buna. foarte interesant subiectul abordat de tine:napplause: .eu m-am casatorit in vara anul trecut si ...sotul meu mi-a luat numele. m-am gandit sa-ti scriu caci poate vroiai sa afli si o parere "avizata"O:) ideea e am procedat tot din pricina numelui lui care nu era prea frumos(ca si in cazul vostru).
nu trebuie sa va faceti griji din pricina a ce zic ceilalti. Daca va iubiti si respectati, nu veti apleca urechea la ce zic ceilalti. spun lucrurile astea pentru ca nu tu vei avea contact direct la "ce se spune" ci viitorul tau sot. In cazul nostru, unii mai fac misto ceva de genul:"a, te-ai maritat, nu insurat", secretarele se mira si mai scapa un zambet "nevinovat"si lista poate continua. Nu sunt comentarii din partea cunoscutilor, ci din partea necunoscutilor(la institutii, cand tb sa prezinti anumite acte, etc).
Nu trebuie sa va speriati. Ganditi-va ca faceti acest lucru pentru copii vostri si ei nu vor avea batai de cap, nu vor rade ceilalti copii de ei la scoala si nu vor avea porecle hidoase.
Sotul meu e fericit ca a scapat de vechiul nume si ne continuam viata.
Si ca sa raspund efectiv la intrebarea ta: e ok daca sotul se trece pe numele tau.

Akum sincer nu ma mai intereseaza deloc ce zic altii.Facem cum credeam noi ca e mai bine si gata. Poate sa barfeasca toata lumea.
Ma bucur pt tine si sotul tau.Inca o data ms mult pt msj.M-a motivat si mai tare.
Si iubi al meu vrea sa scape de numele lui mai rpd akum.A mai incercat odata sa si-l schimbe dar s-a lasat pagubas ca era prea multa bataie de cap,hartogaraie,tribunal...chestii!!!