Citat:
fetelor, in ce culoare vreti sa va imbracati miriii?sau ii lasati pe ei sa aleaga.eu una am vazut niste modele tare faine in Mireasa. mai greu cu rochia decat cu costumul:blink:
mirii nostri sunt, se presupune, niste adulti care se imbraca singuri de ceva vreme... asa ca sigur stiu sa se imbrace si cu ocazia asta. Si daca ne maritam cu ei se presupune ca e pentur ca ne plac, ne plac gusturile lor si avem incredere in ei, asa ca as avea incredere in el si ca e in stare sa se imbrace (asa cum ei au incredere in noi ca ne vom alege o rochie care sa ne reprezinte etc). Oricum vom merge impreuna sa-si ia costumul pentru ca asa vrea el si de culoare, vrea negru pentru ca e culoarea lui si e clasica si da bine si n-as putea fi mai fericita cu alegerea. Si speram sa gasim unul din materiale naturale si in nici un caz nu va avea pic de luciu pe el (costumele alea pe care le vad prin revistele romanesti in care mirii arata ca Omu' de Tinichea, luciosi si metalici din cap pana-n picioare nu sunt deloc stilul nostru - plus ca nu vrem sa ne arda copiii pozele de nunta din jena pentru ce haine purtam ^_^) atat...