Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 01:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: GINERE!!!!
MesajScris: 17 Feb 2006, 18:12 
Diva

Citat:

Ma bucur ca luam asa de multe decizii importante impreuna:D

si eu ma bucur mady,ca doar suntem ca intr-o familie inconjurate de miresici nerabdatoare!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:24 
Diva

Citat:

Da, e mare lucru site-ul asta. Eu vb cu prietenele mele despre asta, dar nu pot sa le stresez incontinuu, ma mai abtin. Cu voi....Numai nunta o am in minte. Si e placut:wok::lips:

Sa stiti ca e o foarte utila modalitate de a ne exprima temerile, nemultumirirle ..si implinirile legate de acest eveniment!De a ne exterioriza! Cei dragi ...vor fi sufocati de noi!!:,:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:30 
Diva

Citat:

Sa stiti ca e o foarte utila modalitate de a ne exprima temerile, nemultumirirle ..si implinirile legate de acest eveniment!De a ne exterioriza! Cei dragi ...vor fi sufocati de noi!!:,:ok::wok:

ca bine zici! eu nu stiu de ce sa ma apuc ,ca cica iubi sunt cam stresata de eveniment. macar ca pot sa va impartasesc voua nemultumirile, implnirile legate de nunta , ce vreau la nunta si ce nu vreau! chestii interesante!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:32 
Diva

Citat:

ca bine zici! eu nu stiu de ce sa ma apuc ,ca cica iubi sunt cam stresata de eveniment. macar ca pot sa va impartasesc voua nemultumirile, implnirile legate de nunta , ce vreau la nunta si ce nu vreau! chestii interesante!;)

Pe ei cred ca i-am capiat cu atatea probleme...li s-a luat!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 18:42 
Diva

Citat:

Pe ei cred ca i-am capiat cu atatea probleme...li s-a luat!!:D:D:D

sa stii ca asa e, eu una sunt sigura ca al meu cand ma aude ca vb despre nunta de una de alta se cam streseaza. asa ca nu am de gand sa il nevervez prea tare doar cat imi permit.:lol:;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:20 
Diva

Citat:

Eu mi-am facut o agenda cu tot ce trebuie facut pentru nunta si cand a vazut-o..... I-a picat fata:D "Toate astea!!!!!!???????? La nunta noastra???!!! O sa mai tai tu din ele......" Problema e ca n-am taiat nimic:p Da nici nu-i mai arat agenda:D

hihiiihihi...da....bine zis aia cu aratatul..Dupa nunta poti sa i-o arati!! Sa vada ca le-ai facut pe toate si sa nu-i vina sa creada!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:26 
Diva

Citat:
Si Marius o sa poarte doar un costum dar ma gandesc ca, camasa ar putea sa o schimbe...la ceremonii una cu maneca lunga iar la petrecere sa-si ia cu maneca scurta...scrie undeva ca mirele n-are voie cu maneca scurta? sau nu da bine?

Eu stiu ca la costum intotdeuna se pune camasa cu maneca lunga iar camasa cu maneca scurta se poarta atunci cand nu folosesti sacoul (doar camasa si pantalonii).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:32 
Diva

Citat:
Chiar daca nu transpira de fel, e vorba despre aproape 20 de ore in care tb sa stea imbracat. Ia doua ca oricum o camasa o mai poarta si alta data, nu-i strica:)

Asa cum altii au reusit sa stea imbracati la costum atata timp or sa reuseasca si ei ... ca doar nu sunt mai pretentiosi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:49 
Diva

Citat:
fetelor, in ce culoare vreti sa va imbracati miriii?sau ii lasati pe ei sa aleaga.eu una am vazut niste modele tare faine in Mireasa. mai greu cu rochia decat cu costumul:blink:

Daca ar fi dupa fete ........i-ar imbraca cu un costum care sa mai poata fi folosit si dupa nunta.. Eu cred ca ar trebui sa-i lasam pe ei sa aleaga!Si-asa ne-au lasat sa facem totul de capul nostru...macar la costum sa nu ne bagam nasul!!:ok::lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:54 
Nou Venit

Citat:
fetelor, in ce culoare vreti sa va imbracati miriii?sau ii lasati pe ei sa aleaga.eu una am vazut niste modele tare faine in Mireasa. mai greu cu rochia decat cu costumul:blink:

mirii nostri sunt, se presupune, niste adulti care se imbraca singuri de ceva vreme... asa ca sigur stiu sa se imbrace si cu ocazia asta. Si daca ne maritam cu ei se presupune ca e pentur ca ne plac, ne plac gusturile lor si avem incredere in ei, asa ca as avea incredere in el si ca e in stare sa se imbrace (asa cum ei au incredere in noi ca ne vom alege o rochie care sa ne reprezinte etc). Oricum vom merge impreuna sa-si ia costumul pentru ca asa vrea el si de culoare, vrea negru pentru ca e culoarea lui si e clasica si da bine si n-as putea fi mai fericita cu alegerea. Si speram sa gasim unul din materiale naturale si in nici un caz nu va avea pic de luciu pe el (costumele alea pe care le vad prin revistele romanesti in care mirii arata ca Omu' de Tinichea, luciosi si metalici din cap pana-n picioare nu sunt deloc stilul nostru - plus ca nu vrem sa ne arda copiii pozele de nunta din jena pentru ce haine purtam ^_^) atat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:56 
Diva

Citat:

mirii nostri sunt, se presupune, niste adulti care se imbraca singuri de ceva vreme... asa ca sigur stiu sa se imbrace si cu ocazia asta. Si daca ne maritam cu ei se presupune ca e pentur ca ne plac, ne plac gusturile lor si avem incredere in ei, asa ca as avea incredere in el si ca e in stare sa se imbrace (asa cum ei au incredere in noi ca ne vom alege o rochie care sa ne reprezinte etc). Oricum vom merge impreuna sa-si ia costumul pentru ca asa vrea el si de culoare, vrea negru pentru ca e culoarea lui si e clasica si da bine si n-as putea fi mai fericita cu alegerea. Si speram sa gasim unul din materiale naturale si in nici un caz nu va avea pic de luciu pe el (costumele alea pe care le vad prin revistele romanesti in care mirii arata ca Omu' de Tinichea, luciosi si metalici din cap pana-n picioare nu sunt deloc stilul nostru - plus ca nu vrem sa ne arda copiii pozele de nunta din jena pentru ce haine purtam ^_^) atat...

Robomire (X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 19:57 
Nou Venit

Citat:

Robomire (X)(X)(X)

you said it gal!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 20:00 
Diva

Citat:

eu tot o sa-mi dau cu parerea...e bine sa ne placa la amandoi!cat despre culoare in nici un caz nu-l las sa-l aleaga negru!Suntem la o nunta nu la o intalnire de afaceri...exista si costume negre faine ce-i drept dar.. mai greu pt nunta

Sper sa-l convingi ( nu sa-l constrangi) sa ia ceva ce-ti place si tie!!%%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 274 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]