Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 19:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 04 Mar 2008, 15:14 
Diva

Citat:
Buna.Comanda mi-o dau la o cunostinta mai veche,daca vrei te pot recomana si te av ajuta.
Da-mi adresa ta de mail sa-ti trimit poza cu rochita.
O zi buna si spor la pregatiri

fetelor, unde va faceti nunta? la ce local?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 15:19 
Senior

Buna Roxana,
Eu imi fac nunta la Cabana Caprioara,pe 21 iunie si abia astept.Tu ce mai faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 18:09 
Nou Venit

Citat:
Buna.Comanda mi-o dau la o cunostinta mai veche,daca vrei te pot recomana si te av ajuta.
Da-mi adresa ta de mail sa-ti trimit poza cu rochita.
O zi buna si spor la pregatiri

Buna fetelor, nu am mai intrat de mult sa scriu deoarece mai am o problema cu inspectia pt. definitivat de rezolvat si apoi ma dedic doar pt. nunta. Adelina cu cea mai mare placere iesim la o cafea. Succes tuturor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 18:13 
Nou Venit

Citat:
Buna fetelor, nu am mai intrat de mult sa scriu deoarece mai am o problema cu inspectia pt. definitivat de rezolvat si apoi ma dedic doar pt. nunta. Adelina cu cea mai mare placere iesim la o cafea. Succes tuturor

Si in legatura cu nunta mea e la Gloria pe 31 Mai. Sunt foarte multe de pregatit. Nu am rochie...........etc am doar sala, muzica, verighete, fotografiat si filmat. Cam atat.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 18:30 
Nou Venit

Citat:
Buna Roxana,

Buna
sunt alina si am si eu nunta anul acesta tot la cabana caprioara. astept sa discutam, eu mi-am gasit firma de ornat sala, de tort am vbit, prajituri....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 18:38 
Nou Venit

Citat:
Buna ziua,
La mine e destul de ciudat pt ca la Cabana Caprioara nu sunt scaunde ci banchete(daca ai fost,cred ca stii),nu cred ca le voi orna si acum ca mi-ai spus am sa merg si la Parfect Party sa vad ce oferte au ei.In legatura cuadelina

eu am tot la caprioara nunta si am incheiat contract cu firma gala design,
ei au si huse pentru banchete si fete de masa si cei de la restaurant mi-au recomandat firma, am inteles ca au ceva contract de colaborare.au preturi super

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2008, 19:40 
Diva

Citat:
Buna Roxana,

frumoase locatii, fetelor.
eu ma chinui cu raceala...dar partea frumoasa e ca sunt acasa langa sotul meu:nwink:
sa aveti spor la pregatiri!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 13:25 
Nou Venit

buna,eu fac nunta la brandusa si sper sa fie bine, imi puteti spune daca a-ti fost pe acolo la nunti si cum a fost???puup,si pt ornat sala, la cine a-ti apelat??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 16:20 
Diva

Citat:
buna,eu fac nunta la brandusa si sper sa fie bine, imi puteti spune daca a-ti fost pe acolo la nunti si cum a fost???puup,si pt ornat sala, la cine a-ti apelat??

nu am fost la nici o nunta la brandusa, dar am prieteni care au fost acolo si mi-au zis ca le-a placut f mult. pt sala, cum am mai zis am apelat la perfect party, dar sunt si altele design art si inca cateva dar nu le mai tin minte numele:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 11:34 
Nou Venit

Citat:

Am fost si eu la o nunta la brandusa si e frumos localul. Cate persoane ai invitate?
ca stiu ca are capac. de peste 300.despre firma de decoratiuni iti pot recomanda firma cu care am incheiat eu contractul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 13:53 
Nou Venit

