seara buna fetelor. am lipsit cateva zile si am incercat sa recuperez nitel din discutii. nu vreau sa mai acord importanta unor individe care nu cunosc limba romana si care nu stiu nici macar cateva reguli elementare de bun simt. cu cat le acorzi mai multa importanta, cu atat neuronul lor se impauneaza si n-are rost.
vreau sa va povestesc ca am fost in acest weekend la o nunta in cluj (in orasul laurei

) si a fost una dintre cele mai frumoase nunti la care am fost, chiar daca a fost o nunta de zi (de la 14 la 1 noaptea). localul unde a avut loc nunta se numeste aroma, si este pe dealul feleacului, se vede clujul de pe terasa lui. Este un restaurant select, discret, nu sare in evidenta si nu e nici kitchos. Am vazut cateva obiceiuri probabil traditionale, ma refer la vornicelul care a strigat uraturile si care facea prezentarile in cadrul nuntii. la fel au fost cateva obiceiuri in timpul nuntii (spartul paharelor dupa toast, mireasa a invitat la un dans special toate doamnele, iar ulterior mirele a invitat domnii, sarmalele au fost servite la finalul nuntii, dupa tort etc). sunt inca sub impactul nuntii si al drumului - am cam facut un tur de forta ca sa ne si intoarcem in timp util sa incepem saptamana de munca. si am inceput saptamana urat, probleme la servici si cu sefii. dar imi amintesc de cluj si de miri si asta ma face sa zambesc.