Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aspirante la titlul de mamica
MesajScris: 05 Mar 2008, 19:06 
Diva

Citat:
intreaba medicul deoarece este un truc prin care poti forta sa se intoarca copilul.
din cate stiu eu sa stai cat mai mult in pat in aceste 5 saptamani, parca numai pe partea dreapta sau stanga nu stiu sigur partea.am avut o colega care avea aceeasi prob ca a ta si pana la nastere in cele 4 saptamani care ii mai ramasesera copilul s-a intors.

Stiu ca este o procedura prin care se intoarce copilul dar nu vrem sa recurgem la asa ceva...in primul rand pt ca exista riscuri sa pateasca ceva copilul, in al doilea rand ii f dureros pt mine si in al treilea rand exista sansa sa nu se poata intoarce si din cauza complicatiilor sa intru in cezariana de urgenta...asa ca am zis ca nu...
Iar despre dormitul pe parti...asa dorm de cateva luni bune...asa se presupune ca trebuie sa dormi...daca dormi pe spate nu ii bine, cel mai indicat e pe partea stanga, in felul asta se pune cel mai putin presiune pe vasele de sange si copilul e ok...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2008, 20:50 
Diva

Citat:

Stiu ca este o procedura prin care se intoarce copilul dar nu vrem sa recurgem la asa ceva...in primul rand pt ca exista riscuri sa pateasca ceva copilul, in al doilea rand ii f dureros pt mine si in al treilea rand exista sansa sa nu se poata intoarce si din cauza complicatiilor sa intru in cezariana de urgenta...asa ca am zis ca nu...
Iar despre dormitul pe parti...asa dorm de cateva luni bune...asa se presupune ca trebuie sa dormi...daca dormi pe spate nu ii bine, cel mai indicat e pe partea stanga, in felul asta se pune cel mai putin presiune pe vasele de sange si copilul e ok...:)

in ce consta aceasta procedura? intreb asta din pura curiozitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 03:16 
Diva

Citat:

buna fetelor...:)

cam rare vizitele mele dar ma primiti, nu? nu prea am timp si nici chef de net...intru zilnic doar pe un site de...parinti...pentru ca, da, am si eu in burtica un pui de om...acum sunt in saptamana 14...nu mi-e tocmai bine pentru ca greturile imi dau bataie de cap in fiecare zi...dar in rest e ok...

oana, fetita ta e o scumpete...si i-ati ales un nume tare frumos...mi-ar placea si mie asa o printesica...acum, sa vedem, ce-o fi...:)

gina, bamba, voi stiti ce aveti in burtica?

clarut, va faceti planuri? si la noi a fost planuita sarcina dar bebe n-a vrut sa vina decat in a treia luna de incercare...

multa sanatate la burtici si la pitici...

Felicitari Malinka! sa ai o sarcina usoara , eu una nu prea pot spune lucrul asta, ma darama greturile :x, dar ce sa-i faci, sper sa treaca mai repede perioada aceasta si sa sti ca si la noi tot dupa 3 luni de incercari s-a prins bb :njump:
Ai grija de tine!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 04:08 
Diva

Citat:

Felicitari Malinka! sa ai o sarcina usoara , eu una nu prea pot spune lucrul asta, ma darama greturile :x, dar ce sa-i faci, sper sa treaca mai repede perioada aceasta si sa sti ca si la noi tot dupa 3 luni de incercari s-a prins bb :njump:
Ai grija de tine!!!!

las ca trec repede si greturile....nu maI dureaza asa de mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 07:45 
Diva

Citat:

in ce consta aceasta procedura? intreb asta din pura curiozitate.

Se incearca cica prin apasarea pe burta sa se roteasca copilul...uite iti dau explicatia exacta a procedurii dupa cum am gasit-o si eu pe net...

In this procedure hands are placed on the mother's abdomen around the baby. The baby is moved up and away from the pelvis and gently turned in several steps from breech, to a sideways position, and finally to a head first presentation. In any attempt to move the baby should be encouraged to keep its knees pulled in so as not to further complicate things.

Nasei noastre i-au facut asa ceva si a zis ca a fost fff dureros...nasul era sa lesine cand a vazut ce tare apasa pe burta...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 07:47 
Diva

Citat:

Ai grija de tine!!!!

