Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 16:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 09 Feb 2006, 23:06 
Diva

eu o sa-mi iau palarie in loc de batic, esarfa sau ce-o mai fi...si voalul o sa-l pun fetei care prinde buchetul....asa nu mai e la alegere...
eu stiu ca voalul se ia jos doar catre dimineatza...buchetul cred ca o sa-l arunc undeva pe la miezul noptii (asta inca nu stiu sigur)inainte sau dupa tort...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2006, 13:37 
Diva

Citat:

Legatul miresei

Aproape de sfarsitul nuntii, nasa scoate voalul de pe capul miresei si ii pune o esarfa (batic), simbolizand trecerea de la statutul de fata la cel de nevasta. Voalul miresei se pune pe capul unei fete necasatorite, care se spune ca va fi urmatorea care se va casatori.

Cred ca s-a lamurit problema .... :wok:

:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Feb 2006, 13:39 
Diva

Citat:
Eu zic ca cine nu vrea batic (sau chiar cine nu vrea voal) nu e musai sa accepte, asa de dragul "traditiei". De fapt asta e asa o struto-camila de traditie un amalgam de obiceiuri urbane, rurale, locale cu occidentale. daca ar fi sa respectam traditia romaneasca (unde se poarta/purta basma), ar trbeui sa ne imbracam in costum popular la nunta. banui ca nu vreti nici voi nici mamele voastre sa fiti mirese in costum popular (costum foarte frumos, dar ce rost are cand zilnic ne imbracam cu totul altfel). Atunci de ce am accepta basma? Eu asta nu inteleg, de ce acceptam unele mode in defavoarea modelelor traditionale (ex. rochia) dar ne cramponam de o aberatie cum e faza cu basmaua. Si daca va e frica de mame, nase si alte rude, ziceti-le ca acceptati faza cu basmaua daca va si imbracati in costum popular asa cum faceau traditional miresele romance de la tara, atunci sigur o sa inteleaga in sfarsit ca se cramponeaza aiurea de o traditie care nu mai are nici o valoare pentru o femeie independenta, cu cariera ei si mai ales care in viata ei nu a purtat si nici nu va purta basma. Si da cand mirele vostru o sa poarte si el caciula de astrahan sau palarie etc atunci acceptati si voi basmaua...

Super...I love the way u think....:wok::wok::wok::lol:..ce mai..ai pus toate punctele pe i. Imi place modul tau de a gandi. Bv!!:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 02:19 
Veteran

la mine nu tre sa puna batic,esarfa..avand in vedere ca nu voi avea voal..:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Feb 2006, 21:27 
Veteran

Citat:

de ce nu iti pui voal? si ce o sa ai pe cap?

gaby

ca nu-mi place voalul,nu-i vad rostul si mi se pare ca ma incomodeaza tare la par..niste clamite probabil..:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2006, 12:53 
Diva

Citat:
ca nu-mi place voalul,nu-i vad rostul si mi se pare ca ma incomodeaza tare la par..niste clamite probabil..:ermm:

Eu o sa-mi pun...dar nu am nici cea mai mik idee cum va arata ...e un subiect "tabu". Sincer..nu prea ma intereseaza ...pentru mine e o simpla perdea...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2006, 15:21 
Diva

Citat:

:blink:
...cum zici tu, eu de mica am visat sa port un astfel de voal :) , deci nici nu ma gandesc sa renunt la el sau sa-l consider neimportant.
gaby

Da...eu nu am visat la momentul asta..
:ermm: chia a venit asa...pe nepregatite..Eu sunt mai baietoi ..am visat sa am masina mea..sa o conduc..alte prostii..nu sa fiu printesa ....:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:12 
Diva

Citat:

Da...eu nu am visat la momentul asta..
:ermm: chia a venit asa...pe nepregatite..Eu sunt mai baietoi ..am visat sa am masina mea..sa o conduc..alte prostii..nu sa fiu printesa ....:~*:~*

si acum vrei sa fi printesa?

eu vreau..ca o singura data in viata am ocazia asta...cu rochie, diadema, voal si tot tacamul...vreau ca in ziua nuntii sa ma simt ca o printesa...desi Marius zice ca sunt regina lui..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:13 
Diva

Citat:
...vreau ca in ziua nuntii sa ma simt ca o printesa...desi Marius zice ca sunt regina lui..:)

Cunosti diferenta intre o printesa si o regina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:15 
Diva

Citat:
Cunosti diferenta intre o printesa si o regina?

pai...regina e mama printesei, nu? daca o sa-mi dea Dumnezeu o fetita, o sa fie printesa noastra...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:20 
Diva

Citat:

pai...regina e mama printesei, nu? daca o sa-mi dea Dumnezeu o fetita, o sa fie printesa noastra...

Sa dea Dumnezeu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:45 
Diva

(?)(X)(?)(X)(?)(X)(?)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 17:24 
Diva

Citat:

:wok::heart::lips::kiss:

si eu vreau sa port voal,ca pe spre sfarsitul petrecerii nasa sa-mi dea jos voalul si sa-mi puna un batic sau esarfa. mi se pare destul de cool.:p eu vreau tot tacamul diadema,voal, clamite din acelea de pus in par dar nu prea se potriveste cu diadema.
malinka,eu zic ca toate vrem sa ne simtim in ziua nuntii ca niste adevarate printese!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:04 
Diva

Citat:

Eu inca nu m-am hotarat daca imi pun clamite cu floricele sau tiara. Trebuie sa probez, mai intai....

da asa e trebuie probat mai intai si pe urma hotarasti ce si cum !;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:07 
Diva

Citat:

si eu vreau sa port voal,ca pe spre sfarsitul petrecerii nasa sa-mi dea jos voalul si sa-mi puna un batic sau esarfa. mi se pare destul de cool.:p eu vreau tot tacamul diadema,voal, clamite din acelea de pus in par dar nu prea se potriveste cu diadema.
malinka,eu zic ca toate vrem sa ne simtim in ziua nuntii ca niste adevarate printese!;)
:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 21:37 
Diva

Citat:
da asa e trebuie probat mai intai si pe urma hotarasti ce si cum !;)

Show-uri de make-up si hair style

In cadrul expozitiei EXPOMARIAGE, firme de prestigiu cum sunt Estee Lauder si Gett s Hair Studio, vor face demonstratii de make-up si hair-style. Puteti si voi sa le cereti sfatul pentru machiajul sau coafura de nunta.

Este bine de stiut!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]