Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 01:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 17 Feb 2006, 02:08 
Diva

Citat:
A&N = magazinul Alb si Negru cu rochii de mireasa de la Agnes Toma si costume de la Dinasty.

Costumele de la Dinasty, dupa cum ai observat si in revista Mireasa, ajung la 500 euro cu tot cu camasa, vesta si lavaliera.
Si chiar daca cumperi doar costumul tot mi se pare cam scump avand in vedere ca nu il mai poate purta si iti mai trebuie inca un costum pentru cununia civila. :rolleyes:

iti place costumul de care zic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:17 
Diva

Citat:
iti place costumul de care zic?

Imi place si este deosebit iar mie imi place mai mult varianta pe crem a aceluiasi costum. Dar Narcis nu vrea sa fie atat de deschis si nici gri nu vrea ... si vrea sa fie surpriza pentru mine asa cum si rochia va fi pentru el. ;)
Dar costumul este tare frumos ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:20 
Diva

Citat:
Vai atat ati vorbit de ultima data cand am intrat ca nu stiu ce sa zic...
Iubitul meu vrea un costum crem, cu lavaliera, numai ca nu am fost pana acum sa ne uitam la magazine pt ca nu am avut timp.
Si noi ne-am gandit ca nu o sa mai poata folosi costumul dupa nunta, dar cred ca e mai bine asa fie crem pt ca o sa iasa in evidenta. Nu o sa luam un alt costum pt Starea Civila pt ca avem toate una dupa alta, fara pauze. Acum despre camasa sa vorbim... Fiind vara cand facem noi, el o sa aiba doua, pt ca o sa fie cald, dar este o dilema: "Chiar daca e cald, camasa tot cu manici lungi o sa fie?" Voi cum faceti? Eu nu am vazut miri cu manica scurta, dar parca mor de cald numai cand ma gandesc ca la ora 3 in august iubitul meu sa poarte camasa cu manica lunga, vesta si sacou...:ermm:
Asta da tema de gandire...
gaby

Nici eu nu am vazut!! Chiar am asistat acum 2 ani la o prelegere pe tema aceasta ...facuta de un director general angajatilor sai! El facuse obligatorie tinuta sacou si camasa cu maneca lunga ...vara! Partea buna ...este ca la nunta nu e ca la serviciu ...si in plus ...exista masini cu aer conditionat....cladiri cu aer conditionat! Nu cred ca va fi prea sufocat!!:ok::wok::ok: Eu imi dau :wok: pentru maneca lunga!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:49 
Diva

fetele,bine v-am gasit ! acum am deschis si eu calculatorul! vad ca ati mai vorbit nu gluma.(X)
malinka,mersi mult o sa fiu o mamica tare tanara ,dar pana la bebe o sa mai avem si noi grija de noi !:ok:
voi vreti sa le cumparati la viitorii miri camasa cu maneca lunga la costum pe caldurile alea? wow, cred ca el meu s-ar sufoca!(X) lui ii e cald si pe vremea asta !:p
fetele vad ca va cumparati deja costume pt civila,eu nici rochia de mireasa nu am luat-o ,nici cel pt civila si la iubi la fel. ne-am uitat pe el costum am vazut dar mai e pana in august!mai intai cercetez piata si pe urma urmeaza cumparaturile dar bine ca voi sunteti tare harnicute!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:50 
Diva

Citat:

Si Emil tot cu maneca lunga o sa poarte. Asta e trbuie sa suporte:D

Si Marius o sa poarte doar un costum dar ma gandesc ca, camasa ar putea sa o schimbe...la ceremonii una cu maneca lunga iar la petrecere sa-si ia cu maneca scurta...scrie undeva ca mirele n-are voie cu maneca scurta? sau nu da bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 16:55 
Diva

Citat:

Si Marius o sa poarte doar un costum dar ma gandesc ca, camasa ar putea sa o schimbe...la ceremonii una cu maneca lunga iar la petrecere sa-si ia cu maneca scurta...scrie undeva ca mirele n-are voie cu maneca scurta? sau nu da bine?

malinka , gandeste-te si la el mai ales ca banuiesc ca faci nunta vara nu? nu prea se potriveste la ceremonie maneca lunga si la petrecere maneca scurta . eu vreau sa se simta iubi al meu cat mailejer si comfortabil in ce o sa se imbrace. eu i-am ales sa se imbrace si la ceremonia religioasa si la petrecere in acelasi costum eu ii i-au camasa cu maneca scurta. sa vedem!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:00 
Diva

Citat:

Eu cred ca nu prea da bine. Dar o sa-l intreb si ne mai gandim.