Citat:
Am fost si eu la o nunta la brandusa si e frumos localul. Cate persoane ai invitate?
ca stiu ca are capac. de peste 300.despre firma de decoratiuni iti pot recomanda firma cu care am incheiat eu contractul

care firma??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 15:33 
Senior

Buna fetelor.Cum mai stati cu pregatirile?eu tot la stadiul de NIMIC am ramas,dar nu-i bai,bani sa fie si le facem pe toate,nu-i asa?Alina sa-mi dai te rog frumos si mie nr de tel de la firma care-ti orneaza la cabana sa-i contazatez si eu,te rog?si poate pana la urma poate iesim la o cafea toate.va pop si bafta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 18:33 
Nou Venit

Citat:
Buna fetelor.Cum mai stati cu pregatirile?eu tot la stadiul de NIMIC am ramas,dar nu-i bai,bani sa fie si le facem pe toate,nu-i asa?Alina sa-mi dai te rog frumos si mie nr de tel de la firma care-ti orneaza la cabana sa-i contazatez si eu,te rog?si poate pana la urma poate iesim la o cafea toate.va pop si bafta

ce mai faceti fetelor?
cum mai stati cu pregatirile? adelina am sa-ti scriu nr, da sper sa nu imi fie sters,0745-950901, daca nu ia legatura cu cei de la cabana caprioara si iti vor da un pliant, ca asa mi-au dat si mie. Pupici si astept sa mai vbim

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 18:39 
Nou Venit

Citat:
care firma??

laryssa, firma cu care am incheiat eu contractul e gala design(0745-950901), e o tipa super de treaba si au preturi bune. Inainte sa inchei contractul cu ei am fost si la Design art si la perfect party.cei de la gala design au niste aranjamente super si au husele ff curate, ca am mai fost la nunti si erau huse nu prea curate....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 20:54 
Nou Venit

Citat:
laryssa, firma cu care am incheiat eu contractul e gala design(0745-950901), e o tipa super de treaba si au preturi bune. Inainte sa inchei contractul cu ei am fost si la Design art si la perfect party.cei de la gala design au niste aranjamente super si au husele ff curate, ca am mai fost la nunti si erau huse nu prea curate....

multumesc mult,de unde iti iei rochia de mireasa???puup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 12:18 
Nou Venit

Citat:

multumesc mult,de unde iti iei rochia de mireasa???puup

buna laryssa, ce mai faci?
rochita nu mi-am luat inca, dar cu siguranta o voi face la casa giulia, ca am o prietena care si-a facut rochia tot acolo si i-a iesit super!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 15:33 
Nou Venit

Citat:
buna laryssa, ce mai faci?
rochita nu mi-am luat inca, dar cu siguranta o voi face la casa giulia, ca am o prietena care si-a facut rochia tot acolo si i-a iesit super!!!

buna si cam cat te ajunge rochiata??o faci dupa modelele lor sau ii duci tu o foto cu o rochita???multumesc ....si apropo nu a inceput sa viseze nimeni despre nunta???eu am cosmaruri noaptea ca nu imi gasesc rochia ca nu e ornata sala si din astea:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2008, 14:50 
Diva

Citat:
buna si cam cat te ajunge rochiata??o faci dupa modelele lor sau ii duci tu o foto cu o rochita???multumesc ....si apropo nu a inceput sa viseze nimeni despre nunta???eu am cosmaruri noaptea ca nu imi gasesc rochia ca nu e ornata sala si din astea:(

La multi ani, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2008, 11:57 
Nou Venit

Citat:

Buna!!Rochita ma ajunge in jur de 3000 ,cel putin atat a dat prietena mea pe ea anul trecut in octombrie!!nu mi-am dat inca comanda.
Nu trebuie sa ai cosmaruri,ziua nuntii trebuie sa fie una deosebita!!!Pupici si multa bafta la pregatiri!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2008, 18:35 
Nou Venit

Citat:
Buna!!Rochita ma ajunge in jur de 3000 ,cel putin atat a dat prietena mea pe ea anul trecut in octombrie!!nu mi-am dat inca comanda.
Nu trebuie sa ai cosmaruri,ziua nuntii trebuie sa fie una deosebita!!!Pupici si multa bafta la pregatiri!!

pai eu pe rochita mea dau 17 mil ,mersi mult,puup

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]