Daca as fi mai aproape, ti-as da din pastilutzele mele ca mai am o gramada si nu ai mai avea nimic...ii zice Phenergan, daca se gaseste pe acolo...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 12:15 
Diva

Citat:

Daca as fi mai aproape, ti-as da din pastilutzele mele ca mai am o gramada si nu ai mai avea nimic...ii zice Phenergan, daca se gaseste pe acolo...

vezi care e substanta activa de pe prospect si isi cumpara medicamenul dupa ea, nu dupa nume

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 14:42 
Diva

Citat:

Se incearca cica prin apasarea pe burta sa se roteasca copilul...uite iti dau explicatia exacta a procedurii dupa cum am gasit-o si eu pe net...

In this procedure hands are placed on the mother's abdomen around the baby. The baby is moved up and away from the pelvis and gently turned in several steps from breech, to a sideways position, and finally to a head first presentation. In any attempt to move the baby should be encouraged to keep its knees pulled in so as not to further complicate things.

Nasei noastre i-au facut asa ceva si a zis ca a fost fff dureros...nasul era sa lesine cand a vazut ce tare apasa pe burta...:(

pare destul de dificila. eu zic ca mai bine lasi copilul sa se schimbe de la sine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 14:48 
Diva

Bamba eu de procedura aceasta am auzit la o preotesa care avea anumite concepti.
eu nu cred ca ea a apasat pe burta in nici un caz.a stat numai in pat pe partea dreapta sau stanga, nu stiu partea sigur.
cand zic in pat ma refer la 24 din 24 de ore timp de o luna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 17:55 
Diva

Citat:

vezi care e substanta activa de pe prospect si isi cumpara medicamenul dupa ea, nu dupa nume

nu mai am prospectul :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2008, 23:34 
Diva

Citat:

nu mai am prospectul :(

nu e problema, eu nu vreau sa iau nici un fel de medicamente in sarcina. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 13:02 
Veteran

Citat:

fetele, ce inseamna endometru stadiu 2 si ovar vascularizat R1?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 13:41 
Diva

Citat:

hey..ce faci?ti-ai mai revenit?:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 15:02 
Diva

Citat:

hey..ce faci?ti-ai mai revenit?:-*:-*

nu prea, sunt la fel de daramata si cum spune si Bamba, tre sa beau multe , multe lichide

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 19:11 
Diva

lipseste omul putin si hop, a mai rasarit o viitoare mamica :D... malinka, felicitari, sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati :D... intr-adevar, au inceput mamicile din generatia de mirese 2006 :D... si, in afara de noi, mai sunt mamici care au fost colege de generatie cu noi, dar acum "activeaza" pe alte forumuri, de parinti: miutza, remiclea, anca_voicu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 19:12 
Diva

Citat:

nu prea, sunt la fel de daramata si cum spune si Bamba, tre sa beau multe , multe lichide

ayrun, stiu ca ai auzit-o de 1000 de ori, dar zau ca o sa treaca :D :-*...
bamba, frumoasa burtica :D... eu am crescut ca un cozonac si mai am 2 luni, nu stiu cum ma voi descurca, ca deja ma incalt greu taaaare :wacko: (pus poza recenta la instrumente pentru dovada :p)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2008, 19:54 
Diva

Citat:

ayrun, stiu ca ai auzit-o de 1000 de ori, dar zau ca o sa treaca :D :-*...
bamba, frumoasa burtica :D... eu am crescut ca un cozonac si mai am 2 luni, nu stiu cum ma voi descurca, ca deja ma incalt greu taaaare :wacko: (pus poza recenta la instrumente pentru dovada :p)

Daca ar fi numai incaltatul o problema...eu de vreo 3 sapt incoace port numai pantofi cu siret la care nu le mai inchei sireturile si numai imi bag picioarele in ele...si nu orice pantofi ca nu ma mai incap decat adidasii si bocancii de munte :(( mi s-au umflat gleznele si talpile infiorator :(( si fata si mainile si ce nu mi s-a umflat :(( is tare nefericita in dimineata asta :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2008, 13:38 
Diva

Citat:

Daca ar fi numai incaltatul o problema...eu de vreo 3 sapt incoace port numai pantofi cu siret la care nu le mai inchei sireturile si numai imi bag picioarele in ele...si nu orice pantofi ca nu ma mai incap decat adidasii si bocancii de munte :(( mi s-au umflat gleznele si talpile infiorator :(( si fata si mainile si ce nu mi s-a umflat :(( is tare nefericita in dimineata asta :((

bamba....fara depresii..ca esti frumoasa foc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2008, 14:54 
Diva

Citat:

La multi ani, mamicilor!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2008, 18:03 
Diva

Citat:

:)) esti dragutza laura...petrecere frumoasa azi tuturor! :glass:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]