vorbeste si cu el si ne anunti. eu iti zic ca e vara si totusi decat sa transpire in biserica si sa se scimbe atunci mai bine ii iei camasa cu maneca scurta ,parerea mea! va ganditi bine!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:02 
Diva

Citat:

malinka , gandeste-te si la el mai ales ca banuiesc ca faci nunta vara nu? nu prea se potriveste la ceremonie maneca lunga si la petrecere maneca scurta . eu vreau sa se simta iubi al meu cat mailejer si comfortabil in ce o sa se imbrace. eu i-am ales sa se imbrace si la ceremonia religioasa si la petrecere in acelasi costum eu ii i-au camasa cu maneca scurta. sa vedem!;)

da,facem nunta vara..la fel ca voi...19 august...apropo...19 august e pe primul loc...cele mai multe nunti...8...

cu camasa o sa vedem..bineinteles ca cel mai important e ca el sa se simta bine...mai ales ca la ceremonii trebuie sa aiba pe el si sacoul..saracul...oricum, cald o sa-i fie...n-avem ce face...numai cand ma gandesc la zapuseala din luna august...mi se face cald.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:05 
Diva

Citat:

da,facem nunta vara..la fel ca voi...19 august...apropo...19 august e pe primul loc...cele mai multe nunti...8...

cu camasa o sa vedem..bineinteles ca cel mai important e ca el sa se simta bine...mai ales ca la ceremonii trebuie sa aiba pe el si sacoul..saracul...oricum, cald o sa-i fie...n-avem ce face...numai cand ma gandesc la zapuseala din luna august...mi se face cald.

sa stii ca cele mai multe nunti sunt pe 19 august mai ales ca atunci o sa fie o zapuseala ... ma ia cu calduri cand ma gandesc.(X)
in biserica ca are cu maneca , ca are cu maneca scurta tot trebuie sa stea cu sacoul pe el, pe urma la petrecere va sta cu vesta pe el si isi va da jos sacoul deci nu prea conteaza la biserica.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:14 
Diva

Citat:

sa stii ca cele mai multe nunti sunt pe 19 august mai ales ca atunci o sa fie o zapuseala ... ma ia cu calduri cand ma gandesc.(X)
in biserica ca are cu maneca , ca are cu maneca scurta tot trebuie sa stea cu sacoul pe el, pe urma la petrecere va sta cu vesta pe el si isi va da jos sacoul deci nu prea conteaza la biserica.:)

noi vom alege varianta cu maneca lunga. si va avea doua camasi (ca toata ziua si toata noaptea se va face camasa aia varza). bine, noi avem nunta in iunie, probabil ca nu va fi atat de cald, dar nu se stie. oricum, la restaurant poate sa ramana in camasa si vesta. chiar maine mergem sa cautam costum si tot tacamul pentru el. abia astept sa-l vad proband :love:. e asa frumusel imbracat in costum!!! pacat ca poarta atat de rar...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:19 
Diva

Citat:

noi vom alege varianta cu maneca lunga. si va avea doua camasi (ca toata ziua si toata noaptea se va face camasa aia varza). bine, noi avem nunta in iunie, probabil ca nu va fi atat de cald, dar nu se stie. oricum, la restaurant poate sa ramana in camasa si vesta. chiar maine mergem sa cautam costum si tot tacamul pentru el. abia astept sa-l vad proband :love:. e asa frumusel imbracat in costum!!! pacat ca poarta atat de rar...

si al meu poarta camasa si costum destul de rar de fapt nici nu-i prea place nu se simte in largul lui dar la nunta si la botez va purta vor fi singurele dati.
nu prea as vrea sa-i iau 2 camasi sa le faca pe amandoua varza? poate sa stea si cu o camasa mai subtire ca doar el nu prea transpira de fel.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:25 
Diva

Citat:

Chiar daca nu transpira de fel, e vorba despre aproape 20 de ore in care tb sa stea imbracat. Ia doua ca oricum o camasa o mai poarta si alta data, nu-i strica:)

nu stiu sa vedem daca ii iau doua camasi ,eu zic ca ar trebui totusi doua ca ii mai trebuie si la civila abia acuma m-am gandit eu. mersi ca mi-ai zis , mady!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:41 
Diva

Citat:

nu stiu sa vedem daca ii iau doua camasi ,eu zic ca ar trebui totusi doua ca ii mai trebuie si la civila abia acuma m-am gandit eu. mersi ca mi-ai zis , mady!(X)

2 camashi!!:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:44 
Diva

Citat:

2 camashi!!:rocker:

aha bine zis!sa stii ca-i iau 2 camasi dar pana in iulie-august cand ii iau si camasile si costumul mai e timp de umblat prin magazine!:rocker:;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]