sa va impuneti punctul de vedere...indiferent ce vreau cutare sau cutare...e nunta voastra si, daca nu o faceti cum va doriti o sa va para rau mereu...tot timpul o sa va aduceti aminte ca nu a fost cum v-ati fi dorit..si e pacat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 02:26 
Veteran

Citat:

eu n-am mancat la nici o nunta inghetata.n-am mai auzit de asa ceva.si nici nu cred ca are ce cauta,dupa fructe si mai stiu eu ce..doar sa fie mai multe toalete poate..:ermm::x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 19:14 
Diva

Citat:
eu n-am mancat la nici o nunta inghetata.n-am mai auzit de asa ceva.si nici nu cred ca are ce cauta,dupa fructe si mai stiu eu ce..doar sa fie mai multe toalete poate..:ermm::x

Eu am servit inghetata la o nunta, anul trecut, si nu am avut probleme cu stomacul si chiar am servit-o cu placere. :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 19:38 
Diva

Citat:
Eu am servit inghetata la o nunta, anul trecut, si nu am avut probleme cu stomacul si chiar am servit-o cu placere. :lol:

si pana la urma totul deoinde de gusturi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 20:49 
Diva

Citat:
si pana la urma totul deoinde de gusturi...

Si niciodata nu le sa putem satisface pe toate!!! De aceea exista carcotasii!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2006, 21:27 
Diva

Citat:

nu numai la prima tv...pe toate drumurile!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 01:29 
Veteran

Citat:

nu fac parte din categoria carcoatsilor,ci oar a celor care au un simt al umorului mai dezvoltat si nu se agita asa tareee..fara suparare..:ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Feb 2006, 01:53 
Diva

Citat:
nu fac parte din categoria carcoatsilor,ci oar a celor care au un simt al umorului mai dezvoltat si nu se agita asa tareee..fara suparare..:ninja:

se agita cineva? eu una sigur nu...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]